Burayı başından beri takip etmeyen arkadaşlar için Murat Dinç gibi arkadaşların tepkisi garip gelebilir ama bizlere aylardır bu bilgiler empoze ediliyor. Dolayısıyla bizlerin beklentileri sizler gibiyken olmadık şekilde çok yükseltildi. Yani kandırıldık. Tepki gösterilmesinde gayet doğal. Evet, bence de formalarımız güzel ama bize olacak denilenler çok çok çok farklı şeylerdi. Madem böyle bir şey yok neden bu şekilde bilgi verildi bizlere. Nevzat Aydın radyoda program yaparken başkana formalar konusunda habire geydirip duruyordu, bu durumu inanılmaz buluyordu.. Şimdi işin başında. Sonuç? Kandırılan taraftarlar.
Mesajlarımı kırpıp kırpıp yıldız yapıyordunuz. Buyrun ne diyeceksiniz...
- Ofsporu bir sezon geriden takip ediyoruz , süper ççç
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Öncelikle şunu aklına koy, provakatör gibi davrandığım falan yok, burda verilen sözler var.Gören de biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz sanacak, sanki yönetimdeki insanlar ve aracılar farklı şeyler söyledi de biz farklı şeyler algıladık.Burda Ali Fuat abi tarafından formalarımızın tamamen bize özgü ve bizim karaterimizi yansıtan formalar olacağı söylendi.Aynı zamanda da yöneticimiz Nevzat Aydın tarafından geçen seneki formalar ile yeni sezonun formaları arasında siyahla beyaz kadar fark olacağı söylendi mi söylenmedi mi ?
Şimdi çıkmışlar önümüze Ofspor'un geçen sene giydiği formayı koymuşlar, güya da kendilerinde anlam yüklemiş beyfendiler, siyah bilmem neyi, beyaz da bilmem neyi temsil ediyormuş.Oldu kardeşim biz de yedik.
Biz de buna sesimizi çıkartmayacağız şimdi öyle mi, ben çıkartıyorum arkadaş, hoşuna gitmiyorsa da okumazsın olur biter.
Ben burda hiç kimseye forma almayın falan da demiyorum ayrıca, formalar her ne kadar gerçekten kötü de olsa gidin alın.
Cık cık cık... Arkadaş bu kadar doğru sözü bir mesaja nasıl sığdırdın. Sen kesin provakatörsün.
Yorum