ama burada gelip formalar bunlar diyen benim gözümde çok yanlış hareket eder. şurada 2 saat kaldı, lansman yapılacka, sabredin be kardeşim, 2 saat uğramayın şu başlığa,
o kadar emek sarfediliyor yazık gerçekten, hala forma tasarım muhabbetleri
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları bugün (salı) Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. Lansman Lig Tv ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.
Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları bugün (salı) Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. Lansman Lig Tv ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.
Saat kaçta peki renktaşlar ?
14.00 da..........
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Nike sana sesleniyorum, bak ben cüsseli adamım geniş forma isterim rahat rahat geniş geniş giymek isterim kumaşı esirgeme küserim
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları bugün (salı) 14.00'de Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. Lansman Lig TV ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.
Yorum