Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim ben kendimi bildim bileli en iyi forma olarak nitelendirdiğim 2 forma:

Fırtına esecek

Yorum

• Sampiyon oldugumuzda kim bu konuyu konusacak ???

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu resimler şehrin neresinde yapıldı bilen varmı arkadaşlar

Yorum

• bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• formalar iyi ya da kötü yorum yapmayacağım ama bari bir tanesini V yaka yapsalardı ya. hepsi yuvarlak daracık yakalı. ben böyle yaka giyince daralıyorum. shada koşan futbolcu daralmıyormu acaba merak ediyorum. neden yapmazlar şöyle ferah ferah yakalı
            BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir tek Meksika milli takımı bunun gibi bir forma giyiyordu.Ama dediğim gibi o formaların hepsi Manunun ki de dahil bizim formalarımızdan çok daha kaliteli.Bazılarımız Manu'nun formasının aynı modeli diye zannediyor ki en az onun kadar kalitelidir.Halbuki kazın ayağı öyle değil.

Tamamda bahsettigimiz takim Manchester United...

Sampiyonlar Ligi'nde iki-üc sene de bir final oynayan bir takim...

Tabi ki "Nike" ManU ile özel olarak ilgilenecek.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bana şunun cevabını verin daha da tek kelime konuşmam.

Bu sene Avrupa veya ligde özlenenleri yakalarsak bu formalar efsane olur mu olmaz mı ? Cevap tek kelime olsun lütfen; olur/olmaz... Şimdiden teşekkürler...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Sorunsuz tek forma beyaz. Çok ufak değişiklerle muazzam olabilirdi formalar mesela:

7

Yorum

• İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu 2. sinin bizim forma olduğu sadece logosundan belli,

renklere bakarmısın
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fark ne, demek ki Manu ya özel değilmiş, herkes giyebiliyor
                      fark şu

bir sene sadece ben giyerim

sonraki sene diğerleri
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu resimler şehrin neresinde yapıldı bilen varmı arkadaşlar
                        Tanjant yolunun devamına benziyor.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formalar iyi bence...

Sadece Türk Bayragi yok ona üzüldüm...

Ayrica Siyah ile bordo mavi cizgili bir formada süper olurdu...
                          Türk bayrağını sadece şampiyon olan takım ve türkiye kupası şampiyonu kullanır.
                          geçen sene biz ve bursa kullandı
                          bu sene ne yazıkki rum takımı olan ezikbahçe ve 8taş kullanacak
                          Fırtına esecek

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorunsuz tek forma beyaz. Çok ufak değişiklerle muazzam olabilirdi formalar mesela:

Nike armaları rengini biz belirlemiyoruz amblem ve sponsor yazısını biz kendimiz basıyoruz bilginize

Yorum

• Arkadaslar bosveriin sunu bunu ya, bende isterdim özel forma falan ama önemli olan TRABZONSPOR armasi degilmi ? o varsa herseyi giyerim ben..
                              #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Murat Dinç

Biraz sakin ol provakatör gibi ortalığı karıştırma.Avrupada başarısı olmayan kulübüz.Sattığımız forma sayısı gs ve fb ye göre tam olarak rakamlarını bilmiyorum ama yarısı kadar olduğunu sanmıyorum.Formalar denilene göre birinci kalite.Sorun sadece bu formaları bizim giymemiz mi
                                Öncelikle şunu aklına koy, provakatör gibi davrandığım falan yok, burda verilen sözler var.Gören de biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz sanacak, sanki yönetimdeki insanlar ve aracılar farklı şeyler söyledi de biz farklı şeyler algıladık.Burda Ali Fuat abi tarafından formalarımızın tamamen bize özgü ve bizim karaterimizi yansıtan formalar olacağı söylendi.Aynı zamanda da yöneticimiz Nevzat Aydın tarafından geçen seneki formalar ile yeni sezonun formaları arasında siyahla beyaz kadar fark olacağı söylendi mi söylenmedi mi ?

Şimdi çıkmışlar önümüze Ofspor'un geçen sene giydiği formayı koymuşlar, güya da kendilerinde anlam yüklemiş beyfendiler, siyah bilmem neyi, beyaz da bilmem neyi temsil ediyormuş.Oldu kardeşim biz de yedik.

Biz de buna sesimizi çıkartmayacağız şimdi öyle mi, ben çıkartıyorum arkadaş, hoşuna gitmiyorsa da okumazsın olur biter.

Ben burda hiç kimseye forma almayın falan da demiyorum ayrıca, formalar her ne kadar gerçekten kötü de olsa gidin alın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X