Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az önce okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu ara epey uzağım Galatasaray Elit serisinden giyecekmiş antrenman ürünleri geçiciymiş filan doğruluğunu bilemiyorum ama öyle ise yazık gerçekten sen 4 sene boyunca Ofspor'un giyebileceği formaları giy adam gelsin ilk senesinde özel olsun.. Yöneticiler kesinlikle Nike Türkiye ile bağları koparmalı..
    Öyle bişey olursa yönetim derki aa ne güzel formaları sonra geçer gider

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Victory formalar internette satışta 75TL'den, M ve L bedenleri ile...
      En çok sevilen Victory.

En ucuz Victory.

İyi olmuş bu Forza Victory.

Yorum

• Bu sene Galatasaray'ın giyebileceği muhtemel bir özel formanın seneye kataloğa düşüp bize gönderilmesine şaşırmam..

Yorum

• İstanbul Ts Clublarda ne zaman satışa çıkacak bizim formalar bilgisi olan var mı ?
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Giriş sayfamızda öncelikli tercih edeceğimiz formamız sorulmuş,
            sarı-siyah forma %65 ile almış başını gitmiş
            milletin hükümete sallayıp sallayıp ta her 2 kişiden birisinin oy verdiği gibi,golt formaya salladık salldık bu forumdan %65 beğeni çıkıyor,
            diyecek bişi yok abi tamam çok güzel bu forma
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ofspor'un yeni formaları tanıtıldı mı ? Yok seneye giyeceğimiz formaları merak ediyorum da..

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giriş sayfamızda öncelikli tercih edeceğimiz formamız sorulmuş,
                milletin hükümete sallayıp sallayıp ta her 2 kişiden birisinin oy verdiği gibi,golt formaya salladık salldık bu forumdan %65 beğeni çıkıyor,
                muhtemelen insanların yorumlarını etkilemek için bilinçaltına yönlendirme uyguluyolar önceden de dediğim gibi kirpi yavrusunu pamuğum diye sever
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul Ts Clublarda ne zaman satışa çıkacak bizim formalar bilgisi olan var mı ?

Yorum

• Nike özel çekim yapmıştı bu fotoğraflar yayınlandı mı yayınlandıysa nereden bakabilirim ?

Yorum

• Victory forması 75tl mi? Çok iyi ya yani iyi iyi. Çubuklu 89 olunca kızmıştım açıkcası.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu ara epey uzağım Galatasaray Elit serisinden giyecekmiş antrenman ürünleri geçiciymiş filan doğruluğunu bilemiyorum ama öyle ise yazık gerçekten sen 4 sene boyunca Ofspor'un giyebileceği formaları giy adam gelsin ilk senesinde özel olsun.. Yöneticiler kesinlikle Nike Türkiye ile bağları koparmalı..
                        geciciymis antrenman ürünleri?? bu gsliler cok saf!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giriş sayfamızda öncelikli tercih edeceğimiz formamız sorulmuş,
                          Abi ben Arsinliyim. Arsinspor'un renkleri sarı -siyah. Arkasına Arsin yazdırıp almayı düşünüyorum. Yine de kızacak mısın bana?
                          TSira- Şükran
                          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• O kadar kötüledik, ama hakkinida verelim...

Formalar 75-85 arasi..

Nylon TSClub ürünü alacagim 50'ye gider forma alirim...

Yorum

• Oh be üzerimden bir ton yük kalktı, victory formamı sipariş verdim

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geciciymis antrenman ürünleri?? bu gsliler cok saf!
                                Açıkçası yemişim Galatasaray'ı ne giyerlerse giysinler önemi yok da 4 yıl oldu aynı formaları giyiyoruz el insaf anladık Nike Türkiye özel forma üretmiyor ya özel bir tasarımcı alacağız işe o tasaralayacak biz Nike Türkiye'ye yaptıracağız ya da seneye aynen devam..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X