Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bıkerede bı adam gıbı yonetım cıksın bı tasarımcı bulsun ona cızdırsın bıse yapsın yok satıcak ama kıme dusunemıo resmen ya..forma almak ıstıorum ama ınsanın hevesını kacırıolar alasım gelmıo.gecen senekınden ne farkı var bunların .sarı sıyah guzel renkler ama onunda dızaynı gecen senekının aynısı..sankı degısık forma yapmak yasak .anlamıs degılm bu forma olayını
    https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• Resim nerde ben göremiyorum ?

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resim nerde ben göremiyorum ?
        anında kaldırıldı nedense özelden atayım
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bana da yollar mısın zahmet olmzsa?

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi
            @tribundergi Bild'in haberine göre Eskişehir'e gelen Nürnberg'li oyuncu Andreas Wolf, Werder Bremen'e transfer oldu.

yok artık

doğru mu bu çççççç
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi
              @tribundergi Bild'in haberine göre Eskişehir'e gelen Nürnberg'li oyuncu Andreas Wolf, Werder Bremen'e transfer oldu.

yok artık
              ççç Ciddi misin? Bu şehir başka şehir ya. Giden kaçıyor.

Yorum

• burcu esmersoy ayri bi guzelik katmsi tanitima kendisine bitiyorum sahsen ...
                gecen sezonki(2010-2011) full bordo forma ve yeni victory formasini banko alicam 2 hafta sonra...
                İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sağolasın

Eşi bu fotoğrafı görürse Colman gitarıyla beraber parklarda bankların üzerinde sabahlar artık.....Trabzooooooon akşamlarıııııı bir başkaaaaa...

Yorum

• Şu yeni fontlarımızın resimleri çıkmadı mı hala? Formalardan çok onları merak ediyordum.

Yorum

• İlk olarak ereğlin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bana da yollar mısın zahmet olmzsa?
                      yolladım
                      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Yeni sezonda paçalı forma giymeyeceğimizi bile bile neden yeni transferlerin hepsine paçalı forma giydirip imza attırdık?
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Neymiş o colmanın fotosu merak ettim?

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu yeni fontlarımızın resimleri çıkmadı mı hala? Formalardan çok onları merak ediyordum.
                            İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

daha guzel olmadimi simdi
                            Şurda gözüküyor şortta. Onun dışında görmedim

Yorum

• Bu Pazar maç var sanırım orda görürüz fontlarıda..

Yorum

• Bunlar antrenman ürünleri galiba...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X