1-5 6 8 süper ii oldu böle forma yapiyosalar harika dün maçta gördüm futbolculardad a çok ii duruyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">hep birbirinden güzel </TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenaz
Yorum
-
Pumanin bi avantajida sponsoru oldugu takimlar için forma disinda da çok güzel seyler üretiyorlar;tshirtler, montlar filan. bence suan bu büyük eksigimiz, Ts club da satilan tshirtler igrenç, dizayn edenin zerre zevki yok. bordo maviyi hayatin her tarafina tasiyabilicek bir sponsor istiyorum...
Yorum
-
İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi1-5 BENIM favorim.... Ama önemli olan bizimkilere yakisip yakismayacagi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bizim futbolculara ne giysler yakisir
benim dikkatimi çeken bi nokta var;
bizim futbolcular kappa giydiklerinde güzel üstlerine yapisan dar formalardi e güzel de bizim futbolcularda hiç vücut yok bakiyorum 3 eziklerin futbolculari body de yaptiklari için vücutlari salam hele avrupada body e önem verilio hem dayanikli oluyolar güçlü oluyolar hemde kappa yla güzl görülür bizim futbolcular tahta gibi
italyanla çok iiler hepsi gögüs falan yapiolar biraz magazinsel oldu ama
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi1-5 BENIM favorim.... Ama önemli olan bizimkilere yakisip yakismayacagi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bizim futbolculara ne giysler yakisir
benim dikkatimi çeken bi nokta var;
bizim futbolcular kappa giydiklerinde güzel üstlerine yapisan dar
formalardi e güzel de bizim futbolcularda hiç vücut yok bakiyorum 3
eziklerin futbolculari body de yaptiklari için vücutlari salam hele
avrupada body e önem verilio hem dayanikli oluyolar güçlü oluyolar
hemde kappa yla güzl görülür bizim futbolcular tahta gibi
italyanla çok iiler hepsi gögüs falan yapiolar biraz magazinsel oldu ama
uff hüseyin yaa olaya yaklastigin aciya bak [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img] [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum