bordo formalarimiz cok hos...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ofofofofofofof
lyonun eski forması hastayım
bende psgnin
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordo formalarimiz cok hos...
evet bordo formamız güzel ben birde çubuklu formayı beğeniyorum.marjinal olan gri formayı ise hiç sevmiyorum.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollular çıkarsa alırsın...
Ben pek zannetmiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArması çıkan formamı göndersem yeni arma yapıştırırlar mı?
Ayrıca gri formamın yanına yeni sezon bir tanede beyaz forma eklendi.Bordodan da alacağım inşallah.
Yorum
-
İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi daha hiç bir takımın uzun kollu formaları çıkmadı ki şimdi man.united - stoke city maçının tekrarını izliyorum manchesterlı oyuncuların hepsi içinden uzun kollu giyiyor formaların hepsi kısa henüz geçilmemiş uzunlara ki en erken bizim geçmemiz mucize den öte birşey olur herhalde
Kardes sen buralardaki magazalara bak biruzun kollu cikmamis?? Herkesin cikti bir bizimkisi cikmadi ne diyorsun be???
Yorum
-
İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç ay önce yazmıştı arkadaşlar yeni arma yapıştırıyorlarmış..
O zaman fazla zaman harcamadan göndermek gerek.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum