Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Arkadaslar puma ile kesin olarak anlasildi...Imzalar atildi...Çünkü dün bir programda Zeyyad Kafkas tarafindan açiklandi...

Hayirli olsun...

YÖNETIMI KUTLUYORUM...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

atilan imzalar simdilik geçersiz..sözlesmede düzeltilmesi gerekn bi kaç madde var..ondan sonra asil sözlesme imzalanacak..bu arada anlasilan fiyat gazete haberlerinde ve çevrede dolasan dedikodularin tam yarisi

Yorum

• İlk olarak gugula tarafından gönderildi
      Merak etmiştim şu pumaların terletme olayını. şimdi arabistan-ukaryna maçını izledim arabistanın pumaları gercekten vıcık vıcık. ukraynanın lottolarında terden eser yok. Ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin. anlaşılmış birkere bekleyip göreceğiz [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Dun de Tunus'un formalari vicik vicikti. Bir de beyaz oldugu icin islaninca transparan olmus , futbolcularin killari bile gorunuyordu .Bari beyaz forma yapmasinlar bize.
      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kaan can tarafından gönderildi

İlk olarak gugula tarafından gönderildi
        Merak etmistim su pumalarin terletme olayini. simdi arabistan-ukaryna maçini izledim arabistanin pumalari gercekten vicik vicik. ukraynanin lottolarinda terden eser yok. Ne diyeyim allah sonumuzu hayir etsin. anlasilmis birkere bekleyip görecegiz [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Dun de Tunus'un formalari vicik vicikti. Bir de beyaz oldugu icin islaninca transparan olmus , futbolcularin killari bile gorunuyordu .Bari beyaz forma yapmasinlar bize.

o formalar islandi mi vücudda hissedilmiyor
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Maç uzatmalara giderse eriyo eriyoo [img]smileys/smiley4.gif[/img]
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

Maç uzatmalara giderse eriyo eriyoo [img]smileys/smiley4.gif[/img]
            Iyi iste ciplak kalma korkusuyla uzatmaya birakmadan bitirir belki bizimkiler islerini
            Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• valla kupada gördügüm kadariyla terden en az etkilenen formalar adidas. Diger markalarda az da olsa etkilenme var ama en fazla puma etkileniyor terden.
              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Eger Alttan Atlet giymezsen öyle olur...Bakin Ceklerin formasna bakin isviçrenin formasina öyle bir durum oluyor mu?...Allah askina az mantikli olun...[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi

valla kupada gördügüm kadariyla terden en az etkilenen formalar adidas. Diger markalarda az da olsa etkilenme var ama en fazla puma etkileniyor terden.
                  Gerci bunu futbolculara sormak lazim belki hakkaten hissetmiyorlardir teri. Bu arada adidas formalar da cok kro Ispanyanin formasi bayagi cirkindi.
                  Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi

valla kupada gördügüm kadariyla terden en az etkilenen formalar adidas. Diger markalarda az da olsa etkilenme var ama en fazla puma etkileniyor terden.

Formanin terden etkilenmeyip güzel durmasi midir formayi iyi yapan? Yoksa teri disari atabilen, vücuda nefes aldirabilen formalar mi iyidir? Taraftar formasi olarak tabi ki güzel durani. Ama ben futbolcunun terini gördügüm zaman hem futbolcuyu hem de formayi bir baska seviyorum.

Yorum

• yaz formasi bu hafif ve ince olacak haliyle pumanin mühendislerinin düsünemedigini biz düsündük görüyor musun!!!, en mantiklisini kaan can demis, futbolculara sormak lazim hissediyorlar mi diye, belki daha iyidir böyleolmasi,asip kesmeye bayiliyoruz...
                      bir lafa bakarım laf mı diye,
                      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• İlk olarak kaan can tarafından gönderildi
                        İlk olarak degok tarafından gönderildi

Gerci bunu futbolculara sormak lazim belki hakkaten hissetmiyorlardir teri. Bu arada adidas formalar da cok kro Ispanyanin formasi bayagi cirkindi.

bilmem ama terden yada yagmurdan adidas formalari bayaga agirlasiyor ama puma yapissada hissedilmiyor pek üstünde ve pumaylan daha serin oluyor ben öyle hissediyorum

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                          İlk olarak kaan can tarafından gönderildi
                          İlk olarak degok tarafından gönderildi

bilmem ama terden yada yagmurdan adidas formalari bayaga agirlasiyor ama puma yapissada hissedilmiyor pek üstünde ve pumaylan daha serin oluyor ben öyle hissediyorum

Yok baba yok islaninca adamin içi gözüküyo formada ayricana acayip yapisiyo bence kesinlikle rahat degil puma.
                          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Bu arada arkadaslar buda pumanin tarihi. Bilgi olsun lazim olur diye düsündüm[img]smileys/smiley17.gif[/img]

ALMANYA?nin Herzogenaurach kasabasinda 1924?te kurulan Dassler Kardesler Spor Ayakkabilari Fabrikasi 1948 yilinda dagitiliyor ve isçilerin 40?i Adolf (Adi), 13?ü ise Rudolf (Rudi) Dassler?de kaliyor. ABD?li atlet Jesse Owens?i 1936 Berlin Olimpiyatlari?nda dört altina götüren ayakkabilari yapip efsane olan iki kardes o tarihten sonra hiç konusmuyor. Adi, Adidas?i, Rudi de Puma?yi kuruyor. Rivayete göre ayrilik nedeni su: Naziler askerlere postal yapmak için fabrikayi devraldiktan sonra savasin sonlarina dogru Adi Dassler, isgalci ABD birlikleriyle dostluk kuruyor. Bu sirada Rudi, asker oldugu için ABD tarafindan esir alinip kampa düsüyor. Savas sonrasinda iki kardes bir süre daha birlikte çalisiyor, ancak Rudi, müttefikler nezdindeki nüfuzunu kullanip kendisini esir kampindan kurtarmadigi için kizgin oldugu Adi?den ayriliyor. Iki kardes, Dassler adini ürünlerinde kullanmamak üzere anlasiyor ve yollarina ayri ayri devam ediyorlar.

Yorum

• içinden atlet giymeyenlerin formasi üzerine yapisiyor.hangi madde olursa olsun baska bir sey giymezsen üzerine yapisir. fizik kanunu bu.

dünya modasinin sanat merkezi italya bile puma giyiyorsa tartisilacak birsey yoktur bana göre..
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Alalim birimiz bir puma forma cikalim hali sahaya bakalim nasil oluyomus terleyince acikliga kavussun bu is
                                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X