Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katalog formalarına tanıtım yapmanın ne alemi var.
    *
    Nike kulübümüz için tasarlamış! Geçen seneden Bari satın aldığımız deyin.
    *
    Her sene özel forma bekliyor herkes. Bu sene de öyle olacak tanıtım bitince gelecek senenin formaları konuşulacak. Artık yeter denilecek. Katalog olmasın denilecek.
    *
    Özel forma muhabbetinde Nike bize yapmaz biz diğer kulüplerle bir değiliz, satış rakamlarımız onların ki kadar değil, yurt dışında diğerlerine göre başarımız yok geyiklerini geçelim arkadaşlar.
    *
    Bazı takımların formaları hemen hemen aynı onları bizim renkte basarlar oldu sana özel ve güzel forma. Antreman ürünlerini de 3. bir renk yaparsın oldu bitti.
    *
    Bu arada basketbol takımı satılıyor. Tepkisiz kalmayın!
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• Umarım güzel olur şu formalar.
      Özel tasarım falan beklediğim yok ama estetikten yoksun olmazlar inşallah.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• - Katalog yapacaklar yine , neyse Gs'ye yapacaklarını görünce anlayacağız neyin ne oldğunu ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Nikein Trabzonspor ve Galatasaray'la anlaşma sartlari farklı oldugundan, özel tasarım beklemiyorum, yönetim bu konuda özel bir baskı yapmadı ise. Sonuçta kar marjınıda düşünmek zorundayız.

Umarım güzel formalarımız olur, kaliteli olacağından şüphem yok zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• "Trabzonspor'da son yılların en iddialı formaları yarın tanıtılacak. " (haber61.net)

Insallah oyle olur...

Yorum

• Özel forma pahali olur, herkes niye pahali diye aglar ve bazilari alamaz.
              Katalogdan olan formalarin fiyati düsük ve cok kisi tarafindan alinabiliyor. Sonunda forma satisi para kazanmak icin yapiliyor....
              Trabzonspor amblemi kalbimin üzerinde tasimak ve kulübüme katki saglamis olmak bana yeter, özel forma gibi birsey lazim degil.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özel forma pahali olur, herkes niye pahali diye aglar ve bazilari alamaz.
                Katalogdan olan formalarin fiyati düsük ve cok kisi tarafindan alinabiliyor. Sonunda forma satisi para kazanmak icin yapiliyor....
                Trabzonspor amblemi kalbimin üzerinde tasimak ve kulübüme katki saglamis olmak bana yeter, özel forma gibi birsey lazim degil.
                nereye fiyatlar düşük oluyor yahu

80 liralık forma ucuz mu oluyor
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Hollanda, özel, tabii tabii.

Anlayan anlıyor. Fazla söze gerek yok.

Tozluklardaki Nike işaretinin altta olduğu ve yeni olduğu kimsenin dikkatini çekmiyor mu?

En son a f s tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 12:42.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formaları gören arkadaş var mı????
                    nike tsclubtaki vitrinini ve kalitesini % 50 arttırmış inşallah daha kaliteli cıkar formalarımız yeter artık 20 lira daha fazla olsun ama kaliteli olsun biraz

Yorum

• Trabzonspor'da son yılların en iddialı formaları yarın tanıtılacak.

Spor Toto Süper Ligi'nde 2011 – 2012 sezonuna, 'Şampiyonluk' parolasıyla girecek olan Trabzonspor'da son yılların en iddialı formaları yarın tanıtılacak. Nike firmasının Trabzonspor için tasarladığı iç ve dış saha formalarının tanıtımına Başkan Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ile misafirler katılacak. Ortaköy'deki Feriye Konağı'nda yarın saat 14.00'da yapılacak olan forma tanıtımının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Ayrıca Tanıtım Haber61 Spor servisi tarafından takip edilecek.

Spor Toto Süper Ligi'nde 2011 – 2012 sezonuna, 'Şampiyonluk' parolasıyla girecek olan Trabzonspor'da son yılların en iddialı formaları yarın tanıtılacak. Nike firmasının Trabzonspor için tasarladığı iç ve dış saha formalarının tanıtımına Başkan Sadri Şene

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nereye fiyatlar düşük oluyor yahu

80 liralık forma ucuz mu oluyor
                        Barcelona'nin formalari 90€, yani 180 TL gibi.
                        Burdakilerden kim bir formaya 180 lira verebilir/vermek ister?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anlayan anlıyor. Fazla söze gerek yok.

Tozluklardaki Nike işaretinin altta olduğu ve yeni olduğu kimsenin dikkatini çekmiyor mu?
                          ortada bence bir fark yok

sadece birinin görüntüsü tv den alındığı için pikseller bozuk ve karışık görünüyor

ürün aynı ürün
                          omuzlardaki çubukladan anlaşılıyor ürünlerin aynı olduğu

birde galatasarayın iğrenç cırtlak kırmızısı var tabi

Yorum

Barcelona'nin formalari 90€, yani 180 TL gibi.
                            Burdakilerden kim bir formaya 180 lira verebilir/vermek ister?
                            o formalar 90 € olarak düşünürsen avrupadaki 90 euro tr de 90 tl ye denk gelir

alım gücü açısından bakacaksın olaya

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o formalar 90 € olarak düşünürsen avrupadaki 90 euro tr de 90 tl ye denk gelir

alım gücü açısından bakacaksın olaya
                              Türkiyedeki forma fiyatlarini bilmiyorum. Gercekten 90 TL'ye varmi Barca formasi?

Yorum

Türkiyedeki forma fiyatlarini bilmiyorum. Gercekten 90 TL'ye varmi Barca formasi?
                                90 tl ye barca forması oalrak düşünmeyeceksin işte

o forma türkiyeye 90 euro üzerinden giriyor
                                mal ithal malı üzerine cıf ı filan da dahil olmak üzere vergilerde ekleniyor
                                ben hiç gidip barca forması almadım

ama o forma 90 euro üzerinden türkyieye giriş yapar
                                türkiyeden aldığın forma türkiyede fason oalrak ürettirilir
                                yani ithal vergisi binmez üstüne vs.

yani oalylar senin bildiğin gibi değil

bunu anlamak için ithalat sürecini bilmek lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X