Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak 61i giymeyecek anlasilan..

Engin giyer, yada Gokdenizi aliriz ..
    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Özel forma ne zaman tanıtılıcak ??

Yoksa bunlar özel mi

Bir de tarihin en iddaalı formaları diyorlardı,bunlar hangi açıdan iddaalı?

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün başlığın birinde yazmıştım.
        İlk parti formalarda yine geçen sezon ki gibi yapıştırma arma kullanılacak.
        Sebebi ise, elde kalan bu logoları kullanmakmış. ne derece doğru yada yanlış bilmiyorum.
        ama formalar nasıl olacak diye bilinmezken, bu şekilde olacağını bana söyleyen bi arkadaş bahsetmişti bundan...
        ve devamında söylediği ise , 2. parti üretilecek formalarda yapışkan arma olmayacakmış. bana sabret 2. parti formalardan al daha sağlıklı olur dedi..
        eğer doğruysa bekleyelim abi,ama ya doğru değilse? sağlam mı kaynak?
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çekimlerin Nike tarafından yapılacağını söylemiştim. Ben çekimleri yapmak için talip olduğumda Nevzat Bey, fotoğrafların NIKE tarafından çekileceğini söylemişti
          Gayet güzel olmuş çekimler en azından kimle çekim yapılacağını biliyorlar Burak'a bütün formalar yakışmış keşke İstanbul'dada olsaydı...
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• 3 seye sevin

1 Font cok güzel
            2 Fotograflar cok güzel
            3 Burcu Esmersoy cok güzel

Yorum

• Armalar Formaya en ufak lafım yok. V for Victory ve çubukluyu alacağım. Ama şu armaları söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• profesyonel çekimin farkı nasılda ortaya çıkıor,resmen gel golden rengi formayı al demişler... iyi çekim bravo. burak ta giggs gibi ayakkabı bağlasaydı
                Entropi İyidir.

Yorum

• Bizim üzerimizde çok iyi durmaz Gold forma çünkü kaslı falan değiliz futbolcular gibi ama bir bakın Burağa nasıl güzel durmuş bide Ferhat'a bakın
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Tek sıkıntı taraftarı özel forma diyerek beklentiye sokmaları. Aslında formalarımızın her sene kalitesi artıyor. Formalar git gide güzelleşiyor. Ama artık özel forma lafına kesinlikle inanmayacağım. Böyle bakarsak formalarımız çok güzel.

Yorum

• Arkadaşlar özel forma beklemek çok abes..

Yaptıran takımların hepsinin hem taraftar sayıları,hem ekonomik durumları hemde avrupa'da bulundukları statüleri bizden çok yukarıda..

Adam özel forma yaptırıyor,maliyeti artıyor formanın ama o forma aynı zamanda satıyor.Kalmıyor elde.

Bu yüzden ne zaman forma satışlarımız 70.000'i aşar,ne zaman her sene avrupa arenasında oluruz o zaman özel forma tasarlatırız..

Boşuna sinirlenmeyin.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım olarak 219 veya 299 tl civarı olabilir , tek üst olarak 79-89 arası olması muhtemel...
                          Yine pahalı ama onlara değer en azından.. Bir de V forma alırım, yeterli..
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• kulübe katkıymış ba ba ba...

bu nike'nin mail adresi nedir bilen var mı? artık türkiye midir, hollada mıdır, global midir hangisi ise. sövme sözüm vardı. tutmam lazım.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Kendi açımdan tanıtıyorum formaları amatörce.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yalan söyleyen yöneticiyi sevgilerimi sunuyorum. Sen millete yemek ver şişko herif bir de twitter'de iki kelam etti diye taraftarını aşağıla...
                                Golg forma benim formam olmadığı için al onu gö'z'üne sok!!!
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X