Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• a f s hocamın açıklamaları ve medyada çıkan haberler formadan beklentilerimizi oldukça yükseltti. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      a f s hocamın açıklamaları ve medyada çıkan haberler formadan beklentilerimizi oldukça yükseltti. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
      Aynen abi. Çok güzel bişeyler bekliyorum

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 15:15.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• corinthias'dan cumhuriyet olursa parasıda böyle olur hesabı =)))
          pele good , maradona better , george best

Yorum

• Bu düz dikim formalar hiç hoşuma gitmiyor.Kötü gözüküyor,hoş durmuyor.İnşallah bu sezon formalarımız dar dikim olurlar.

Yorum

• Bu soyunma odası gerçekten de Corinthias'ın mı ?
              Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Aykırı renkte formamız olacak mıydı gri gibi. Sanırım olacaktı. Bilgi var mı ?

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aykırı renkte formamız olacak mıydı gri gibi. Sanırım olacaktı. Bilgi var mı ?
                    Evet olacak..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet olacak..
                      Renk hakkında bilgi var mı diye sormuyorum

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renk hakkında bilgi var mı diye sormuyorum
                        Malesef yok süpriz olarak saklanıyor..

Yorum

• formaların arkadaki yakalarına Trabzonspor yazmayı unutmazlar inşallah..
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• - Aston villa için taraftarının yaptığı fantazi çalışmalar , bence bizim taraftarın hayalindeki formalar bunlar , en azından benim hayalim
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Beyaz formamız öyle olsun isterim Sedat abi. Diğerlerini bilemem

Yorum

• - Mesela Lyon formaları çok hoşuma gitmiştir hep , şu iki şerit bizim karakterimiz olmalıdır mesela ...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X