Afs hocam senin yaptıklarını Nike nin uygulaması çok mu zor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:41.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi biliyoprum her zaman diyorsun ben sade bir Trabzonspor Taraftari ve üyesiyim diye ama seni Tsclubun basinda görmek isteriz bu taraftarin isteklerini bilen birisinin klübde olmasi süper ourrdu keske anket yapip bu istegimizi iletsek.En son a f s tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 16:04.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakın! Ben zaten sevdiğim mesleğimi ve kendime ait işimi yapıyorum. Benim böyle bir talebim veya beklentim yok. Kulübe katkıda bulunmak için illa orada olmaya gerek yok. Herkes "çözümün parçası" olsa çoğu problemi çok daha hızlı ve doğru halledebiliriz.
Cözümün Parcasi olarak taraftari mi yoksa Yönetimimi kast ediyorsun?
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cözümün Parcasi olarak taraftari mi yoksa Yönetimimi kast ediyorsun?
Bordomavi.net ve bu başlık sayesinde taraftarın lisanslı ürün konusunda bilinci ve kültürü arttı. Yönetim de buraları takip ediyordur merak etmeyin. ( öyle umuyorum )
Çözüme ulaşmak bir süreç; emek ve sabır gerektiriyor. Biz, bize düşeni yapalım hele, ondan sonra konuşma, eleştirme hakkımız olsun. Birbirimizi doğru yönlendirip, aynı hedefe odaklanmazsak yol alamayız.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce kulübün böyle bir düşüncesi olması lazım. Özel yazı karakteri genel olarak kurum kimliğinin bir parçası. Trabzonspor'un estetik bir kurumsal tavrının olması gerekiyor. Bunun için de bu işte uzmanlaşmış ajanslardan ve uzmanlardan destek almaları gerekiyor.
Yazı kültürü olmayan fontun ne olduğunu bilmeyenlerin mevcut fontu anlamamalarının veya beğenmemelerinin bir önemi yok bu noktada.
Olaylara anlık tepkiler vermek yerine daha geniş açıdan bakma mecburiyetindeyiz.
Bir mecliste her söze kıymet vermeliyiz. Hatta fikrimize uymayan düşünceleri bile hemen reddetmeliyiz. Bir başka münasebetten dolayı ifade edilmiş olabileceğini düşüp ve sonuna kadar sabredi ve dinlemeliyiz.
Tecrübe, aklın hocası, düşüncenin de rehberidir.
İyi niyetle 'anlamak için' okuyanlar ne demek istediğimi anlıyor.
Peki kurumsal kimlik nedir derseniz:
Kurumsal kimlik, pazarlamada (marketing), bir kurumun görünen yüzüne verilen isimdir. Kurumun kendini ifade etme şeklidir. Bu ifade belli sınırları çizilmiş ve genellikle değişmez bir ifadedir. Kurumu anımsatacak bir tasarımın ne ölçülerde ve nasıl kullanılması gerektiğini belirten kurumsal kimlik kitabı bu sistemin vazgeçilmez öğesidir. Öyle ki bir kurumsal kimlik tasarımı içinde amblem, logo'dan ofis dizaynına, çalışanların giyim kuşamından araç üstü giydirmeye, antetli kâğıttan, tabelaya, web sitesinden vefat ilanlarına, ambalaj dizaynından faaliyet raporuna kadar her şeyin ne ölçülerde ve nasıl kullanılacağı belirtilmiştir.
Kurumsal kimlik kurumun imzasıdır ve bu yönüyle değişime kapalıdır. Belli dönemlerde firma ve tasarımcıların ortak çalışmasıyla değiştirilebilmesine rağmen firma kurumsal kimlik ile oluşturduğu imajı sıklıkla değiştirmek istemez.
Kurumsal kimlik çalışmalarında hiç şüphesiz çalışmanın temeli firma logo veya amblemi üzerine kurulmuştur. Logo ve amblem renklerinin her durumda aynı değerde basılması, fontların hiçbir zaman değişmemesi bu çalışmanın temelini oluşturur.
Özellikle renk bilgisinin taşınması, değişmemesi için renklerin pantone numaraları belirtilir.
Kurumsal kimlik firma için oluşturduğu imajla, tüketicinin aklına kazınır. Bu yönüyle firmanın reklam yatırımlarının başarılı olmasının sağlayan çalışmalardan biridir.
Yönetimin ise böyle birşey yapacağını hiç zannetmiyorum...
Yorum
-
-
Afs üstad, İki forma arasındaki renk farkı çok bariz...
Birinde fotoğraf çekimi kötü olmuş olabilir...
Ama diğerinde de photoshop ile renklerle oynandığı belli...
Hangisi gerçek formaya daha yakın...Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..
Yorum
-
İlk olarak BordoMavi Sevda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfs üstad, İki forma arasındaki renk farkı çok bariz...
Birinde fotoğraf çekimi kötü olmuş olabilir...
Ama diğerinde de photoshop ile renklerle oynandığı belli...
Hangisi gerçek formaya daha yakın...
Hatta herkesin bilgisayarının monitörüne göre bile renkler farklılık gösterebilir. Benim şu an bakmakta olduğum Apple monitör ile sizin bakmakta olduğunuz monitörün renk ayarları, ortam ışıkları rengi algılamamızı etkileyen faktörler.
Çubuklu formayı Trabzon'dan alacağım için henüz alıp birebir renklerini görme fırsatım olmadı. Görenler renklerin güzel olduğunu söylüyor.
Ortamdaki ışığın kalitesi ve fotoğraf makinesinin kalitesi ( bazıları cep telefonuyla çekiyor mesela ) renkleri doğru veya yanlış görmemize veya yanılgılara neden olabiliyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 17:05.
Yorum
-
-
Atletico Madrid'in geçen sezon formaları da böyleydi:
Fotoğrafa bakıp karar vermemek lazım. En iyisi görüp, giyip denemek.
Yorum
-
Uefa ligine kalalım hele, dünyanın daha çok dikkatini çekeceğimizden emin olabilirsiniz.
Düşünün Uefa liginde maç sonunda hoptek oynayan futbolcularımızla Yattara ve Alanzinho'yu, 61. dakika şovumuzu, maçtan önce taraftara fındık atmamızın haber değerini.
Ah bir de Fatih Tekke olsa takımın atacağı jenerik goller her hafta Eurospor'da kesin gösterilir.
Hiç uzak değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum