Renkdaslar bu puma daha önce bejeke ye 100.yil nostalji formalari üretmedi mi?...Bize de 40.yil özel formalari üretsin...Hem çok satar hem de takim içi motivasyon saglanmis olur...Ne dersiniz?...
[img]smileys/smiley36.gif[/img]hani ütü yaparken kumas pantolon yanaryaa biraz parlar bizim formalarimizda aynen öyle olmus [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
foramalarda mavi rengi bu sefer tutturmuslar.forma denildigi gibi parliyor çok kötü gözüküyor,o formayla oynayacagimizi zannetmiyorum.forma numaralarida altin rengiyle yazilmasi güzel olmus.bordo renk ve parlaklik konusu disinda problem yok bence
Valla eski formalar çok daha iyiydi bence, hele o tozluklar evlere senlik bi an önce düzeltirler umarim formalari
bencede.hele de 3-1 yendiğimiz maçta giyilen formalar hiç güzel değildi.ayrıca bence bize en güzel formaları kappa yapmıştı.keşke sponsorumuz o olsaydı.hem kalite hem görünüş açısından çok iyiydi
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Ya arkadaşlar bir takıldınız şu Kappa mevzusuna
hala kappa deyip duruyorsunuz
Klub böyle uygun görmüş böyle oldu
yapacak bişi yok
bu sene
daha ürünler çıkmadı bile
biz defaatle aradık gereken özeni istedik
onlarda daha ürünler bunlar değil dediler
bekliyoruz bi çıksın ondan sonra başlayın eleştiriye gözünüzü seveyim biraz itidal yaw
Ya arkadaşlar bir takıldınız şu Kappa mevzusuna
hala kappa deyip duruyorsunuz
Klub böyle uygun görmüş böyle oldu
yapacak bişi yok
bu sene
daha ürünler çıkmadı bile
biz defaatle aradık gereken özeni istedik
onlarda daha ürünler bunlar değil dediler
bekliyoruz bi çıksın ondan sonra başlayın eleştiriye gözünüzü seveyim biraz itidal yaw
tamam abi kızma sustum ya napiim ama kappalar güzeldi adece söledim kızma
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
maç formaları şuana kadar gördüklerimizden çok daha farklı olacağını duyduk bu da demek oluyorki hazırlık maçlarında giydiklerimiz yeni formalarımız değil
Yorum