NIke ile 5 yillik sözlesme imzalamistik nasil oluyorda seneye adidas formamiz oluyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk ters yikama sonucu
Yönetim duy sesimiziVerdiğimiz paranın hakkını istiyoruz. Forma güzel olabilir ama ilk yıkamada armasız kalınca hoş durmuyor
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%100 aynısı oldu benim formaya da... Halısahada giyiyorum artık napalım
Yönetim duy sesimiziVerdiğimiz paranın hakkını istiyoruz. Forma güzel olabilir ama ilk yıkamada armasız kalınca hoş durmuyor
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Halen daha forma yıkayanalar var gülüyorum ya
Arkadaşlar Trabzonspor forması makinaya atılmaz bir Leğen bulun içini su ile doldurun az limonlu omu katın elinizle az köpürtün suyu formayı içine atın sabah kalkın suyunu sıkın asın kurusun bunu yaparkende armayı koli bandıyla bantlayın.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.09.2009, 04:44.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha forma yıkayanalar var gülüyorum ya
Arkadaşlar Trabzonspor forması makinaya atılmaz bir Leğen bulun içini su ile doldurun az limonlu omu katın elinizle az köpürtün suyu formayı içine atın sabah kalkın suyunu sıkın asın kurusun bunu yaparkende armayı koli bandıyla bantlayın.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Bizim ürün sponsorumuz Nike olarak kalsın 10 yıl daha.
Adamalar doğru düzgün formaları daha çıkarmadılar, ama duyduğumuz kadarıyla çıkartacaklar.
Sonra işin ciddiyetini daha anlayamadılar, anlayacaklar; eşşek değiller hoş.
Türkiyede en çok parayı Trabzonspor sayesinde kazanıyorlardır, daha pazara kendilerini kanıtlayamadılar, kanıtlayacaklardır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha forma yıkayanalar var gülüyorum ya
Arkadaşlar Trabzonspor forması makinaya atılmaz bir Leğen bulun içini su ile doldurun az limonlu omu katın elinizle az köpürtün suyu formayı içine atın sabah kalkın suyunu sıkın asın kurusun bunu yaparkende armayı koli bandıyla bantlayın.
Annem alıp formayı yıkayacaktıda, zor aldım eliden.
Aman anne ne yapıyorsun dedim bu forma makineye duyarlıdır elde yıkanır..efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAMSI renkli formaya ne oldu haberi olan varmi?Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike sözleşmemiz devam ediyor söylentinin nerden çıktığına bi bakmak lazımdoğru olduğunu sanmıyorum.
şahsi olarak da adidas ı istemiyorum. türkiye liglerinde birçok takım adidasın ürünlerinden kullanıyor. ayrıca 3 haramilerin de resmi forma sponsoru adidas. bi farkımız olmalı diye düşünüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum