bende internetten izledim macin ilk 10 dk sini.formalari öyle görünce italyanin dizaynina yakin bi görüntüsü vardi ama görüntü kalitesi çok iyi olmadigindan kumasin özelliklerine degil dizaynina güzel dedim.
parlak kumastan yaptiklari formanin dizayni güzel ama hem kumas hemde arkadaki sari numaralar yakismamis insallah daha çok göze hitap eden kaliteli formalar yaparlar...
[img]smileys/smiley36.gif[/img]hani ütü yaparken kumas pantolon yanaryaa biraz parlar bizim formalarimizda aynen öyle olmus [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
inşallah lig maçlarındada bu formalarla oynamazlar
abiciğim renk uyumu ve dizayn hiç güzel değil
italya nın forması ile karşılaştırın kiminki daha güzel
ben hiç beğenmedim
Formalar Cem Yilmaz'in tabiriyle Jan janliydi.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Beyaz formayida hiç begenmemistim:MAVI'si eksik oldugu için.Bazi arkadaslar Italya formalari gibi rakamlar sari oldugu için begenmis ama bence hos durmuyor.Rakamlar bordo formada mavi olabilir.Mavi'de de bordo.Edited by: halil ibo
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
formalarin kumasi çok parlakdi ben kumasi begenmedim hiç . insallah asil formalar da bu kumasdan olmaz . tasarim normaldi ama tasarimalr daha iyi olcak . sirt numaralari altin sarisi bence iyi degildi .
Yorum