Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-5 6 8 süper ii oldu böle forma yapiyosalar harika dün maçta gördüm futbolculardad a çok ii duruyo

Yorum

• ins. temmuz sonuna kadarçikarirlar formalari

Yorum

• 2 5 6 v 8 süper
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 9 mükemmel olmus...alayina tek geçerim...süper....[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• çubuklu ve 7-8-9 çok guzel, yeterki turuncu olmasin

Yorum

• bencede 1.5.6 guzel duruyo hayirlisi olsun ne iylim artik bizde taraftar olarak gorevimizi yerine getirip bu formalardan olmak zorundaiz
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                <T>
                <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">hep birbirinden güzel </TD></TR>
                <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                işkenaz

Yorum

• Dünya Kupasinda Puma Formasiyla oynayan takimlara bi dikkat edin..Adamlar terledigi zaman formalar vücutlarina acayip yapisiyor...

ondan haric sortlarida cok dar..

Edited by: Punisher-61
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Pumanin bi avantajida sponsoru oldugu takimlar için forma disinda da çok güzel seyler üretiyorlar;tshirtler, montlar filan. bence suan bu büyük eksigimiz, Ts club da satilan tshirtler igrenç, dizayn edenin zerre zevki yok. bordo maviyi hayatin her tarafina tasiyabilicek bir sponsor istiyorum...

Yorum

• 1 ve 5 süpper..

Yorum

• 1-5 BENIM favorim.... Ama önemli olan bizimkilere yakisip yakismayacagi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi
                          1-5 BENIM favorim.... Ama önemli olan bizimkilere yakisip yakismayacagi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

bizim futbolculara ne giysler yakisir

benim dikkatimi çeken bi nokta var;

bizim futbolcular kappa giydiklerinde güzel üstlerine yapisan dar formalardi e güzel de bizim futbolcularda hiç vücut yok bakiyorum 3 eziklerin futbolculari body de yaptiklari için vücutlari salam hele avrupada body e önem verilio hem dayanikli oluyolar güçlü oluyolar hemde kappa yla güzl görülür bizim futbolcular tahta gibi

italyanla çok iiler hepsi gögüs falan yapiolar biraz magazinsel oldu ama

Yorum

• uzun süredir ilk mesaji atiyom.puma daha iidir.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi

İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi
                              1-5 BENIM favorim.... Ama önemli olan bizimkilere yakisip yakismayacagi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

bizim futbolculara ne giysler yakisir

benim dikkatimi çeken bi nokta var;

bizim futbolcular kappa giydiklerinde güzel üstlerine yapisan dar
                              formalardi e güzel de bizim futbolcularda hiç vücut yok bakiyorum 3
                              eziklerin futbolculari body de yaptiklari için vücutlari salam hele
                              avrupada body e önem verilio hem dayanikli oluyolar güçlü oluyolar
                              hemde kappa yla güzl görülür bizim futbolcular tahta gibi

italyanla çok iiler hepsi gögüs falan yapiolar biraz magazinsel oldu ama

uff hüseyin yaa olaya yaklastigin aciya bak [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img] [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Hepsi çok güzel.Bu formalardan yapsinlar hepsinden almaya çalisirim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X