Bugün başlığın birinde yazmıştım. İlk parti formalarda yine geçen sezon ki gibi yapıştırma arma kullanılacak.
Sebebi ise, elde kalan bu logoları kullanmakmış. ne derece doğru yada yanlış bilmiyorum.
ama formalar nasıl olacak diye bilinmezken, bu şekilde olacağını bana söyleyen bi arkadaş bahsetmişti bundan...
ve devamında söylediği ise , 2. parti üretilecek formalarda yapışkan arma olmayacakmış. bana sabret 2. parti formalardan al daha sağlıklı olur dedi..
eğer doğruysa bekleyelim abi,ama ya doğru değilse? sağlam mı kaynak?
Çekimlerin Nike tarafından yapılacağını söylemiştim. Ben çekimleri yapmak için talip olduğumda Nevzat Bey, fotoğrafların NIKE tarafından çekileceğini söylemişti
Gayet güzel olmuş çekimler en azından kimle çekim yapılacağını biliyorlar Burak'a bütün formalar yakışmış keşke İstanbul'dada olsaydı...
profesyonel çekimin farkı nasılda ortaya çıkıor,resmen gel golden rengi formayı al demişler... iyi çekim bravo. burak ta giggs gibi ayakkabı bağlasaydı
Tek sıkıntı taraftarı özel forma diyerek beklentiye sokmaları. Aslında formalarımızın her sene kalitesi artıyor. Formalar git gide güzelleşiyor. Ama artık özel forma lafına kesinlikle inanmayacağım. Böyle bakarsak formalarımız çok güzel.
Yalan söyleyen yöneticiyi sevgilerimi sunuyorum. Sen millete yemek ver şişko herif bir de twitter'de iki kelam etti diye taraftarını aşağıla...
Golg forma benim formam olmadığı için al onu gö'z'üne sok!!!
bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum