Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu burcuda trabzonsporlumu yoksa ?

Yorum

• gold formada siyahın yerinde bordo olacaktı ki forma daha güzel ve göze hoş gelecekti
      Fırtına esecek

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Glo'nun yerine mankende koyulabilirdi, adam kıpırdamadı resmen.
        Buz adam.
        Més Que Un Club

Yorum

• yok artık Lebro James kaleci formasıdamı Ofspor..

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada kaleci forması da bu senenin kataloğundan bile değil. Ben şöyle bir şey bekliyordum açıkçası:

Kenar çizgiler bordo-mavi forma yeşil, turuncu, siyah olabilirdi.

kaleci formaları çok önemlidir, bu forma mesela harika tasarlanmış. bizim bir kalecimiz vardı pfaff mıydı şimdi çıkaramadım, yeşil formanın kaleciler için önemine değinmişti. golcüleri yanıltma açısından önemlidir, kamufle oluyorlar resmen... basit birşeymiş gibi görülebilir ama çok önemli bir detaydır bu.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada kaleci forması da bu senenin kataloğundan bile değil. Ben şöyle bir şey bekliyordum açıkçası:

Kenar çizgiler bordo-mavi forma yeşil, turuncu, siyah olabilirdi.
              bunuda artik seneye onur'un üstünde görürüz...
              hani biz bil yil sonra giyiyoruzya formalari

Yorum

• Sözleşme yenilemeye falan Burcuyu yollasak

Yorum

• Henrique ya adam çakal çıktı

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeter arkadaş YETERRRRRRRRRRRRR

Formalar ile ilgili neden çıkıp çıkıp NİKE öyle NİKE böyle diye saçma sapana yazılar yazıyorsunuz
                    delirtmeyin adamı, NİKE yönetimin sçtiği formaları ham şekilde gönderiyor, büyün uygulamalarını bizimkiler yapıyor,

FORMA MODELLERİNİ NİKE DEĞİL KULÜP SEÇİYOR

Artık bunları görün yeter arkadaş yeter 3 sene oldu ya, neden okuyup öğrenmek yerine bilmeden sallıyorsunuz burada
                    tamam forma renklerini kulup seciyorda. niye damalı bi nike forması yada yandan cikmis inter forması gibi ejderha yerine kaplan forması, yada yan cizgili bi forma yok. nike formayi belirliyor. kısıtlı renkleri sunuyor yönetimde onu seciyor. bu mudur yani....
                    Bordo ~~ Mavi
                    'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler cubuklu forma gercekten güzel....Biz BordoMavi Heidelberg 2011 olarak 40 tane siparis verip üzerine kendi logomuzu ekledik...gercekten cok güzel forma....
                      Abi seni santrafora transfer edelim...
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu burcuda trabzonsporlumu yoksa ?
                        Galatasaray lı kendileri.Sunum için ver dünya parayı,gitsin Galatasaray forması alsın o parayla ,iş mi bee
                        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• şimdi takıma destek zamanı. formalar reyonlara konar konmaz en az 2 model forma almamız şart. zaten önemli olan üzerindeki arma. çubuklu ve victory forma reyonlarda çok çabuk tükenir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Glo'nun yerine mankende koyulabilirdi, adam kıpırdamadı resmen.
                            Allah iyiliğini versin kahkaha attım burda Robocop 4
                            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Allah'tan Jaja tanıtımlar da yok.

Yorum

• Jaja'dan beter galiba henrique Eyvahhhh

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X