Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• NIke ile 5 yillik sözlesme imzalamistik nasil oluyorda seneye adidas formamiz oluyor

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk ters yikama sonucu

%100 aynısı oldu benim formaya da... Halısahada giyiyorum artık napalım

Yönetim duy sesimizi Verdiğimiz paranın hakkını istiyoruz. Forma güzel olabilir ama ilk yıkamada armasız kalınca hoş durmuyor
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        %100 aynısı oldu benim formaya da... Halısahada giyiyorum artık napalım

Yönetim duy sesimizi Verdiğimiz paranın hakkını istiyoruz. Forma güzel olabilir ama ilk yıkamada armasız kalınca hoş durmuyor
        Birsey olmasin diye forma ya evde bile girmiyorum
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Logolarda problem oluştuğunda TS Club'ta yeniliyorlar diye biliyorum.

Yorum

• Halen daha forma yıkayanalar var gülüyorum ya

Arkadaşlar Trabzonspor forması makinaya atılmaz bir Leğen bulun içini su ile doldurun az limonlu omu katın elinizle az köpürtün suyu formayı içine atın sabah kalkın suyunu sıkın asın kurusun bunu yaparkende armayı koli bandıyla bantlayın.
            En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.09.2009, 04:44.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halen daha forma yıkayanalar var gülüyorum ya

Arkadaşlar Trabzonspor forması makinaya atılmaz bir Leğen bulun içini su ile doldurun az limonlu omu katın elinizle az köpürtün suyu formayı içine atın sabah kalkın suyunu sıkın asın kurusun bunu yaparkende armayı koli bandıyla bantlayın.
              test edilmiş onaylan mış (: di mi usta
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• HAMSI renkli formaya ne oldu haberi olan varmi?

Yorum

• Bizim ürün sponsorumuz Nike olarak kalsın 10 yıl daha.

Adamalar doğru düzgün formaları daha çıkarmadılar, ama duyduğumuz kadarıyla çıkartacaklar.

Sonra işin ciddiyetini daha anlayamadılar, anlayacaklar; eşşek değiller hoş.

Türkiyede en çok parayı Trabzonspor sayesinde kazanıyorlardır, daha pazara kendilerini kanıtlayamadılar, kanıtlayacaklardır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halen daha forma yıkayanalar var gülüyorum ya

Hahahahahaha
                    Annem alıp formayı yıkayacaktıda, zor aldım eliden.
                    Aman anne ne yapıyorsun dedim bu forma makineye duyarlıdır elde yıkanır..
                    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• aslında forma da demeyelim . klübün forma üzerine yaptığı işlemler kalitesiz formaların imajını zedelemeyelim
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        HAMSI renkli formaya ne oldu haberi olan varmi?
                        oda söylenti oldu kaldı
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• hamsi forma ikinci yari geliyor diye biliyordum ben?

Yorum

• bende ikinci dönemde çıkıyor diye biliyorum,şubat gibi.

Yorum

• Ben formaları hem makineye atıyorum hem kurutmaya...
                              Hiç bişe de olmadı

Nazar değmesin...

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nike sözleşmemiz devam ediyor söylentinin nerden çıktığına bi bakmak lazım doğru olduğunu sanmıyorum.

şahsi olarak da adidas ı istemiyorum. türkiye liglerinde birçok takım adidasın ürünlerinden kullanıyor. ayrıca 3 haramilerin de resmi forma sponsoru adidas. bi farkımız olmalı diye düşünüyorum.
                                Evet bu dandirik formalarla baya bi farkımız oldu zaten onlardan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X