Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üçüncü rengin altın sarısı olduğunu öğrendikten sonra içimde kelebekler uçuşmaya başladı yahu.

Garanti alırım sanırım o formayı. 8 senedir böyle bir forma bekliyorum. Tasarım yapasım geldi şimdi.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lütfen dar kesim olsun formalar,inşallah ya...
      Sibel abla moralini bozmak istemem ama Nike'in dar kesim forma yaptığını görmedim ben.

Kappa dar kesim yapıyor benim bildiğim. Bir de Puma. O da sadece Afrika Milli Takımlarına...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sibel abla moralini bozmak istemem ama Nike'in dar kesim forma yaptığını görmedim ben.

Kappa dar kesim yapıyor benim bildiğim. Bir de Puma. O da sadece Afrika Milli Takımlarına...
        Fransa nın formalarına bi gözat istersen

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alternatifler çok, kesin formayı görebilmek için mecbur bekleyecez
          Kol ucundaki altın rengi kısmı da mavi yap çok güzel bi forma

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fransa nın formalarına bi gözat istersen
            Aaa, evet. Onu unuttum ben.

Ama ben hâlâ dar kesim olacağını zannetmiyorum. Sanırım Fransa'nınki özel nedenlerden dolayı öyleydi. Fransa'ya ait bir şeyi anımsatsın diye..

Yorum

• çubuklu formamız inter forması gibimi olacak

Yorum

• hepsi güzel bakalım az kaldı lansmana
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Çok kötü oluyor dar kesim olmayınca ama ya...Neyse bakalım.

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    komple beyaz...
                    İnter'in şortu siyah, tozlukları siyah mavi yatay çubuklu. Bizim beyaz şort ve beyaz tozluklar olursa daha hoş durur tabii ki.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• ben buraya imzamı basarım formalarımız altın sarısı dışında güzel olacak ancak
                      bordo forma ve çubuklu forma fix olacak
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• Gri forma çıkacağını duyduğumda geçen sene, çok yadırgamıştım ama formayı görünce aşık olmuştum..
                        Altın rengi de bana garip geliyor ama AFS abimiz yanılmazsa yine yalancı çıkacağım inşallah! Haziran'ın 27'sinde İstanbul'da olacağım kısmetse.. İnşallah satışa da hemen çıkar forma, alırım bir tane.
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• altın sarısı forma bayanlar için ideal. erkekler hep kendini düşünmesin. bayanlara yapılan forma iğrenç bu sene. neyse bakalım çok hoşuma giderse sarı marı anlamam alırım ben !

Yorum

• bu sene çubuklu forma ilk sırada olacak benim için ama alternatif renkler 1 yıllık olduğu için gelecek formayı bekliyorum
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              altın sarısı forma bayanlar için ideal. erkekler hep kendini düşünmesin. bayanlara yapılan forma iğrenç bu sene. neyse bakalım çok hoşuma giderse sarı marı anlamam alırım ben !
                              Bence bayan forması bugüne kadar ki en iyisi.Ben hiç bayan forması almadım,hep normal forma aldım.Bu yıl ilk defa bayan forması alacağım. Sarı ve tonları da hiç sıcak baktığım renkler değil.Fakat merak içindeyim ,çok övüldü.

Yorum

• Bence de, bordo mavi formalar bayanları daha tatlı gösteriyor ayrıca TS Club'un daracık sıfır kollu sözde formalar hoşuma gitmiyor. Daha düzgün bişeyler çıkarsalar çok hoş olurdu.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X