Formalar gayet güzel. Asıl tepki verilmesi gereken geçen sezon ki formalardı. Hepsi başlı başına rezalet dandik formalardı. Bu seneki V forması ve çubuklu forma muhteşem bence.
Neden bilmiyorum ama bu forma gibisi yok arkadaş bana öyle geliyor. Bir de bu herif giyince bir farklı oluyor.
Şu formada Turuncu renk yerine Beyaz renk,TS club yazısının yerinde Nike,Avea yerinde Türk Telekom,Cola turka yerinde caprice gold yazdığını düşünün.İstediğim BEYAZ deplasman forması anlattığım gibi.
Nike’ın bize özel tasarım yapması için şu an sattığımızın en az 4,5 katı fazla forma satmamız lazım. Galatasaray’ın da aynı kreasyondan olacak merak etmeyin. Şahsen ben adidas’ın hiçbir formasını beğenmiyorum. Hepsi bana birbirinin aynı geliyor.
Manchester’ın geçen seneki formasını giymekte de bir sakınca hissetmiyorum. Çubuklu forma da Juventus’un kalın çizgilisi diyebilirsiniz, sonuçta çubuklu forma ne kadar farklı olabilir ki.
Biraz daha yapıcı olsanız keşke.
Seneye daha da iyi olacak. J
Nevzat Aydın
Hadi beyler 365 kere yatip kalkinca daha iyisi gelecekmis...
Çubuklu formayı bundan iki hafta önce Almanya'da bir Karadeniz şenliğinde gördüm, bordo mavi olduğundan dikkatimi çekmişti, ama yabancı bir takımın formasıdır diye düşünmüştüm, arkadan gördüğüm için de armasını görmemiştim. Benim açıkçası hoşuma gitmedi çubuklu forma. Hele hala mavi yerine turkuaz da diretmeleri çok üzüyor beni. Biri şu Nike'e bizim renklerimizin bordo mavi olduğunu iletsin.
çubuklu forma:geçen sene bu formayı porto nun giydiğini biliyoruz
zaten çubukludada çok bir olay özen şu bu beklemiyoruz
zaten çubuklu sonuçta,üzerinde çok bir oynama yapamazsınız
yapabileceğiniz en büyük değişiklik herhalde bu zigzak olayı olurdu
şimdi gelelim v for victory formasına:
bu formayıda geçen sene manchester united ın giydiğini biliyoruz
yine bir değişiklik yok ancak kötülerin arasından iyi olan forma bu
benim de en beğendiğim forma
ancak bu formanın mavisinide piyasaya sürebilirdik,yani bordo boğmuş
mesela tanıtımdada öyle oldu
ırkçılık olarak anlaşılmasın ama siyahı,esmer futbolcuya zaten koyu formayı giydirmenin hiç bir analmı yok
koyu tenli oyunculara beyaz,açık renkl,açık tenli oyuncualra koyu formayı giydirerek tanıtımı yaparan formayı göstermiş olursun
v for victory forması burcu esmersoyda güzel durmasının sebeplerinden biride buydu.
ama tabi ne kadar nike karşıtı bir insan olsamda sadece kulübe destek için forma alacağım ve alacağım forma bu v for victory foramsı olacak.umarım açık mavisi de piyasaya sürülür bu formanın.
gold forma denilen zırvadan bahsetmiyorum ki bu formayı 2009 2010 sezonunda giresunsporun giydiği model olduğunun bilinmesi gerektiğinin altını çizmek gerek
bu arada bir cevabımda antrenman ürünlerine;gs ile ts arasında antrenman ürünlerinde fark olması gerektiğini söylemiştim
burada bir arkadaş paylaşmış aston villanın aston villaya has antrenman ürünlerini
buna ne cevap verecekler merak ediyorum
beyaz forma faciasıda aynı
arkdaş dilimizde tüy bitti
istemiyoruz bu formayı yahu
illa küfürlü konuşup hakaret mi edelim,anlaşılmıyor mu başka şekilde bu.
is--te--mi--yo--ruz
beyaz forma iğrenç bir forma,güzle değil işte,trabzonsporada yakışmıyor,bizim rengimiz değil bu zıkkım
3 sezonudur çok mu satıyorsunuz bu formayı ?hayır...
tanıtım konusunda ise tanıtımda burcu esmersoyun kullanılması hoş,bi daha ki sefere dilara gönderi bekliyorum ben
tanıtımda yine mankenler yerine futbolcuların kullanılması muhteşem,ancak futbolcu ten rengi,formanın rengi uyarlaması yapılamamakla beraber,zaten beyaz tenli olan colmana bembeyaz formayı giydiren,altına yine açık mavi rengi kullanan,utanmayıp onun altınada açık mavi konç giydiren;zaten koyu tenli olan filho ya koyu renkli bordo-v-f-v- formayı giyidiren,onun altına yine utanmayıp bordo şort giydiren üstüne üstlük birde bordo konç giydiren zihniyeti esefle kınıyorum
anlaşıldı ki bu iş 3 sene üst üste yapmakla,tecrübe kazanılarak olmuyor.
başka bir göz,başka bir fikir gerekli demek ki
bunu o koca kafanız alıyor mu bilmiyorum?
gelelim gelecekte ne yapacağımıza,bence bu iş hiç bir firmaya verilmemeli
yani bende dahil bizim taraftarımız kendi formasını oylamayla seçmedikçe tatmin edemeyeceğiz.
o yüzden önerim şu:ts club ın başına beni getirin,formaları ts clubta çok daha ucuza üretelim.
sevgilerle....
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum