Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• remi dikkatle incelersen tek parça olduğunu çok rahat anlarsın...hepimiz biliriz herhalde kamerunhep değişik formalarla oynadı...kolsuz forma vs....2006 dünya kupası eleme maçlarında bu formayı giydiler vede talimatlara aykırı oldupu için 6 puanları silindi...o yüzdende dünya kupasına katılmadılar

Yorum

• şey sana bir öneri

www.imageshack.us

bu siteye gir resimleri oraya yükle

Yorum

• sağol kardeş sanırım bu sefer oldu.

Yorum

• arkadaşlar
          brezilyanın cruzerio takımı yeni sezon puma formalarını tanıtmış.fikir verebilir.

barcelonaya nou camp'ın 50. yılına özel hazırlanmış formalar:

Bu da galatasarayın bu yıl giyeceği parçalı forma:

Yorum

• İlk olarak legend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sağol kardeş sanırım bu sefer oldu.

güzel tasarım
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Adidas yine farkını ortaya koymuş bütün firmalar bir yana adidas bir yana adamlar gerçekten bu işte bir numara şu sarı-kırmızıyla forma tasarlıyolar ya helal olsun
              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Bence pumanınbu seneki çubuklu forması çok güzeldi....bir tane de aldım....puma ile tek sorun şuydu formalara çok geç ulaşabildik....ben bu sene pumanın bu seneki formalarını da görerek bu sene pumanın çok daha iyi bir iş yapacağına inanıyorum.....birde şey var yaaa......bizimkilerin yaptıkları isim ve numaralar kaliteli olmuyor....iki üğç yıkamada çıkmaya başlıyor yazılar

Yorum

• dogru... ama bakalim nasil olacak!

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bölee bi forma yok hakkaten süper bişey kesin buna benzer bişey yapılmalı hatta aynısı yapılsın renk tonunda biraz oynama yapılabilir.
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Forma Adidas'ın. Böyle bir formayıda Puma olduğu sürece ancak hayallerimizde görebiliriz. Bu sene bu formayı ya da benzerini febe ve Gay-se de görme ihtimalimizde oldukça yüksek
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• en kral forma
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• abi şu gs formasını koymasanız olmazmıydı

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayal ötesi bir forma. Tasarımcısını kutlamak lazım. Böyle bir forma olsun bizim 2 tane birden almazsam ...

Yorum

• bunlar benim bu sene aldığı formalarım...Ben formalardan memnundum..Yalnız pumanın en büyük yanlışı bu formaları yakaşeklki...yakaları gerçektende hiç hoş değildi bence...ama bu seneki yaka şekli çok daha iyi.....Görün bakın bu sene formalarımız süper olacak

Yorum

• cruzerio nun forma tanıtımına bakılırsa ve biz de seneye o formalardan gieyeceksek iyi....Formalar fena değil...
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X