Valencia yeni formasi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar çubuklu forma logoları ile ilgili TsClup- tsclub@trabzonspor.org.tr -- adresine şikayet mailleri atarsak belki sonunda doğruyu görüp en azından ikinci parti ürünlerde logoları düzeltirler. böyle alay konusu olacak durumdayız resmen. Logo yanlış yerde. ya bu adamlar hiç mi örneklerine bakmazlar.En son hkants tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 15:20.
Yorum
-
TSC ye gerek yok. Bu işle ilgilenen yöneticimiz Nevzat Aydın'a bire bir iletin http://twitter.com/#!/zagortenay76
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakalı formalar iyidir ya. Kevin Campbell forması var bende pumanın döneminin. Çok güzeldi yakası.
Bir de nikeın YELKENLİ FORMALARI var . Adamı yakalıdan soğutan cinsten
Tabı o zamanlar avrupa kupalarında fınallerın esıgnden donduk...forma satısıda 300 bın cıvarıydı...
Sunuda not duseyım kı eskı msjlarımı okumayanlar hemen atıp tutmasın bana... Nıke devam etmelıyız ama bızı kandırmasın kımse ,bu taraftar herseyın farkında hangı forma ozel hangısı degıl herkes bılıyor...benım fıkrım ıstıkrar ama sponsorda bu ıslerle ılgılenen yetkılılerle degıl...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo vestel yazan formadan bendede var...hayatınızda ozel formamı gordunuzde ıstıyosunuz dıyenler baksınlar...
Tabı o zamanlar avrupa kupalarında fınallerın esıgnden donduk...forma satısıda 300 bın cıvarıydı...
Sunuda not duseyım kı eskı msjlarımı okumayanlar hemen atıp tutmasın bana... Nıke devam etmelıyız ama bızı kandırmasın kımse ,bu taraftar herseyın farkında hangı forma ozel hangısı degıl herkes bılıyor...benım fıkrım ıstıkrar ama sponsorda bu ıslerle ılgılenen yetkılılerle degıl...
O formayı aynı dönemde ve sonraki sezonlarda Türkiye'de ve Avrupa'da çeşitli takımlar giydi.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak hkants tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar çubuklu forma logoları ile ilgili TsClup- tsclub@trabzonspor.org.tr -- adresine şikayet mailleri atarsak belki sonunda doğruyu görüp en azından ikinci parti ürünlerde logoları düzeltirler. böyle alay konusu olacak durumdayız resmen. Logo yanlış yerde. ya bu adamlar hiç mi örneklerine bakmazlar.
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo vestel yazan formadan bendede var...hayatınızda ozel formamı gordunuzde ıstıyosunuz dıyenler baksınlar...
Sunuda not duseyım kı eskı msjlarımı okumayanlar hemen atıp tutmasın bana... Nıke devam etmelıyız ama bızı kandırmasın kımse ,bu taraftar herseyın farkında hangı forma ozel hangısı degıl herkes bılıyor...benım fıkrım ıstıkrar ama sponsorda bu ıslerle ılgılenen yetkılılerle degıl...
Bir de o zamannlar 300.000 forma sattığımızı hiç sanmıyorum.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışınız olmasın biz o zamanlar avrupa kupalarına göz kırpamıyorduk bile
Bir de o zamannlar 300.000 forma sattığımızı hiç sanmıyorum.şansım yaver gitmişti ve bulmuştum. O zamanlar forma satışı çok yapılmıyordu.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
ah o puma forması,önünde vestel reklamı,hasan abim hediye etmişti,haladaha giyerim, 6 numara.efsanem benim.
ben kesinlikle ve kesinlikle bir yakalı forma aşığı olarak;(eric cantona felsefesi) o pumaya hala aşığım. hatta dün bi ara; ulan protesto için yeni sezon değilde,iki sene öncenin yakalı olan parçalısını mı alsam diye düşündüm
o yakayı kaldırıp maç yapmak,yürümek,muhteşem bi olaytişörtlerinde yakası kalkıktır bende her zaman
Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülev formaları acaba ne zaman satışa çıkar?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum