Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'ın yeni sezon çizgileri gayet başarılı ve estetik yine. Gelecek sezon formaları takımların üzerinde sahada görünce fikirlerimiz daha da netleşecektir.

Nike her zaman en iyi tasarımcılarla çalışıyor. Sadece ürünleri değil onu pazarlama şekli de çok estetik. Bunu sağlamak için yıllardır sistemli şekilde en iyilerle çalışıyorlar.

En son a f s tarafından düzenlendi; 05.03.2011, 10:51.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gelecek sezon giyeceğimiz idman ürünleri büyük ihtimal elite serisinden olacak:

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

emek için teşekkürler ama böyle forma olmaz,pijama gibi,
        kalın çubuklu ve yakalı tasarladğınız forma 10 numara ama.
        En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 05.03.2011, 11:40.
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Bizim yeni sezon formalarimizi nezaman gorebiliriz acaba?

Yorum

• Ben manchestr ve arsenalın yani genel olarak yeni sezon nike formalarını çok beğendim.. Basit ama çok şık. Bu şıklık saçma sapan desenlerle değl farklı kesmlerle ve kumaş kalitesyle yakalanmış..çok asil duruyo umarım bu şekilde klas formalar gyeriz. Nede olsa dünyanın en iyi tasarımcıları tasarlamaktalar.

Yorum

• manchester moskova ve arsenalin formalarındada iş yok .. gayet basit formalar ... nike'ın kalitesini diğer takımlar üzerinde değil biizm takımımız üzerinde görmek istiyoruz .. sonuçta onlar ne kadar iyi giyerse giysin biz saçma sapan bi forma giydikten sonra kimse nike'ın kalitesini konuşmaz .... beyaz formamız ve gri formamız saçma sapandır gözümde ...

Yorum

İnsanlık bu mu yani ? sadece bordo mavi tasarımlar yapmadığım için beni kınıyorsun, yani boykot ediyorsun. Ayrımcılık bu resmen, bunu yaptığın için seni kınıyorum demen. Taraftarlar yönetimi istifaya getirebilir güce sahip, ama ben yönetim değilim ve işime devam edeceğimdir. Eğer yaptığımda saygılı olsaydın, burda sırf kin ve nefret besleme amaçlı yorum yapmasaydın inan daha iyi yorumlara ve konuşma seviyesini hak ederdin. Sana cevap vermem bir kere, seni insan olarak kabul etmemdir. Seni görmezden gelebilirdim, ama ben burda mesleğimi savunuyorum ve kim ne derse desin, herkes kendi ekmeğini korumalı savunmalıdır. Merak etme, saygı nedir bilirim beni tanımıyorsun etmiyorsun bu yüzden biraz daha anlayışlı ve daha çağdaş olmaya davet ediyorum seni. Hocamızı dinliyorsun ama ne dediğini hiç anlamamışsın malesef.

NOT : Babam değilsin anam değilsin derken, bana onlardan başka kimse bişeyi bıraktıramaz, pes ettiremez ve onlar haricinde kimse bana ne yapacağımı söyleyemez anlamındaydı.
                Bak Ahmet kardes, öncelikle elestirileri kabullenmeyi, yeri geldiginde 'eyvallah' demeyi ögrenmelisin. Kimse sana sunu yapamazsin bunu yapamazsin demedi.

Bana yaptigin gs ve fb formalarindan para kazandiginida bahsetme! Dünyada okadar baska takim varken özellikle ezeli rakiplerimizin formalarini tasarlamanda düsündürücü. Eger meslegini gelistireceksen onlarca avrupa kulübü var, onlara forma yap. Hee ama illa eziklerin formalarini yapacam diyorsan bu sana kalmis, kimse sana yapamazsinda diyemez, fakat elestirebilir. Öyle oluncada sasirip dengesiz tepkiler verme lütfen.

Burada kimin nefret ve kin iceren mesajlar yazdigi apacik ortada. Soruyorum sana, tasarimlarini begenip seni bir konuda 'kinamak'mi cagdaslik, yoksa 'sana soracak değilim', 'babam değilsin anam değilsin' gibi ifadeler kullanmakmi cagdaslik?

Meslegini savunman güzel birsey, bu konuda seni takdir ediyorum, fakat bunu haddini asmadanda yapabilirsin. Kendin söylüyorsun iste, tanimadigin kisiler hakkinda kullandigin ifadelere dikkat etmeyi ve anlayisli olmayi ögrenmelisin

Söyliyecek birseyin varsa ki artik ne diyebilirsin onuda merak ediyorum, lütfen özel mesaj at. Artik bu tartismayi burada devam sürdürüpde milletin keyfini bozmak dogru olmaz.
                En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 05.03.2011, 16:43.
                .

Yorum

• Ali Fuat abi size bir sorum olacak.

Malum yeni sezon formalarimiz bize özel olacak. Böylece dogal olarakda formalarin fiyatlari artacak diye umuyorum. Sonucta diger yapilan özel formalarin fiyatlari Avrupa'da 70-80 €. Bu konuda nasil bir önlem alinacak, bilginiz varmi acaba?

Simdiden tesekkürler.
                  .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat abi size bir sorum olacak.

Malum yeni sezon formalarimiz bize özel olacak. Böylece dogal olarakda formalarin fiyatlari artacak diye umuyorum. Sonucta diger yapilan özel formalarin fiyatlari Avrupa'da 70-80 €. Bu konuda nasil bir önlem alinacak, bilginiz varmi acaba?

Simdiden tesekkürler.
                    abi mümkün değil o bahsettiğin rakamlar,
                    70-80 öro değil 70-80 tl den fazlası öksürtür milleti,şimdi bile pahalı
                    yanlış yaparlar bence...
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Ali Fuat abi size bir sorum olacak.

Simdiden tesekkürler.
                      Bu konuda kesin bir bilgim yok, fakat formalar seçilirken Trabzonspor taraftarının zevki ve ekonomisi de göz önüne alınıyor, merak etmeyin.

Yeni sezon ürünleri çıktıkça takıma geliyor ve kullanılıyor. Otobüsün yanındaki siyah eşofmana dikkat.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 05.03.2011, 16:36.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu konuda kesin bir bilgim yok, fakat formalar seçilirken Trabzonspor taraftarının zevki ve ekonomisi de göz önüne alınıyor, merak etmeyin.

Yeni sezon ürünleri çıktıkça takıma geliyor ve kullanılıyor. Otobüsün yanındaki siyah eşofmana dikkat.
                        Vay bee Barcelona ile ayni seyleri giyiyormusuz
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abicim yeni sezon ürünlerimiz inşallah dediğin gibi elite serisinden olacak ama 2011 yılının elite serisi mi yoksa 2012 yılının mı kısacası biz gelecek yıl barcelona yada manU ile (aynı anda) aynı antreman ürünlerini mi giyeceğiz yoksa onların bu yıl kullandıklarını mı ?
                          En son yalcin1325 tarafından düzenlendi; 06.03.2011, 00:48.
                          yAlCiN

Yorum

Anne tarafım Sürmene'li baba tarafım Of'lu. Büyük babaannem Laz'dır ve Rumca'dan başka bişey bilmiyor, Türkçe'yi konuşamıyor bile. Evet, Trabzonspor'luyum, ayıptır söylemesi, yatak odamda ki süs mumları bile bordo mavi. Yatak odamın rengide mor, yani Kırmızı ve Mavinin karışımı sonucunda oluşan bir renktir mor rengi. Horon kıyafetine çok düşkün olduğum için de yanlızca formalarda değil, yatak odamda siyah beyaz renklerde bulunmaktadır. Yöremizin şallarından da vardır, hatta Fındık toplayan hanım bir süsüm de var, neyse hepsini sayacak değilim.
                            Küçük Bir Not: Lazlar Rumca değil Lazca konuşur.Lazca ve Rumca Akraba Diller Değildir! Rum değil Laz'ız.

Yorum

Bak Ahmet kardes, öncelikle elestirileri kabullenmeyi, yeri geldiginde 'eyvallah' demeyi ögrenmelisin. Kimse sana sunu yapamazsin bunu yapamazsin demedi.

Bana yaptigin gs ve fb formalarindan para kazandiginida bahsetme! Dünyada okadar baska takim varken özellikle ezeli rakiplerimizin formalarini tasarlamanda düsündürücü. Eger meslegini gelistireceksen onlarca avrupa kulübü var, onlara forma yap. Hee ama illa eziklerin formalarini yapacam diyorsan bu sana kalmis, kimse sana yapamazsinda diyemez, fakat elestirebilir. Öyle oluncada sasirip dengesiz tepkiler verme lütfen.

Burada kimin nefret ve kin iceren mesajlar yazdigi apacik ortada. Soruyorum sana, tasarimlarini begenip seni bir konuda 'kinamak'mi cagdaslik, yoksa 'sana soracak değilim', 'babam değilsin anam değilsin' gibi ifadeler kullanmakmi cagdaslik?

Meslegini savunman güzel birsey, bu konuda seni takdir ediyorum, fakat bunu haddini asmadanda yapabilirsin. Kendin söylüyorsun iste, tanimadigin kisiler hakkinda kullandigin ifadelere dikkat etmeyi ve anlayisli olmayi ögrenmelisin

Söyliyecek birseyin varsa ki artik ne diyebilirsin onuda merak ediyorum, lütfen özel mesaj at. Artik bu tartismayi burada devam sürdürüpde milletin keyfini bozmak dogru olmaz.
                              Eleştiriye açık biriyim, senin ki eleştiri de değildi bunun eleştiri ile uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur. Üstü kapalı yapma demek istedin, yoksa kınamanın bir anlamı da kalmazdı zaten.

Kim sana para kazanmaktan bahsetti ki (!) ? ben bunu keyfim için yapıyorum ama ayrı renklerle de tasarlamak benim için mesleğim için çok kazançlı birşeydir. İlla bu kazancın para mı olması gerekiyor ? Baksana bu sayede, karşıma senin gibi biri çıkmış, gelecekte sana benzer biri çıkarsa en azından daha önce yaşadım bunları, boş verip cevaplamam bile. Sana demiştim ya hak ettiğin gibi cevaplıyorum diye ? aslında yanlışmışım, sana cevap yazmak benim hatamdı çünkü asıl seni görmezden gelmek daha yakışırdı bana.

Senin belli ki gözün kör olmuş şu rakiplerimizden. Çünkü benim şu takım çalışmalarından, Türkiye Milli takımı, İstanbul BB, Şanlıurfaspor, gibi takımlar da var.

Soruna cevabım şu, istediğin gibi söylediklerimi kesip alakasız bir soruya yerleştiriyorsun, yani alakası olmayan sözlerimizi yan yana getirim hangisi daha çağdaş diye soruyorsun. Bence çağdaş olan, benim yaptıklarıma saygı duyman, kınasanda özel iletiden yazabilirdin ve bunu diğer üyelere yansıtma isteğini sergilemezdin burada.

Anlayış ... bunu bilir misin cidden sen ? hmm yok sanmıyorum, baksana Fenerbahçe forması tasarımı beni düşman yapıyor. Eğer mantık bu ise, düşmanım ben Trabzon maçlarını izlediğimde içim de ki heyecanı Yüce Rabbim bilir, kimseye hesap vermek zorunda da değilim.

Söyliyecek birşeyim varmış kardeş ... özel iletiden sana mesaj atmadım milletin keyfini baştan düşünecektin çünkü, benim emeklerimi kirletmeden önce yani ulu orta yazmadan evvel.

Saygılar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Küçük Bir Not: Lazlar Rumca değil Lazca konuşur.Lazca ve Rumca Akraba Diller Değildir! Rum değil Laz'ız.
                                Bende aksini demedim ki kardeşim ? Büyük babaannem Lazca değil, Rumca konuşurdu ? Lazlar Türkçe konuşamıyor mu şimdi yani ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X