Daha önceki sayfalarda konuşuldu mu bakamadım ama Giray'ın şortunun ütüsüz olması yakıştı mı? Tamam herşeyde bir kusur aramayalım ama bu batıyor bana. Ayrıca çubuklu formadaki şimşek motifleri gözü rahatsız ediyor. İleride belki alışırız ancak şu an garip.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
Ya yeter açın şu formaları internette.
Yorum
-
Geçen seneki şortlarda bizim arma, Nike logo, numara soldaydı.
Bu sene aynı hata yapılmamış. Gerçi şorta reklam alınırsa aynı hataya düşebiliriz diye korkuyorum.
Görüntünüyü bozuyor. http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...0-4C1O3X4A.jpgEn son MonteCristo tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 10:34.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Valla çubukludaki pixel hatasını bize karadeniz dalgası diye yutturduklarını düşünüyorum.
Umarım geçen seneki formalar ucuzlar da düz bordo alırım bir tane.Hiçbir şeyi beğenmeyen taraftar profili sergilemek gibi olmasın ama formalar hiç hoşuma gitmedi.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla çubukludaki pixel hatasını bize karadeniz dalgası diye yutturduklarını düşünüyorum.
Umarım geçen seneki formalar ucuzlar da düz bordo alırım bir tane.Hiçbir şeyi beğenmeyen taraftar profili sergilemek gibi olmasın ama formalar hiç hoşuma gitmedi.
Yorum
-
fiyatlar belli oldumu?
edit: yok mu ya harbiden bitanesinin bile olsa fiyatını bilen?En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 11:02.Entropi İyidir.
Yorum
-
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefiyatlar belli oldumu?
edit: yok mu ya harbiden bitanesinin bile olsa fiyatını bilen?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum