Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valencia yeni formasi

Yorum

• Colman'nin formasini alacam ama hangi model karar vermedim henüz Zafer uyar
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Arkadaşlar çubuklu forma logoları ile ilgili TsClup- tsclub@trabzonspor.org.tr -- adresine şikayet mailleri atarsak belki sonunda doğruyu görüp en azından ikinci parti ürünlerde logoları düzeltirler. böyle alay konusu olacak durumdayız resmen. Logo yanlış yerde. ya bu adamlar hiç mi örneklerine bakmazlar.
        En son hkants tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 15:20.

Yorum

• TSC ye gerek yok. Bu işle ilgilenen yöneticimiz Nevzat Aydın'a bire bir iletin http://twitter.com/#!/zagortenay76
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• "Nevzat by. çubuklu formamızdaki armamızın yeri değişecek mi? Çok yanda duruyor. Bir de uzun kollular ne zaman çıkcak ?"

Bakalım cevap gelicekmi
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakalı formalar iyidir ya. Kevin Campbell forması var bende pumanın döneminin. Çok güzeldi yakası.

Bir de nikeın YELKENLİ FORMALARI var . Adamı yakalıdan soğutan cinsten

o vestel yazan formadan bendede var...hayatınızda ozel formamı gordunuzde ıstıyosunuz dıyenler baksınlar...
              Tabı o zamanlar avrupa kupalarında fınallerın esıgnden donduk...forma satısıda 300 bın cıvarıydı...
              Sunuda not duseyım kı eskı msjlarımı okumayanlar hemen atıp tutmasın bana... Nıke devam etmelıyız ama bızı kandırmasın kımse ,bu taraftar herseyın farkında hangı forma ozel hangısı degıl herkes bılıyor...benım fıkrım ıstıkrar ama sponsorda bu ıslerle ılgılenen yetkılılerle degıl...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o vestel yazan formadan bendede var...hayatınızda ozel formamı gordunuzde ıstıyosunuz dıyenler baksınlar...
                Tabı o zamanlar avrupa kupalarında fınallerın esıgnden donduk...forma satısıda 300 bın cıvarıydı...
                Sunuda not duseyım kı eskı msjlarımı okumayanlar hemen atıp tutmasın bana... Nıke devam etmelıyız ama bızı kandırmasın kımse ,bu taraftar herseyın farkında hangı forma ozel hangısı degıl herkes bılıyor...benım fıkrım ıstıkrar ama sponsorda bu ıslerle ılgılenen yetkılılerle degıl...
                Puma formadan bende de var ama sanırım bilmiyorsun o özel forma falan değil.

O formayı aynı dönemde ve sonraki sezonlarda Türkiye'de ve Avrupa'da çeşitli takımlar giydi.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak hkants tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar çubuklu forma logoları ile ilgili TsClup- tsclub@trabzonspor.org.tr -- adresine şikayet mailleri atarsak belki sonunda doğruyu görüp en azından ikinci parti ürünlerde logoları düzeltirler. böyle alay konusu olacak durumdayız resmen. Logo yanlış yerde. ya bu adamlar hiç mi örneklerine bakmazlar.
                  TSClub'a attığım iki mesaja da cevap vermediler.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlışınız olmasın biz o zamanlar avrupa kupalarına göz kırpamıyorduk bile

Bir de o zamannlar 300.000 forma sattığımızı hiç sanmıyorum.
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlışınız olmasın biz o zamanlar avrupa kupalarına göz kırpamıyorduk bile

Bir de o zamannlar 300.000 forma sattığımızı hiç sanmıyorum.
                      Ktılıyorum, hatta o puma formayı bulmak için Ankara'da az dolanmamıştım şansım yaver gitmişti ve bulmuştum. O zamanlar forma satışı çok yapılmıyordu.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• O pumaları görünce aklıma nedense takoz Recep geliyor.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• ah o puma forması,önünde vestel reklamı,hasan abim hediye etmişti,haladaha giyerim, 6 numara.efsanem benim.

ben kesinlikle ve kesinlikle bir yakalı forma aşığı olarak;(eric cantona felsefesi ) o pumaya hala aşığım. hatta dün bi ara; ulan protesto için yeni sezon değilde,iki sene öncenin yakalı olan parçalısını mı alsam diye düşündüm

o yakayı kaldırıp maç yapmak,yürümek,muhteşem bi olay tişörtlerinde yakası kalkıktır bende her zaman
                          Entropi İyidir.

Yorum

• v formaları acaba ne zaman satışa çıkar?

Yorum

• authentic yazısı varmı acaba formalarda?
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                v formaları acaba ne zaman satışa çıkar?
                                Satışta, ben sipariş verdim.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X