Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en azindan dahaönce yaptiklari gibi lacivert kirmizi yapmadilar.

bide mavi ve çubuklu yaparlar olur biter
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Renkdaslar bu puma daha önce bejeke ye 100.yil nostalji formalari üretmedi mi?...Bize de 40.yil özel formalari üretsin...Hem çok satar hem de takim içi motivasyon saglanmis olur...Ne dersiniz?...

Yorum

• Bu olabilir...Daha önce bir arkadasimda bu formayi önermisti...

Bu Forma olabilir...

Ya da...Efsane forma ilk SAMPIYONLUGU gören forma...

Sizce hangisi nostalji forma olabilir...

Yorum

• 2.olabilir

ama dunku formalar igrencti kesinlikle italya ya yaptiklari formalar gibi olmali vucudu sarmali olmassa protestoya gidelim derim
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• herseyiyle igrencti o formalar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley36.gif[/img]hani ütü yaparken kumas pantolon yanaryaa biraz parlar bizim formalarimizda aynen öyle olmus [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              [img]smileys/smiley4.gif[/img] Naylon gibi forma.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sanki maclari trabzonda degilde ETILERDE oynayacaz uyuz oldum [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• foramalarda mavi rengi bu sefer tutturmuslar.forma denildigi gibi parliyor çok kötü gözüküyor,o formayla oynayacagimizi zannetmiyorum.forma numaralarida altin rengiyle yazilmasi güzel olmus.bordo renk ve parlaklik konusu disinda problem yok bence
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Valla eski formalar çok daha iyiydi bence, hele o tozluklar evlere senlik bi an önce düzeltirler umarim formalari

Yorum

• sonuçta trabzonspor formasi ve alip giyecez inslh.ne olursa olsun siradan biforma degil onlar

Yorum

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi
                        Valla eski formalar çok daha iyiydi bence, hele o tozluklar evlere senlik bi an önce düzeltirler umarim formalari
                        bencede.hele de 3-1 yendiğimiz maçta giyilen formalar hiç güzel değildi.ayrıca bence bize en güzel formaları kappa yapmıştı.keşke sponsorumuz o olsaydı.hem kalite hem görünüş açısından çok iyiydi
                        Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• Ya arkadaşlar bir takıldınız şu Kappa mevzusuna
                          hala kappa deyip duruyorsunuz
                          Klub böyle uygun görmüş böyle oldu
                          yapacak bişi yok
                          bu sene
                          daha ürünler çıkmadı bile
                          biz defaatle aradık gereken özeni istedik
                          onlarda daha ürünler bunlar değil dediler
                          bekliyoruz bi çıksın ondan sonra başlayın eleştiriye gözünüzü seveyim biraz itidal yaw

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                            Ya arkadaşlar bir takıldınız şu Kappa mevzusuna
                            hala kappa deyip duruyorsunuz
                            Klub böyle uygun görmüş böyle oldu
                            yapacak bişi yok
                            bu sene
                            daha ürünler çıkmadı bile
                            biz defaatle aradık gereken özeni istedik
                            onlarda daha ürünler bunlar değil dediler
                            bekliyoruz bi çıksın ondan sonra başlayın eleştiriye gözünüzü seveyim biraz itidal yaw
                            tamam abi kızma sustum ya napiim ama kappalar güzeldi adece söledim kızma
                            Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi
                              tamam abi kızma sustum ya napiim ama kappalar güzeldi adece söledim kızma
                              zuzucuk kızmak falan yok
                              sadece açıklama yapıyorum
                              biraz sıkmamak lazım bazı konularda
                              hep negatif bir elektrik yayıyoruz klube karşı

Yorum

• maç formaları şuana kadar gördüklerimizden çok daha farklı olacağını duyduk bu da demek oluyorki hazırlık maçlarında giydiklerimiz yeni formalarımız değil
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X