remi dikkatle incelersen tek parça olduğunu çok rahat anlarsın...hepimiz biliriz herhalde kamerunhep değişik formalarla oynadı...kolsuz forma vs....2006 dünya kupası eleme maçlarında bu formayı giydiler vede talimatlara aykırı oldupu için 6 puanları silindi...o yüzdende dünya kupasına katılmadılar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak legend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağol kardeş sanırım bu sefer oldu.
güzel tasarımTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Bence pumanınbu seneki çubuklu forması çok güzeldi....bir tane de aldım....puma ile tek sorun şuydu formalara çok geç ulaşabildik....ben bu sene pumanın bu seneki formalarını da görerek bu sene pumanın çok daha iyi bir iş yapacağına inanıyorum.....birde şey var yaaa......bizimkilerin yaptıkları isim ve numaralar kaliteli olmuyor....iki üğç yıkamada çıkmaya başlıyor yazılar
Yorum
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Forma Adidas'ın. Böyle bir formayıda Puma olduğu sürece ancak hayallerimizde görebiliriz. Bu sene bu formayı ya da benzerini febe ve Gay-se de görme ihtimalimizde oldukça yüksekHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
bunlar benim bu sene aldığı formalarım...Ben formalardan memnundum..Yalnız pumanın en büyük yanlışı bu formaları yakaşeklki...yakaları gerçektende hiç hoş değildi bence...ama bu seneki yaka şekli çok daha iyi.....Görün bakın bu sene formalarımız süper olacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum