Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    resmi yollayan arkadaşlar çıkmış
    yarına kaldı bizim iş
    Kim bekler yarını Google amcaya sorar yaparız birşeyler
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kim bekler yarını Google amcaya sorar yaparız birşeyler
      bulursan banada faxla hemen )
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Formaları ben de pek beğenmedim ama Zafer formasını alacağım.

Hummel ile anlaşsalar bir de onları denesek.
        Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Hau resimi bende cok merak ettim simdi

İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formaları ben de pek beğenmedim ama Zafer formasını alacağım.

Hummel ile anlaşsalar bir de onları denesek.
          MiY bu sene Hummel giyecek diye biliyorum.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bulamadım ya. Ne diye aratsam acaba ?
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Kendimi kötü hissetim birden. Colman'in fotosunu burda göstermesek?
              Victory formasi güzelmis .....
              En son ts61gogo tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 02:34.

Yorum

• Yardımı geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ama o sahneyi görmemiş olmayı tercih ederdim

Ulan kendimi Colman'ın yerine koydum da... Çok kötü bee
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burayı başından beri takip etmeyen arkadaşlar için Murat Dinç gibi arkadaşların tepkisi garip gelebilir ama bizlere aylardır bu bilgiler empoze ediliyor. Dolayısıyla bizlerin beklentileri sizler gibiyken olmadık şekilde çok yükseltildi. Yani kandırıldık. Tepki gösterilmesinde gayet doğal. Evet, bence de formalarımız güzel ama bize olacak denilenler çok çok çok farklı şeylerdi. Madem böyle bir şey yok neden bu şekilde bilgi verildi bizlere. Nevzat Aydın radyoda program yaparken başkana formalar konusunda habire geydirip duruyordu, bu durumu inanılmaz buluyordu.. Şimdi işin başında. Sonuç? Kandırılan taraftarlar.
                  Mesajlarımı kırpıp kırpıp yıldız yapıyordunuz. Buyrun ne diyeceksiniz...

Yorum

• - Ofsporu bir sezon geriden takip ediyoruz , süper ççç
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yalnız fotoda Onur'un bakışlar da bomba.Resmen erimiş karşısında.

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi
                        Ya colman tamam da henrique neyapiyor?

Aslında fotoda bir şey yapmayan tek adam Ferhat.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öncelikle şunu aklına koy, provakatör gibi davrandığım falan yok, burda verilen sözler var.Gören de biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz sanacak, sanki yönetimdeki insanlar ve aracılar farklı şeyler söyledi de biz farklı şeyler algıladık.Burda Ali Fuat abi tarafından formalarımızın tamamen bize özgü ve bizim karaterimizi yansıtan formalar olacağı söylendi.Aynı zamanda da yöneticimiz Nevzat Aydın tarafından geçen seneki formalar ile yeni sezonun formaları arasında siyahla beyaz kadar fark olacağı söylendi mi söylenmedi mi ?

Şimdi çıkmışlar önümüze Ofspor'un geçen sene giydiği formayı koymuşlar, güya da kendilerinde anlam yüklemiş beyfendiler, siyah bilmem neyi, beyaz da bilmem neyi temsil ediyormuş.Oldu kardeşim biz de yedik.

Biz de buna sesimizi çıkartmayacağız şimdi öyle mi, ben çıkartıyorum arkadaş, hoşuna gitmiyorsa da okumazsın olur biter.

Ben burda hiç kimseye forma almayın falan da demiyorum ayrıca, formalar her ne kadar gerçekten kötü de olsa gidin alın.
                          Cık cık cık... Arkadaş bu kadar doğru sözü bir mesaja nasıl sığdırdın. Sen kesin provakatörsün.

Yorum

• Gecmis sayfalarda renklerimizin Adidas katalog ürünlerine uyarlanmis resimleri vardi! O formalarla satis rekoru kirilirdi ama bunlarla...

Taraftarla kafa bulmak böyle bir sey olsa gerek..ben ADIDAS´i istiyorum!!!
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında fotoda bir şey yapmayan tek adam Ferhat.
                              eve gittiğinde acAyip pişman olmuştur.
                              millet neler yaptı biz bişe yapamadık gibisinden..

bu arada henrique bomba yaa
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• vallah kim ne derse desin formalarin hepside guzel sonucda konu trabzonspor olunca hepside alinmaya deger

burdan rezalet diye yazanlara sesleniyorum hic bir takim taraftari armamizin oldugu formaya rezalet diyemez

daha iyisi olabilirmiydi olabilirdi ama olmadi bizim yapcak birseyimiz var takimiza destek vermek icin bu formalardan 1 2 tane almak

eger haksizsam söyleyin

saygilarimla..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X