Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende çubuklu formamızın bu olacağını düşünüyorum...

bize özel denilen gri formamızın da 2 sene önce giresunsporun da giymiş olduğu model olduğunu görmüştük

bu sene için çubuklu formamız en çok övülen formamız...o bile katalogdansa diğerleri nasıl olur acaba...inşallah yanılırız...
    haha süper ya

2 senedir bize neyi yutturuyorlarmış herifler

al sana özel forma

çubukluda buysa bence çok kötü
    klasik olan iyidir

bu adamalrın hiçbir ürün okumaya yönelik çalışması yok arkadaş
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Çubuklu formanın bu olacağına dair şüphelerim var, yine katalog formalarını yollayacaklar bize, biz de özel forma diye bekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çubuklu formanın bu olacağına dair şüphelerim var, yine katalog formalarını yollayacaklar bize, biz de özel forma diye bekleyeceğiz.
        valla 2 senedir öyle oluyor
        ben bu senede bir değişiklik beklemiyorum

lescon dediğimizde bize gülenler,şimdi şapkanızı önünüze alıp düşünmeye başlayın...

2 sene evvelden dedik ki nike bize özel forma yapmaz
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Formaların bayan versiyonlarını da yapmalarını istiyorum.Tek dileğim bu,niye mümkün değil anlayamıyorum.
          Bayan versiyonu derken,beden ve kesim konusunda bir iki ince hesap yeter artar bile.

Yorum

• Ben nike dan memnun değilim demedim, sözleşmeyi bitirsinlere hala karşıyım önemli oranda ilerleme var fakat daha iyisini istemek ve bazı şeylerin farkındayız demek için paylaştım yukardaki resimleri ve fikirlerimi...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• az kaldı bekleyin! çok özel formalar geliyor. 3 sene geçti sloganlar değişmedi.
              şimdi ise yönetim kaynaklı bir bilgi var en azından bu sefer olur mu? bekleyip göreceğiz...

Yorum

• Biz Trabzonsporluların en alışkın olduğu şeylerden biridir beklemek...
                Yıllar geçti...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz Trabzonsporluların en alışkın olduğu şeylerden biridir beklemek...
                  Yıllar geçti...
                  çoğu zaman beklediğimize değmedi. bu sefer tek umudum nevzat abi.

Yorum

• üzerinde TS logosu olan her forma özeldir!!!

;-)
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• bu nikeden ne zaman kurtulacağız.

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla kanımca cubuklu formamız bu, son 3 seneye bakınca da neden bu oldugu anlaşılır...

trabzonspor un yeni forması bu olcak bnce

Yorum

• Çıksın da artık şu formalar 2 hafta dediklerinin üstünden 1 ay geçti heralde.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çıksın da artık şu formalar 2 hafta dediklerinin üstünden 1 ay geçti heralde.
                            Kampı bekle Yiğit bence. 22-23 Haziran gibi tanıtılır formalar.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• gecen seneki formalar kötüydü bu senekiler umarım daha iyi olur
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kampı bekle Yiğit bence. 22-23 Haziran gibi tanıtılır formalar.
                                Bekliyorum artık yapacak bişe yok Ama madem tanıtmayacaklar yok 2 hafta sora tanıtılacak falan bişeler demesinler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X