Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakın şunlar araştırılsın eminim formaları set halinde seçenlerle antreman ürünlerini seçenler farklıdır. Bakın şu ürünlerdeki alt üst renk çeşitliliğine. Bir de formadakilere bakın. Antreman ürünleri bu konuda çok daha başarılı özellikle kırmızı siyah olan.

Yorum

• Bordo formayı çok beğendim.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Formalara bayılacaksınız diye açıklama yapan kişiler niye taraftarı böyle yüksek beklenti içine sokuyor anlamıyorum.
        Müthiş bir heyecan ve beklentilerle bekledik,ve anladık ki bu da son olsun...

Yorum

• Enerji adını taşıyan, bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor. Karadeniz’in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki yaratıldı.

Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.
          bu daha

Ula dünyadan haberimiz yok mu sanıyorsunuz ?
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iki değil 10 a bile katlar,,,,

iki forma arasındaki fark ve kaliteye bak

Kappa hala aynı kalitede mi ürün yapıyor aceba yeni formalarından örnekde koysanız öyle değerlendirsek.
            --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunlar guzel, tam idmanlik
              Zaten sagdaki kirmizin giydigi kramponlardan bendede var..

Biraz gerilerden geliyorum

En öndeki kranponlarda ben de var

Yorum

• buradaki yorumlara gülüyorum sadece çünkü okumadan okuduğunu inatla anlamamak için saklamayan sorunlarla dolu. Bilemde konuşuyor bilmeyen de. Ofspor olayı zaten tam komedi. Aynı formayi inter de giyebilir katalog sonuçta. Sen ne istersen sana o verilir. Ama bakmak ve görmek farklı şeyler. Zaten almak niyeti olmayanin bahanesi de çok olur. Adidas ile anlasın tabi yerse.adamlar istemedi sponsor olmayı. Ama bunu da es geçersiniz
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Victory ve Çubuklu formamız güzel. Diğerleri alternatif zaten. İki formadan ikişer tane alıcam. Yani 4 forma
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• yaa bizimli ne gçtiklerini söyleceğim ama söyleyemiyorum. siz anladınız onu.

yeni tasarlanmışmış victory forması. bunlar insanları dangalak mı sanıyor yahu?
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Ayrıca formalarda armalar çok küçük duruyor.

Yorum

• Trabzonspor'un taraftar sayısı o özel forma yapılan takımların çoğunu ikiye katlar,sen adam gibi forma yap bakalım istediğini alıyor musun almıyor musun?
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• kappa herkese uygun bir forma değil ki. bırak tarafatarı futbolculara bile uymuyor.

kappayı del pieroya giydirsen sorun yok ama gidip de hasan üçüncüye giydirince bir garip duruyor ne yazık ki.

ayrıca kappada kalite üst düzeydir ama görüntü her zaman sıfırdır.

Yorum

• Nike daha kendi logosunu düzgün yapamıyor ki bize doğru düzgün forma yapsınlar.Bu formalardaki nike logosuna bakın

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bakın şunlar araştırılsın eminim formaları set halinde seçenlerle antreman ürünlerini seçenler farklıdır. Bakın şu ürünlerdeki alt üst renk çeşitliliğine. Bir de formadakilere bakın. Antreman ürünleri bu konuda çok daha başarılı özellikle kırmızı siyah olan.
                              Sigara İçilmez Levhası çok şık gerçekten tükkana bi tane de bundan alacağım
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar kaleci formanin rengi bence Trabzonsporun asil mavi rengidir. Bize en yakisan mavi türüdür. Parlak deniz mavisi bir nevi.

Ama maalesef bütün standart formalarimizdaki mavi sönük kaliyor, yani yanlis renk secimi. Bizim mavi ne Barcelonaya benzemeli, nede Aston Villaya...

Tasarimlari gectim, en azindan su renklerimize sahip ciksak...

Not: logomuzdaki maviyede dikkat edelim...
                                kesinlikle katılıyorum..ısrarla açık mavi yada buz mavisi tarzı formalar yapılıyor.bizim rengimiz bordo-mavidir. bordo-açık mavi değil.açık mavi sönük kalıyor.mavinin en azından logodaki mavi kadar koyulaşması gerektiği kanısındayım..
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X