Bilmiyorum konuşuldu mu ama fikrimi belirtmek istiyorum çubuklu forma, pardon enerji forması konusunda..
Bu şimşek gibi girintili çıkıntılı yapma fikri güzel olmuş ama ben beğenmedim bu formayı.
Dışarıda satılan sahte formalara benzemiş.
Sanki güneşin altında çok durmuş da rengi solmuş gibi.
Ali Fuat Abi...
Armalarin yerleri ve kenardaki renkleri ileriki bir zamanda düzelecekmi acaba?
gecen sene öyle olmustu...
aramalarin kenari altin renkteydi, beyaz ve daha saglam yapilmisti...
Kardeşim boşuna denmedi seneye koltuk altına yapıştıracaklar diye
Evet biraz fazla sağda ve ufak arma
Rastgele mi yapıştırıyorlar armaları ne b.k yapıyorlar belli değil. Arkadaş sene de bir tane arması, rengi, dizaynı güzel olan bir forma yapın yeterli. Öyle 3-4 tane özel forma da istemiyoruz. Yeter ki armamızı doğru yere yapıştırın.
Valla koltuk altına yapıştıracaklar diyen arkadaş çok doğru demiş. Forma alacağız dedik onu da burnumuzdan getirdiler.
Spor sitelerinden birinde yorum yazılmış haberin altına Nike sitesinde gs var niye ts yok diye yazmış birisi. Merak ettim baktım. Sadece gs değil bjk, fb'nin de nike'ın sitesinde yeri var.
http://www.nike.com/nikefootball/tea...s?locale=en_US bu sayfanın biraz altındaki teams butonuna(soldaki değil alttaki) imleci getirince altta takımlar sıralanıyor. Burada atletleri tanıtıyolar. Tamamen milli takım sponsorluğu üzerinden yapılmış birşey galiba. Yani kulüp takımı başka marka da olsa milli takımında nike giyenler tanıtılmış.
Yorum