Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=metinsagir;1917760616]Denedik bişeyler.

BENCE BU FORMA ÇOK İDDİALI ARKADAŞLAR YAPAN ARKADAŞIN ELLERİNE SAĞLIK FAVORİLERİM ARASİNDA

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nevzat Aydın ile twitterda aramızda geçen diyalog:

Ben: Nevzat bey formaların sol alt kısmında bu logo bulunuyormu acaba? "AUTHENTIC" http://www.eukicks.com/wp-content/up..._Authentic.jpg

Nevzat Aydın: neden?

Ben: merak etmiştim sadece şu an formaların sol alt kısımlarında bu logo varmı yokmu diye...

Nevzat Aydın: olacak bu senekilerde. İyi yakaladın.

Eğer bu twitter hesabı (zagortenay76 )çakma değilse gerçekten Nevzat Aydın'a ait ise katalog forması giymeyeceğiz demektir. Çünkü bu güne kadar hiç bir katalog formasında AUTHENTIC logosu bulunmuyordu...
      arkada kalmasın :P

İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Authentic Orjinal demek ve Özel degil
      Bu güne kadar hiç bir katalog ürünü formada "AUTHENTIC" logosunun bulunduğuna şahit olmadık... Aksine her takım için özel üretilmiş formalarda bu logonun varlığına şahit olduk...
      t @Selim_Turan

Yorum

• çubuklu formamızın bu olduğu söyleyeyim.

bu zamana kadar transfer de dahil olmak üzere hiç böyle bir iddia içinde bulunmadım, mahcup olmaycağım

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çubuklu formamızın bu olduğu söyleyeyim.

bu zamana kadar transfer de dahil olmak üzere hiç böyle bir iddia içinde bulunmadım, mahcup olmaycağım
          yani yine katalog ürünü giyeceğiz diyosun

Yorum

nevzat abi authetic mi ne yazacak dedi yanılıyor olmayasın
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• [QUOTE=zanikeli_solist;1917760911]
              İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Denedik bişeyler.

BENCE BU FORMA ÇOK İDDİALI ARKADAŞLAR YAPAN ARKADAŞIN ELLERİNE SAĞLIK FAVORİLERİM ARASİNDA
              kollarda olacak siyah bant.
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

İnşallah Eskişehirspor bu sene ki gibi aynı forma modeli giymez !

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çizgilinin bu modeli çok şık.
                  Trabzonspor

Yorum

eses nike giymeyecek yeni sezonda

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eses nike giymeyecek yeni sezonda
                      Öyle mi ? bu çok güzel bir haber. Ne giycek peki ? Lescon mu ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben hala bu formaya bakmakla meşgulüm ....

usta şu renk , mükemmel. hem buna kimse fenevin cinconun sarısı diyemez. bildiğin armut gibi altın

Yorum

Öyle mi ? bu çok güzel bir haber. Ne giycek peki ? Lescon mu ?
                          Lotto ile anlaştığını duydum.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• [QUOTE=zanikeli_solist;1917760911]
                            İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Denedik bişeyler.

inanilmaz bir forma. Bu forma gercek forma mi yoksa bir arkadasimizin tasarimi mi?

Yorum

• Yarİn yenİ transferlerİmİzİn yenİ formalarla sÖzleŞme İmzalayacaĞİnİ dÜŞÜnoyrum arkadaŞlar olabİlİrmİ sİzce

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Denedik bişeyler.

Bu forma oldukça güzel...
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X