Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunuda artik seneye onur'un üstünde görürüz...
hani biz bil yil sonra giyiyoruzya formalari
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu tamam formayı beğenmeyebilirsiniz de hangi takımın giydiğinin ne önemi var bunu anlamıyorum gerçekten .Yahu Ofspor'un giydiğini İnter , Manu , Barca'nın kalecileri de giyiyor o zaman bu takımlarda mal , sözleşmeyi yırtıp atsınlar.
Eleştirirken düşünerek eleştirin bari .Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
tek kelimeyle iğrenç formalar man united in gecen seneki formasıyla aynı adamları 1 yıl sene arkadan takip ediyoruz hiç bir özen gösterilmemiş bu nike bizi hiç sallamıyo rezalet hele sarı olan leş gibi ne sarısı olduğunu burdan soylerdim ama ayıp oluradamsın burak yılmaz
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfspor'un geçen seneki forması muhabbeti çocukça olmuyor mu arkadaşlar? O zaman Manchester United'in geçen seneki formasını da giyiyoruz, buna nasıl bi anlam yüklemek gerek?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kafalara bakılırsa bunlar da Yönetim oluyor.
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona da kötü anlamlar yükleyebiliriz biz kimsenin artık formalarını giymek istemiyoruz kötü olsun ama özel olsunTrabzonspor
Yorum
-
Bu tasarım işinde olmak vardı,sanatsal yönünün olmasına gerek bile yok,eline al diplomanı,saçmasapan bir çizim adını da şöyle afilli victory yap,yedir gitsin.
Burcu'nun ekmek parasını çıkardık,bu seneki görevimiz de tamamlandı.Şimdi tırmalamanın anlamı yok.Katalog olur da bari geçen sene aynı şehrin alt lig takımına verdiğini seçmeseydin,sürümden kaybedersin ileri zekalı.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum