Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Komşuyla berabere izleyecez tanıtımı çok merak ediyoruz gerçekten

Yorum

• arkadaşlar çubuklu formamız çok güzel gördüm rüyamda.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence çubuklu. Hoşuma gitti baya ama kalan 2 formayıda görmek lazım. Hatta formaları yakından görmek lazım
        Doğru diyorsun çubuklu halısaha da oynarken güzel durur ancak,

mesela kotun üstüne giyerken daha sade bir forma olması güzel olur...

Şu üçgen desenli bir forma olursa ondan alıcam sanırım.. İnşallah 1 tanesini beğenirim de...

Dur bakalım

Yorum

• valla formalar sızmış mı sızmamış mı bilemem,

ama burada gelip formalar bunlar diyen benim gözümde çok yanlış hareket eder. şurada 2 saat kaldı, lansman yapılacka, sabredin be kardeşim, 2 saat uğramayın şu başlığa,

o kadar emek sarfediliyor yazık gerçekten, hala forma tasarım muhabbetleri
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bide Türk bayrağı olacaktıki

Yorum

Bide Türk bayrağı olacaktıki
              onuda biz ilaveleriz. ne olacak. nasıl olsa her yerde satılıyor yapıstırma armalar. bizim kulubun yaptığı gibi... fazla birsey kaybetmeyiz
              Bordo ~~ Mavi
              'O halde varım...'

Yorum

• V istiyorum! Gaza geldim alacağım o formayı!

Yorum

• Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları bugün (salı) Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. Lansman Lig Tv ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Saat kaçta peki renktaşlar ?
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Şu ManU tipi forma kesin olacak gibi.. Korkum o ki şerit beyaz olacak..

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları bugün (salı) Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. Lansman Lig Tv ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

14:00'da başlayacak lansman

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları bugün (salı) Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. Lansman Lig Tv ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

14.00 da..........
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

14:00'da başlayacak lansman
                          İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          14.00 da..........
                          Teşekkür ederim.
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Nike sana sesleniyorum, bak ben cüsseli adamım geniş forma isterim rahat rahat geniş geniş giymek isterim kumaşı esirgeme küserim
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Forma lansmanı Lig Tv ve NTV Spor'da

Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları bugün (salı) 14.00'de Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. Lansman Lig TV ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike sana sesleniyorum, bak ben cüsseli adamım geniş forma isterim rahat rahat geniş geniş giymek isterim kumaşı esirgeme küserim
                                Hocam bende dar kesim isteyrum ne olacak şimdi ?

Şaka maka 1 forma en azından dar kesim olsun bari..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X