bizim ben kendimi bildim bileli en iyi forma olarak nitelendirdiğim 2 forma:
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
formalar iyi ya da kötü yorum yapmayacağım ama bari bir tanesini V yaka yapsalardı ya. hepsi yuvarlak daracık yakalı. ben böyle yaka giyince daralıyorum. shada koşan futbolcu daralmıyormu acaba merak ediyorum. neden yapmazlar şöyle ferah ferah yakalıBMN İZMİR
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tek Meksika milli takımı bunun gibi bir forma giyiyordu.Ama dediğim gibi o formaların hepsi Manunun ki de dahil bizim formalarımızdan çok daha kaliteli.Bazılarımız Manu'nun formasının aynı modeli diye zannediyor ki en az onun kadar kalitelidir.Halbuki kazın ayağı öyle değil.
Tamamda bahsettigimiz takim Manchester United...
Sampiyonlar Ligi'nde iki-üc sene de bir final oynayan bir takim...
Tabi ki "Nike" ManU ile özel olarak ilgilenecek.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bana şunun cevabını verin daha da tek kelime konuşmam.
Bu sene Avrupa veya ligde özlenenleri yakalarsak bu formalar efsane olur mu olmaz mı ? Cevap tek kelime olsun lütfen; olur/olmaz... Şimdiden teşekkürler...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim ben kendimi bildim bileli en iyi forma olarak nitelendirdiğim 2 forma:
http://urun.gittigidiyor.com/03-04-O...98172#aciklama
renklere bakarmısınBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefark ne, demek ki Manu ya özel değilmiş, herkes giyebiliyor
bir sene sadece ben giyerim
sonraki sene diğerleri...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu resimler şehrin neresinde yapıldı bilen varmı arkadaşlarForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar iyi bence...
Sadece Türk Bayragi yok ona üzüldüm...
Ayrica Siyah ile bordo mavi cizgili bir formada süper olurdu...
geçen sene biz ve bursa kullandı
bu sene ne yazıkki rum takımı olan ezikbahçe ve 8taş kullanacakFırtına esecek
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunsuz tek forma beyaz. Çok ufak değişiklerle muazzam olabilirdi formalar mesela:
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Dinç
Biraz sakin ol provakatör gibi ortalığı karıştırma.Avrupada başarısı olmayan kulübüz.Sattığımız forma sayısı gs ve fb ye göre tam olarak rakamlarını bilmiyorum ama yarısı kadar olduğunu sanmıyorum.Formalar denilene göre birinci kalite.Sorun sadece bu formaları bizim giymemiz mi
Şimdi çıkmışlar önümüze Ofspor'un geçen sene giydiği formayı koymuşlar, güya da kendilerinde anlam yüklemiş beyfendiler, siyah bilmem neyi, beyaz da bilmem neyi temsil ediyormuş.Oldu kardeşim biz de yedik.
Biz de buna sesimizi çıkartmayacağız şimdi öyle mi, ben çıkartıyorum arkadaş, hoşuna gitmiyorsa da okumazsın olur biter.
Ben burda hiç kimseye forma almayın falan da demiyorum ayrıca, formalar her ne kadar gerçekten kötü de olsa gidin alın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum