Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
    maç formaları şuana kadar gördüklerimizden çok daha farklı olacağını duyduk bu da demek oluyorki hazırlık maçlarında giydiklerimiz yeni formalarımız değil
    İnş...Dedigin gibi olur...

Yorum

• HazırLık maçLarında çuvaL giyseLer daha iyi...
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• bencede çuvalların aşşağısını kesip belinede iple bağlasalar etek bgibi olur ama bir de yağlı boya attılarmı bordo mavi süper bizim bu elmas gibi parlayan formalardan iidir ah KAPPA ah
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• yahu bende maçı izlerken aynı sizin gibi düşündüm. Hatta italyaya da puma forma yapıyo ama bu ikisi arasında en ufak bir benzerlik yok. Sanki yorgancıdan saten alıp forma yapmışlar gibi gözüküyodu. Bide çoğu forma bizimkilere bol geliyodu.
          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak ayazoglu tarafından gönderildi
            sonuçta trabzonspor formasi ve alip giyecez inslh.ne olursa olsun siradan biforma degil onlar
            bilemem...paramizi sokaktan toplamiyoruz...yönetim Forma satmak istiyorsa kumasin kaliteli olmasina önem vermeli...
            gecen mactaki o formalarin hali neydi allah askina..adamlar sanki diskoya gidecek bi hali vardi..parliyorlardi
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• ben formanın pek de kalitesine bakmıyorum renkleri ve üstündeki logosu yetiyor, bir de verdiğim paranın kulübe katkı olduğunu bilmek de ...
              Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

• söyledim bir alışveriş mağazası bize bordo mavi poşet yapcak onları giysinler maliyetide az dengeleri bozamamak gerikir değil mi ama
                zaten bu formlardan iidir
                armamız falan hepsi olcak posetin üstünde
                ben klübe katkı olsada o formaya para vermem
                4 yıldır üst üste forma alıom onu gene almam bu sene poşet giyerim
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• arkadaşlar sizde bordo formayı beğenmiyorsanız beyaz forma alın beyazlar güzel takıma destek olalım ben türlü alıcam formayı
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• formanın kaliteside onemli ama baska bi konu var en son kappa zamaninda bizim formanin ortasinda bayragimiz vardi ama gectigimiz sezondaki hiçbir formada yoktu . inşallah bu yanlıştan bu sene donulurde tekrar formamizda amblemin yaninda bayragimizda olur..
                    Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                    Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi
                      formanın kaliteside onemli ama baska bi konu var en son kappa zamaninda bizim formanin ortasinda bayragimiz vardi ama gectigimiz sezondaki hiçbir formada yoktu . inşallah bu yanlıştan bu sene donulurde tekrar formamizda amblemin yaninda bayragimizda olur..
                      Bayrak için kupa yada lig şampiyonu olmamız gerekiyor
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• cogumuzun forma alırken ilk amacı tabiki kulübe katkı yapmak ama türkiye sartlarında bi formaya 40-50 ytl vermek kolay bişe değil herkes icin ve alan kişinin de aldıgına değmesi icinde biraz kaliteli ve göze hos gelmesi sart sonucta onu taraftar giyiyo kaldırıp bi köşeye koymuyo nasıl olsa kulübe para kazandırdım diye bırakından formanın güzel olmasınıda isteyelim

Yorum

• hmm anladim sagolasin bilmiyordum boyle bişey oldugunu once hakedecen yanii insallah artik bu seneden gecti gelecek sene olur
                          Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                          Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İnşallah Jetaime.

Ayrıca bu kaliteli, güzel forma meselesi sadece verdiğimiz paranın karşılığını alma meselesi değil. Prestij meseleside biraz. Bu seneki GAY-senin, febenin formalarını gördünüz mü bilmiyorum ama tasarımları oldukça iyi. Onların yanında benim formam bu son maçtaki formalar gibi, muşamba gibi durucaksa o zaman PUMA'yla papaz oluruz demektir. Kimse PUMA'ya gel bizim formalarımız n'olursun yap demedi. Kendileri bizim spomsorumuz olmak için debeledi. Sonuçta koskoca Trabzonspor'un formalarını yapacaksın. Çirkin olan formalara karşı eleştirmek, tepki göstermek Trabzonspor'a tepki göstermek değildir. Bazı şeyleri birbirine karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• valla TSclub kuruldu ama neden se olmadi.... madem nike vs.. teklif etmis nike kabul etmelerini isterdim bence pumadan daha iyi bir marka ve magaza alani genis .... hem yeni formalar neden se TSclub magazasinda satisa sunulmamisti...

Yorum

• İlk olarak elmas_murat61 tarafından gönderildi
                                valla TSclub kuruldu ama neden se olmadi.... madem nike vs.. teklif etmis nike kabul etmelerini isterdim bence pumadan daha iyi bir marka ve magaza alani genis .... hem yeni formalar neden se TSclub magazasinda satisa sunulmamisti...
                                Yeni formalar daha çıkmadıki.Hazırlık maçlarında giydikleri formalar geçici

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X