Az önce okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu ara epey uzağım Galatasaray Elit serisinden giyecekmiş antrenman ürünleri geçiciymiş filan doğruluğunu bilemiyorum ama öyle ise yazık gerçekten sen 4 sene boyunca Ofspor'un giyebileceği formaları giy adam gelsin ilk senesinde özel olsun.. Yöneticiler kesinlikle Nike Türkiye ile bağları koparmalı..
Öyle bişey olursa yönetim derki aa ne güzel formaları sonra geçer gider
Giriş sayfamızda öncelikli tercih edeceğimiz formamız sorulmuş,
sarı-siyah forma %65 ile almış başını gitmiş
milletin hükümete sallayıp sallayıp ta her 2 kişiden birisinin oy verdiği gibi,golt formaya salladık salldık bu forumdan %65 beğeni çıkıyor,
diyecek bişi yok abi tamam çok güzel bu forma
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
milletin hükümete sallayıp sallayıp ta her 2 kişiden birisinin oy verdiği gibi,golt formaya salladık salldık bu forumdan %65 beğeni çıkıyor,
muhtemelen insanların yorumlarını etkilemek için bilinçaltına yönlendirme uyguluyolar önceden de dediğim gibi kirpi yavrusunu pamuğum diye sever
Victory forması 75tl mi? Çok iyi ya yani iyi iyi. Çubuklu 89 olunca kızmıştım açıkcası.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Az önce okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu ara epey uzağım Galatasaray Elit serisinden giyecekmiş antrenman ürünleri geçiciymiş filan doğruluğunu bilemiyorum ama öyle ise yazık gerçekten sen 4 sene boyunca Ofspor'un giyebileceği formaları giy adam gelsin ilk senesinde özel olsun.. Yöneticiler kesinlikle Nike Türkiye ile bağları koparmalı..
geciciymis antrenman ürünleri?? bu gsliler cok saf!
Abi ben Arsinliyim. Arsinspor'un renkleri sarı -siyah. Arkasına Arsin yazdırıp almayı düşünüyorum. Yine de kızacak mısın bana?
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
geciciymis antrenman ürünleri?? bu gsliler cok saf!
Açıkçası yemişim Galatasaray'ı ne giyerlerse giysinler önemi yok da 4 yıl oldu aynı formaları giyiyoruz el insaf anladık Nike Türkiye özel forma üretmiyor ya özel bir tasarımcı alacağız işe o tasaralayacak biz Nike Türkiye'ye yaptıracağız ya da seneye aynen devam..
Yorum