Hazırlık maçlarındaki formaların gerçek formalarımızın olmadığını umud ediyorum... Hiç ama hiç hoşuma gitmediler... Özellikle bordo olan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
TSKara61 çok güzeL çaLışma yapmışsın...
Koskoca Puma senin kadar iyi çaLışamamış
Yorum
-
Naim
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildiFormalar berbat ama bazi arkadaslar insallah bu o formalar degil diyorlar..öyle bisey olur mu??? trabzonspor deneme tahtasi mi??
Trabzonspor Puma anlaşması biraz geç olduğu için Puma firması Adetli olarak ürün üretimini ve tasarımını kampa yetiştiremeyeceğini açıkladı
Takımında kampta puma ile maçlara çıkmasını puma ürülerini kullanmasını istediği için geçici forma tasarımları yaptığını bildirdi(En azından bana söylenen bu şekilde )
Fakat daha oncede bahsetmiştim 20 temmuzdan sonra asıl formalar TS clublere teslim edilecek yapılacak bir defile ile tanıtılıp tüm türkiyede TS clublerde ve Puma mazalarında satışa çıkacak
Hatta bu sene Puma ile yapılan anlaşma çerçevesinde Avrupada ki Puma cornerlarda da satılmak isteniyor denmişti Puma Türkiye Takım Sporları Sorumluları tarafından
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiHocam oyle bir şey şöyle oluyor
Trabzonspor Puma anlaşması biraz geç olduğu için Puma firması Adetli olarak ürün üretimini ve tasarımını kampa yetiştiremeyeceğini açıkladı
Takımında kampta puma ile maçlara çıkmasını puma ürülerini kullanmasını istediği için geçici forma tasarımları yaptığını bildirdi(En azından bana söylenen bu şekilde )
Fakat daha oncede bahsetmiştim 20 temmuzdan sonra asıl formalar TS clublere teslim edilecek yapılacak bir defile ile tanıtılıp tüm türkiyede TS clublerde ve Puma mazalarında satışa çıkacak
Hatta bu sene Puma ile yapılan anlaşma çerçevesinde Avrupada ki Puma cornerlarda da satılmak isteniyor denmişti Puma Türkiye Takım Sporları Sorumluları tarafından
Yorum
-
formalar harika belki gunes isigin etkisi ile bu kadar cok parlak gelmis olabilir.zaten haz. maci yaptıgımız sahalar her yeri acık o yuzden goze hos gelmeyebilir ama bordo olan formayı biraz daha parlak olamazsa hıc fenada olmaz ama resimde hepsi mukemmel duruyor. zaten trabzonsporun forması olunca insan kotu diyesi gelmiyor.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
Ben beğenmedim açıkcası, italyaya yapılanın aynısını bekliyorum tek renklerin dizaynında, altın sarısı numaraların mavi üzerinde daha güzel görüneceğini düşünüyorum bu poşet gibi görünen bordo formalarda iyi durmamış.0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum