İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yahu hala şu formalara anlam yükleyenler var ya şaşırıp kalıyorum.
Neymiş efendim çubuklu formanın zigzaglı olması karadeniz fırtınasını temsil ediyormuş.Hadi gidin ordan o forma 6 aydan beri katalogda zaten.İsterse halı saha takımı bile o formayı Nike'a sipariş edip alabilir.
Gold forma da yaşadığımız başarıları ve haksızlıkları temsil ediyormuş güyua, yahu bu formaların bunlar olacağı daha ilk devrenin sonunda belli değil miydi, burda böyle yazılıp çiziliyordu, ilk devre biz hangi haksızlığa uğramıştık, ya da vizyon sahibi yöneticilerimiz yaşayacağımız haksızlıkları görmüşler demek ki.
Beyaz forma tam bir skandal zaten, geçen sene koyu mavi olan kısımları açık mavi yapıp geri göndermişler, yahu adama sormazlar mı bunu geçen sene neden yapmadın diye.Nike döneminde artık bir klasik haline geldi bu zaten iki sene üst üste aynı formaları muhakkak giyiyoruz.
V formanın da tek özelliği var o da V işaretinin mavi olması, bunun da üzerinde aylarca çalışmışlardır kesin, yuoksa o da katalogda yer alıyor, bir tek beyaz olan yeri bordo yapmışlar.
Yorum
-
Uzakta olduğumuz için daha önce hiç forma almadım. Yani ben üstüme başıma bir şey alırken mutlaka dokunurum, giyerim üstüme otursun diye. Daha önce lisanslı ürün almışlığım var ama hiç forma almadım. V'yi alacağım kısmet olursa.
Logo ve armadaki eksiklikler de düzeltiir en kısa zamanda. Böyle kalmaz yani.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
nevzat aydının cevabı arkadaşlar
İlgine teşekkürler öncelikle.
Nike’ın bize özel tasarım yapması için şu an sattığımızın en az 4,5 katı fazla forma satmamız lazım. Galatasaray’ın da aynı kreasyondan olacak merak etmeyin.
Şahsen ben adidas’ın hiçbir formasını beğenmiyorum. Hepsi bana birbirinin aynı geliyor.
Manchester’ın geçen seneki formasını giymekte de bir sakınca hissetmiyorum. Çubuklu forma da Juventus’un kalın çizgilisi diyebilirsiniz, sonuçta çubuklu forma ne kadar farklı olabilir ki.
Biraz daha yapıcı olsanız keşke.
Seneye daha da iyi olacak. J
Nevzat AydınEn son kürşat şen tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 18:42.
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzakta olduğumuz için daha önce hiç forma almadım. Yani ben üstüme başıma bir şey alırken mutlaka dokunurum, giyerim üstüme otursun diye. Daha önce lisanslı ürün almışlığım var ama hiç forma almadım. V'yi alacağım kısmet olursa.
Logo ve armadaki eksiklikler de düzeltiir en kısa zamanda. Böyle kalmaz yani.
Bu arada Trabzonspor Resmi Facebook Sayfası'ndan Burak Yılmaz'ın bir fotoğrafını duvar kağıdı olarak kullanıyorum şuan.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburcu esmersoyda da bi güzel durmuş hani. stopere transfermi etsek ne
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
nevzat aydının cevabı arkadaşlar
İlgine teşekkürler öncelikle.
Nike’ın bize özel tasarım yapması için şu an sattığımızın en az 4,5 katı fazla forma satmamız lazım. Galatasaray’ın da aynı kreasyondan olacak merak etmeyin.
Şahsen ben adidas’ın hiçbir formasını beğenmiyorum. Hepsi bana birbirinin aynı geliyor.
Manchester’ın geçen seneki formasını giymekte de bir sakınca hissetmiyorum. Çubuklu forma da Juventus’un kalın çizgilisi diyebilirsiniz, sonuçta çubuklu forma ne kadar farklı olabilir ki.
Biraz daha yapıcı olsanız keşke.
Seneye daha da iyi olacak. J
Nevzat Aydın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum