Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray veya Trabzonspor'un yeni formalarını gören, dokunan var mı? Hayrola?

Elimizdekilerin değerini bilmiyoruz, komşunun tavuğunu kaz zannediyoruz, elimizdeki zenginliklerin farkında değiliz, Trabzonspor taraftarının büyük potansiyelini yeterince değerlendiremiyoruz, teknolojiden pazarlama estetiğinden yararlanmıyoruz, estetik sorunlarımız var, sabırsızız, araştırma yapmak veya okuma ihtiyacı hissetmiyoruz, empati kurmuyoruz, karşıdakini anlamak için çaba sarfetmiyoruz, kendi gerçeklerimizi ıskalıyoruz, geçmişi çok çabuk unutuyoruz, bazı şeylerin o işlerin uzmanları tarafından yapılabileceğini unutuyoruz, yatırım yapmadan sonuç bekliyoruz, çoğu zaman dinlemiyor, dinler gibi yapıp kendi bildiğimizi okuyoruz, kendi taraftarımızın beklentilerini doğru okuyamıyoruz, iyi niyetle yardım etmeye çalışanları da kırıp döküyoruz, bilmediğimizi bilmiyoruz, önyargılarımız korkularımız var, göz göre göre aynı hataları tekrarlayıp duruyoruz, sapla samanı karıştırıyoruz.

Neyse ben susmaya devam edeyim, sözüm kimseye değil, isteyen istediği gibi düşünmekte algılamakta özgür.
    Bu mesajda ironi mi yapmaya çalıştınız, ben tam anlayamadım doğrusu. Galatasaray formaları için Nike'ın tasarım merkezlerinden birinde büro kurulduğu istihbar edilmiş, siz "teknolojiden pazarlama estetiğinden yararlanmıyoruz" diyorsunuz.
    Sorun da bu değil mi zaten, 3 yıllık Trabzonspor yararlanamazken, dün imzayı atmış Galatasaray nasıl yararlanıyor bundan?
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben gs nin değil bizim formaları merak ediyorum...gelen tasarımları beğenmeyip geri yollama işi bizde de olmuştu bu sene ali fuat abinin dediğini yanlış hatırlamıyorsam...

bakalım ne gelecek sonuç olarak...çubuklu formamızı az çok tahmin ediyorum ki katalog ürünü olacak gibi duruyor yine...

bizimkiler işi ne zaman tamamen nike a teslim ederler yada anlaşma bu şekilde olur ancak o zaman formalar değişir...

çok değil psv eindhoven kadar özen istiyorum

formada reklam yeri bile özenle yapılmış...tamamen hazır şekilde teslim edilmiş...
      Kulübümüzün sitesinde taraftar projeleri diye bir bölüm var .oraya aslında bu şekilde örnekler sunabilir veya yetenekli arkadaşlar tasarımlarını sergileyebilirler.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
      birgün mutlaka...

Yorum

• Usta iyisinde haberin tarihi 21.06.2010 14:44:30
        Dün ne yediğini bilmeyen yönetim bu haberde ki e-posta adresini kontrol ediyor mudur sence ?

Bence etmiyordur ama şansını denemek isteyen arkadaşlar denesin sonuçları paylaşsın bizle de
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Korsan ürün yaptırıp giyenlere bunu Trabzonspor taraftarlığı buymuş gibi sunanlara sinir oluyorum.

Bu nedir Allah aşkına!

Formaya yapılacak bilinçli bir iki müdahele o formayı özel hale getirebiliyor. Geçen sezon giydiğimiz çubuklu formayı 2011/2012 sezonunda bu takım giyecek.

Kaç sezondur şu sırta Trabzonspor yazılsın istiyoruz.

Biz de bu özen ve inceliği istemiştik en azından. Umarım dedikleri gibi yeni dönem siyahla beyaz kadar farklı olur.

Yukardaki mesajım kendime, kulübe, taraftara herkese.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 10:16.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Abartıp bunu da kaleci forması yapmışlar

Yorum

• Bu da yeni çubuklu formaları

Yorum

• Ali abi,peki Trabzonspor yazısı sırtta yer alırmı sence bu sene? Çünkü cidden büyük beklenti içindeyiz, bu 4. senemiz bu beklenti içinde olmak hakkımız da...
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali abi,peki Trabzonspor yazısı sırtta yer alırmı sence bu sene? Çünkü cidden büyük beklenti içindeyiz, bu 4. senemiz bu beklenti içinde olmak hakkımız da...
                  Hiç bilmiyorum, inşallah yazar, o kadar yazıyoruz taraftar olarak hala anlamadılarsa ne diyeyim bilmem ki.

Yorum

• - Ali Fuat abi seni tanıyorum , çabaların , iyi niyetin inkar edilemez , ama malum adamların ürünlerini ve bizim ürünleri görüp yanyana getirince insnaın sinirlenmemesi mümkün değil.
                    - Trabzonlu kaliteli ürün almak istiyor , Aston villa gibi olsun hatta 2 sezon geriden takip etsin onada razıyız , ama resmen 3.lig takımı muamelesi yapıyorlar...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şimdi caen formaları için birisinin çıkıp ,senin trabzonsporunun ne başarısı varki özel forma giysin demesini bekliyorum.caen kimdir ligde pozisyone nedir taraftar sayısı kaçtır.ama forması çok mu güzel hayır.ama adamlara has bir iki nokta var formalarda.bizim formalarda bize özel birşey oldumu ?ben göremedim. sadece cubuklu formalarımızın arkasına trabzonspor yazıldı onuda bizimkiler yazdırmıştı arsinde.
                      ben hala daha iddaalıyım laflarımın arkasındayım.değişen hiçbir şey olmayacak ne giyiyorsak o.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şimdi caen formaları için birisinin çıkıp ,senin trabzonsporunun ne başarısı varki özel forma giysin demesini bekliyorum.caen kimdir ligde pozisyone nedir taraftar sayısı kaçtır.ama forması çok mu güzel hayır.ama adamlara has bir iki nokta var formalarda.bizim formalarda bize özel birşey oldumu ?ben göremedim. sadece cubuklu formalarımızın arkasına trabzonspor yazıldı onuda bizimkiler yazdırmıştı arsinde.
                        ben hala daha iddaalıyım laflarımın arkasındayım.değişen hiçbir şey olmayacak ne giyiyorsak o.
                        kulübün yaptığı değişiklikler onlar. Biz kulübe mesaj yağdırıyoruz, tasarım yolluyoruz, öneride bulunuyoruz. Bunu Nike yapmıyor biliyoruz o zaman kulüp yapacak.

Yine de bu sene farklılık bekliyoruz.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bunlari Fransa'da Pierre'ler Patrice'ler giyor..

Almanya'da Hans, Peter, Paul

Ingiltere'de Georg, Edward..

Peki bunu benim Mehmet, Ali, Ayse, Begüm niye giyemesin??

Bizde özel forma istiyoruz!!

Yorum

• Dün forum Marmaraya gittim Adidas ve Nıke Mağazalarını gezdim özellikle formalara baktım. Real Madrid Chelsea Bayern ne bilim Adidas forması giyen bütün büyük takımların formaları vardı süper ötesiydi formalar çok beğendim 99liraydı formalar. Nıke gittim Barcelona forması vardı sadece 123liraydı oda şahaneydi. Sonra bizim formalara baktım bildiğin naylon resmen kaç lira 80lira ne bilim bizim formalar onların yanında sönük kalıyordu açıkcası.
                            En son Emirhan Ömeroğlu tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 11:30.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• ilk başlarda bir sloganımız vardı ya '' nike olsunda nasıl olursa olsun'' herhalde bu slogan nike ı kulagına gitmiş olacak ki diğerlerinin yanında bir cazibesi olmuyor formalarımızın. ama fiyat olarak yaklaşıklar birbirlerine

Yorum

• En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 12:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X