ya bıkerede bı adam gıbı yonetım cıksın bı tasarımcı bulsun ona cızdırsın bıse yapsın yok satıcak ama kıme dusunemıo resmen ya..forma almak ıstıorum ama ınsanın hevesını kacırıolar alasım gelmıo.gecen senekınden ne farkı var bunların .sarı sıyah guzel renkler ama onunda dızaynı gecen senekının aynısı..sankı degısık forma yapmak yasak .anlamıs degılm bu forma olayını
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResim nerde ben göremiyorum ?Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanında kaldırıldı nedense özelden atayım
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi@tribundergi Bild'in haberine göre Eskişehir'e gelen Nürnberg'li oyuncu Andreas Wolf, Werder Bremen'e transfer oldu.
yok artık
doğru mu bu çççççç"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi@tribundergi Bild'in haberine göre Eskişehir'e gelen Nürnberg'li oyuncu Andreas Wolf, Werder Bremen'e transfer oldu.
yok artık
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanında kaldırıldı nedense özelden atayım
Eşi bu fotoğrafı görürse Colman gitarıyla beraber parklarda bankların üzerinde sabahlar artık.....Trabzooooooon akşamlarıııııı bir başkaaaaa...
Yorum
-
İlk olarak ereğlin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana da yollar mısın zahmet olmzsa?Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yeni fontlarımızın resimleri çıkmadı mı hala? Formalardan çok onları merak ediyordum.İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
daha guzel olmadimi simdi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum