Nike diye direten bütün arkadaşlar. Alın size nike.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bunun böyle olacağı zaten baştan belliydi. Sezon başında hep yazdık. Ama bizim taraftarimızda öyle bir marka hastalığı var ki. Şimdi şikayet etmeye kimsenin hakkı yok. Göğsümüzde ay yıldız yerine amerikan markasını taşıyacağız. 3.sınıf formaları bize uyarlamışlar. Hani barcelona, hani brezilya milli takımının giydiği formalar. Söyledik ama anlatamadık. bakalım çubuklu formayı nasıl ve ne zaman yapacaklar. Hepimize hayırlı olsun. Aston villa'nın Türkiye şubesi gibi olduk. Trabzonspor gibi büyük bir camiaya hiç yeni model çalışılmamış. Eldeki modelleri bize uyarlamışlar. Yazık...........
Yorum
-
katılıyorum böyle formamı olur daha önce burdaki tasarımlardan insan feyz alır. çubuklu formamızı nasıl kaldırıyorsunuz anlamadım. Dün fbu formalar yayınlanınca o sevmediğim pumanın çubuklu formasını aldım 2 tane, bu formlara olur diyen kim acaba hiç mi tasarım oluşturulmaz ben kulube mail attımHersey Trabzonspor Için,
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk bayrağının takılış şartları var
Sen nasıl bir renk bekliyordun?neden onların formlarında bayrak var.
burda bazı arkadaslarımızızn yaptıgı forma tasarımlarını görünce beklentim yüksek olmuştu.ama bu formaları görünce tam anlamıyla yıkıldım.iyiki bu formalara tanıtım yapılmamış.ama aklımdan söyle geçiyor inşallahta böyle olur.tanıtım yapılmamasının sebebi nike ın yeni sezon formalarını yetiştiremeyeceği için resmi bir tanıtım yapılmamıs olabilir diye hayaller kurmaya basladımve nike ın tam anlamıyla gördüğümüz zaman vay be nike ts ye forma yapmıs dediğimiz tarzda bir forma yapınca sanırım resmi bir tanıtım yaparlar.
birde arkadaslar TS nin sitesinde biliyosunuzdur forma haberi geri cekildi sonra aksam saatlerinde tekrar geri koyuldu am bu sefer serkan balcı yoktu.bunun sebebi de habere verilen puanlar.su saat itibariyle 1504 kişi 2.57 gibi çok çok düşük bir puan vermiş.sizden ricam beğenmeyen arkadaşlar siteye girip bu habere 1 puan versinler.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
aslında kulube bırseyler yazmayı bende cok ıstıyorum. ama soyle bakıldıgında hem tek kısı olarak yazdıgım pek bır ıse yaramayacak hemde yazmak ıstemıyorum. yazmak ıstemememın nedenı de kulubumuz gercekten buyuk bır yapılanmanın ıcınden gecıyor. bu yapılanma once transfer ıle basladı, sonra stada ıle devam ettı ve sımdı de formalar. bu zamana kadar yonetımın hıc sucu olmadı. sadece bır forma ıcın bırseyler yazıp acıkcası bu guzellıklerı golgeleek ıstemedım. tamam benım de hosuma gıtmedı formalar. ınanın dun butun gun kafam cok bozuktu ama yapacak bırsey yok arkadaslar. sonucta bu formalar cıkarıldı ve takımımız ılk yarı boyunca bu formaları gıyecek. galıba ıkıncı yarı ıcın cbuklu forma gelecekmıs. bızler taraftarız unutmayalım. formaları kımsenın begenmedıgını hatta alma taraftarı bıle olmadıgını bılıyoruz. ama dedım ya bız taraftarız. bızım uzerımıze dusen transfere 22 mılyon euro harcayan stadı en guzelı yapmak ıcın ugrasan yonetıme destek vermek. begensek de begenmesek de bunu yapmamı lazım arkdaslar.
Yorum
-
muhakkak ki yönetim çok iyi işler yapıyor. forma olarak hayallerimiz vardı bunun uyarısını yapmak görevimiz biz beğenmedik diyeceğiz ki onlarda nike ı uyarsın ben mail attım kulube formalrın güzel olmadığını belirtip bu bu başlığın linkini attım burdan takip edebilirsiniz dedim.Hersey Trabzonspor Için,
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu formanın nesini beğenmediniz?
Yorum
-
nike formalarında birşey yok. ne bekliyordunuz. nike Trabzonspor gibi büyük bir takıma yeni ve özel tasarımlar yapmalıydı. komik olmayalım. sponsor firmaların kreasyonları bellidirve hermen hemen her takıma aynını yapar. hayalci olmaya gerek yok. 85 ytl civarı fiyat da normal. nike bu tsclub değil. asıl çıkacak olan diğer ürünlerdeki fiyatları görün siz. o zaman bakalım ne diyeceksiniz. ben beğendim şahsen. beğenmediğim kısımları kulübün acemiliği,iş bilmezliği, ve taraftarın kulübü bu kadar aceleye sürükletip sonucunda kötü yapılan iş.
tanıtım yapılan tüm formalarda ve idman formalarında neredeyse hep aynı yere takılmış arma. demek ki bi kalıp içinde takılıor ki. bu baskı hep öyle çıkabilir. alınırmı alınmaz mı orası tartışılabilir. önceki sayfalarda arkadaşın birisi yazmış barcelona nın bu seneki formaları ve taraftar formaları. taraftar formalarında nike ile barcelona logoları arasında simetri yok. bizi ikinci kalite forma yaptılar. böyle birşey yok. bunu özlelikle herkes bilmeli, nike düz forma gönderiyor, bizimkiler logo ve reklamları yapıştırıyor.
bordo,parçalı,beyaz formalar çok güzel bence. param olsa 3 ünden de alırdım. ama fiyatlar netleşsin sanırım sadece parçalı alabileceğim.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Formalar benim hoşuma gitti.Şu üsttekinden ve beyazından alacağım.
Serzenişler sunumun acemiliğineydi fakat eleştiride de sınırı bilmek gerekir diye düşünüyorum.Her yeni çıkan formadan sonra üzerinde daha çok çalışılıp daha güzelleri çıkartılır,bunu örnekleriyle gördük zaten.
İddia ediyorum bana yakışır şu üstteki forma.Deyip geçerimT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Klübe attığım mailı paylaşmak istedim
Merhabalar
Öncelikle yapılan transferlerden , stadyumla ilgili gelişmelerden ve atılan diğer tüm adımlardan dolayı ne kadar mutlu ve umutlu olduğumu belirtmek isterim .
Yalnız şunu söylemeliyim forma konusunda ( hem ürün hem lansman ) resmen sınıfta kaldığımızı düşünüyorum .
Zira tanıtımı resmi sitede son derece acemice yapılan bu formalar Trabzonsporumuza kesinlikle yakışmamaktadır .
Tüm Trabzonspor taraftarları gibi ben de formaları görünce büyük hayal kırıklığına uğradım . Çünkü tanıtılan formalar resmen Nike'ın 2. 3. sınıf standart ürünlerinin klübümüz renklerine uyarlanmış birer kopyasıydılar .
Yabancı internet sitelerinde yok pahasına satılan bu 2. kalite formaların üzerine armamız adeta alelacele YAPIŞTIRLMIŞTI .
Bu forma rezaletinin en kısa zamanda son bulacağını , en azından çubuklu formalarımızın gerçek Nike kalitesinde olacağını ümit ediyorum
Saygılarımla
Fatih BAYRAKDAR
İnşaat MühendisiRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
fatih bey acaba formaların 2.3. kalite olduğunu resimlere bakarak nasıl anladınız. ben tekstilde o kadar zaman çalıştım ama anlayamadım. acaba birileri bunu söylüyor diyemi söylüyorsunuz, yoksa görüntüden mi öyle bir yorum yaptınız.
formalara dokunmadan,giymeden görüntü ile kalitesi konusunda karar verilemez.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih bey acaba formaların 2.3. kalite olduğunu resimlere bakarak nasıl anladınız. ben tekstilde o kadar zaman çalıştım ama anlayamadım. acaba birileri bunu söylüyor diyemi söylüyorsunuz, yoksa görüntüden mi öyle bir yorum yaptınız.
formalara dokunmadan,giymeden görüntü ile kalitesi konusunda karar verilemez.
Ama halen daha 'avea' yazısının ve amblemin Ts club tarafından yapıştırıldığını anlamayan var.Nike'ı suçluyolar bu konuda da.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum