Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya var ya duyanda çok güzel forma sancak.
    Gs forma çizimleri mi ? Seninkiler kadar olmasalarda bence çok güzel

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yigit gördüm, ama bana o taraftar projesi gibi geldi.

Burada'da cok güüzel tasarimlar var, ama Nike yapmiyor.

Bence GS gelcek sezon katolog ürünü giyecek.

Yanliz soru, bizim ne giyecegimiz ?

Birde gsnin Nike'e gecmesi beni hic sevindirmedi.

Nike Türkiye'de hic Trabzonspor reklami yapmazken, gs reklamlari görebiliriz yakinda
      Nike Galatasaray'ın Sponsoru. Bizim şu an ki gibi tedarikçi değil. Nike, sırf Adidas ile anlaşmayı bozdurmak için anlaşmanın feshinden gelen tazminatı ödedi. Bunları yapan firma bu takıma katalof ürünü verir mi?
      En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 13:39.
      t @Selim_Turan

Yorum

• Taraftar çizimi o formalar, içiniz rahat olsun. Herkes bizim formalara gıpta ile bakacak yine.

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 13:30.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike Galatasaray'ın Sponsoru. Bizimki gibi şu an tedarikçimiz değil. Adamlar adidas ile anlaşmayı bozdurmak için kendileri tazminatı ödediler. Bunları yapan firma bu takıma katalof ürünü verir mi?
          Nasıl yani? Nike bizim de sponsorumuz. Diğer kulüpler gibi tedarikçimiz değil.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Eğer Nike Trabzonspor'un tedarikçisi değil de sponsoru ise hakikatten burada yanlış olan bir şeyler var demektir. Ortada bazı tezatlıklar var demektir.
            t @Selim_Turan

Yorum

• Nike ile hem sponsorluk, hem tedarikçi sözleşmemiz var. Trabzonspor takımlarına ( A takım, Pilot, A2, Bayan v.s. ) forma ve malzeme temini + bizim adımıza ürettirdiğimiz forma ve ürünlerin satışı ile ilgili anlaşmalar. Bu sadece bizim için değil, büyük diye özendiğimiz avrupa takımlarında da böyle, ortada garip bir durum yok. Aradaki fark pazarlama ağı, kurumsallık, satış rakamları ve bu konuya ayırdığınız bütçe.

Geçmiş sezonlarda yaşadığımız katalog ürünü, özel tasarım meselesi hem kulüple hem de Nike Türkiye'nin bu konudaki yetersizlerinden kaynaklanıyordu. Bu sezon ise durum tamamen farklı. Şampiyonluğa oynayan bir takım, istikrarlı bir forma satışı, taraftarın beklentileri, yönetimin Türkiye ve yurtdışında bu konu ile ilgili girişimleri, karşımıza tam da istediğimiz gibi Trabzonspor'a özgü, Trabzonspor ruhunu yansıtan, yurtdışındaki Nike tarafından tasarlanmış, taraftar önerileri ile şekillenmiş yepyeni ve özgün tasarımlar çıkacak.

Galatasaray'ın da aynı marka giyiyor olmasını fazla büyütmeye gerek yok. Bize yansıyan yönü ile Galatasaray'ın -kendi kurumsal satışı dışında -zoru ile gireceği bütün satış kanallarına artık biz de girebileceğiz. Adamlar bizim tasarımları görünce komplekse girecekken neden olumsuz yaklaşıyoruz ki.

Korku ve endişelerinizi anlayabiliyorum ama rahat olun diyorum.

Forma modellerini belirlemek, tasarımları netleştirmek hemen bir anda olmuyor. Aylardır yeni sezon formaları için çalışılıyor. Kulübe önerilen ilk tasarımlar geri çevrildi ve Barcelona'nın kalitesinde formalar istendi. Taraftarın bu konudaki beklentileri, ısrarı ve ciddiyetinin farkında olan yönetim, bu kozu Nike'a karşı iyi kullandı. Nike ta Trabzonspor gibi büyük bir potansiyeli bırakmak istemiyor. Her şeyden önemlisi kulubümüz bu anlaşmalardan ve satışlardan ciddi gelir elde ediyor.

Font meselesini çözdüğümüz gibi şu forma modelleri meselesini de halletmiş olacağız böylece. Armalar konusunda da sürprizler var ama her duyduğumu da söyleyemiyorum.

En güzel bordo, en güzel mavi, en güzel forma yine bizim, yine Trabzonspor'un.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 14:10.

Yorum

• her sezona ait formam var bi tek nike almadım. önümüzdeki sezon inşallah alıcam tabi beklentileri karşılarsa... Ts-Club ürünü aldım şimdiye kadar kulübe destek için. gs'nin ilk sezon özel forma giyeceğini tahmin ediyorum katalogtan fln giymezler.sadece formaları değil. berelerinden şapkalarına kadar hatta o meşher jacket ler varya man.ünited , barcelona vs. ürettikleri sweatshirt gibi malzeler üreticeklerini tahmin ediyorum.... umarım önümüzdeki sezon şampiyonda olursak ki olucaz büyük bi etksi olur süper formalarımız olur....
                En son TuAF2007 tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 14:19.
                181' PARS Squadron

Yorum

• Çubuklu forma79 TL

Bakalım aynı ürünleri GS kaça satacak, biz kaça satacağız?

Aslanlı forma 92 TL

Parçalı GS forması 89 TL

Bunlar da bizim yeni ürünler:

Bayan eşofman altının fotoğrafı ne kadar doğru ise aşağıdaki erkek eşofman altı o kadar yanlış. Ürün defolu gibi duruyor.

Etiket ürünündeki logonun yanlış kullanımı internet sitesi için hazırlanan görsel ile sınırlıdır umarım.

Hepsi insan istiyor, hepsi bilgi, estetik ilgi istiyor.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 14:35.

Yorum

• bakın tekrarlıyorum taraftar olarak birleşelim bir adam belirleyelim
                    1 sene içinde organize oluruz

aramızdan bir başkan çıkartırız oylamada.

bir kere kulübe girdik mi bir daha çıkartamazlar bizi.kulüp hakettiği gibi yönetilir.

ondan sonra istediğin gibi baskı yaparsın sponsora,istediğin formayı poları çıkartırsın.

afs 3 yıldır uğraşıyor,koskoca 38 yaşında bir insanı belkide bu nike denen firma burada kötü duruma düşürüyor.
                    şimdi nike bizim istediğimiz formaları çıkarmazsa ne olacak?

herkes afs ye afkuracak,vay sen böyle dediydinde olmadıydı.

sonra afs küsecek,belki takımı takip etmeyi bile bırakacak.

şimdi bizim kulüpte forma işinin başında duran adamların bizim taraftar kadar bu işi düşündüğünü zannetmiyorm ben.

o yüzden diyorum ki gelin bir sene üyeliklerimizi ödeyelim,içeri başkan ya da aday sokalım,masaya yumruğumuzu vuralım.artık kulübü taraftar yönetsin.

kendi beğendiğimiz insanları bu iin başına getirelim.
                    tasarımcımız bizden olsun,eminim şurada buraya tasarım yapan arkadaşlar mesele gerçek olunca canlarını verirler.

taraftar dinlenir isteğe göre yapılır.

şimdi koskoca bmn forum bir forma anketi yapamaz mı?
                    bu seçilen forma kulüpteki kişiye iletilip o kulüpte ki kişi bunu sponsora iletemez mi?

şimdi atesh arkadaş çalışmlar yapmış,tam nike ın çizgilerinde?
                    nike bunu üretemiyecek bir marka mı?,yoksa bu kulübün başarısızlığı mı?

şimdi afs abigeliyor buraya fotoğraflar yayınlıyor güzel güzel,biz de görüyoruz biliyoruz nike ın ürünlerini,şimdi bu tasarımlar bu kaliteler niye bizim kulübümüze uygulanmıyor 2 senedir.
                    hadi onu geçtim burada bize vaatler veren insanları niye yalancı durumuna düşürsünbu nike markası,niye kendi değerlerimizi kaybedelim,küstürelim?

taraftarların kendi içinde sahip olduğu değerli yetenekli insanlar var,kulüp o akdar kötü yönetiliyor ki bu insalardan faydalanmıyor?

şuraya vaktini ayırıp yapılmayacağını bile bile tasarım yapıp zamanını harcayan formayı tel tel işleyen arkadaşlarımızın emeğine vaktine yazık değil mi?eminim bu insanlar kulüpten para bile almaz yaptıkları hizmetler için.

ondan sonra bakıyorum geleceği parlayacak yıldızlar diye bir başlık var transfer forumunda,yazmış adam taaaa 7 sene öncesinde atıyorum arshavin.

adam izlemiş
                    ben kulübün transfer yaparken izlediğni bile zannetmiyorum,ondan sonra bana diyorlar ki forma al kulübe destek çık

niye forma alıp kulübe destek çıkayım kulüp benim isteklerime hiç kulak verdi mi?
                    en basitinden diyoruz ki en azından şuraya forma fotoğraflarında ki kalitede olsun diyoruz o bile dinlenmiyor
                    bence kulüp bu şekilde yönetilerek elden gidiyor.

zaten şirket mantığı olmayan bir kulüpten fayda göreceğimizi de zannetmiyorum.

herkes endüstriyel futbola karşıyım diyor,yönetim endüstriyel futbol yöneticiliğ yaptığını zannediyor ama onu bile yapamıyorlar.

kurumsallaşma hakkında bir sürü yazı okdum ve öğrendim bu forumda.
                    hatta aramadım ama afs nin bununla alakalı ''özellikle logo kullanımı ile alakalı'' yeşil fotoğraflı bir yazısı vardı.

bunu yapamıyor kulüp.

şimdi şampiyonluğa oyuyorum diyorsun,taraftarın adam akıllı alabileceği şık çok az ürün var.ben celtice yapılan gibi polar istiyorum,giydiğim zaman şık olacak,parasını biriktirip vereceğim.sen yeter ki yap bu insanalr alır,yeterki güzel olsun.
                    ondan sonra şampiyonluğa gideceğim diyorsun yaptığın transferler ile rakipleriin yaptığı transferlere bak.

bu iş bu ''kurumsalsızlık'' ve vurdumduymazlıkla olmaz.

daha şirket birleşmesi bile hallolmadı.

bu kulüp kendini bir kurum,bir şirket,bir marka;taraftarlarınıda müşteri oalrak görmediği müddetçe başarıya hasret kalacaktır.

profesyonel insanları getirmezseniz bkz.ceo luk kavramı öyle uğraşır durursunuz.

deli oluyorum yahu

a2 maçlarının özetini kulüp sitesinden verin dedik.

şimdi allah aşkına kulübün 800 tl lik bir bütçesi yok mu bu iş için?
                    800 tl ye kamera al başına bir adam dik maç başı 100 tl ver zaten hafta sonu,özetini yayınla bu kadar zor mu bu iş

ama sonuç

bunu kulübe bildiriyoruz,hiç bir hareket yok.ondan sonra vay efendim altyapıdan niye adam çıkmıyoruz?kardeşim adamları göremiyoruz ki?nasıl oynadığını bilmiyoruz ki?

her hafta sonu a2 adı altında bi maçlar oynanıyor ama hayırlısı bakalım tarzında...

ben böyle beceriksizlik böyle amatörlük görmedim.

daha yazacak çok konu var ama başlığı burası değil,
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• m.s. sofu

sen bu konu hakkinda ganita'ya baslik acsana.

tartisilabilir bir konu, yanliz ben, ya kulüp batar, yada dünya devi oluruz diyorum.

Yorum

• armamız konusunda geçen yıl formalar çıkmadan önce duyduğum bazı bilgiler vardı malesef olmadı...duyduğum arma şekli yukardaki gs formalarındaki gibi armamızın etrafında yaldızlı şekil olacak şeklindeydi, umarım bu yıl buna benzer girişimlerde bulunuruz...

ayrıca çoğu TsClub çalışanları nike le olan sözleşmemiz bitecek bilgisinde Ali Fuat abinin verdiği bilgiler bu bilginin yanlış olduğu yönünde...bence daha dikkatli ve takipçi olmalı çalışanlarımız...geçen yılda aynı bilgi kirliliği vardı mağazalarımızda,bunlar çözülmeli...

her daim adidas forma isteyen bazı arkadaşlarımız var gs taraftarları adidastan kurtulduk diye sevinip neler neler yazmışlar adidas için...demek istediğim bazı şeylerde gözle görülür ilerleme varken herşeye sıfırdan başlamak çok yanlış bir politika olur ve 2-3 senede bir sponsor değiştirip hep özel forma bekler dururuz...

Nike firması gs nin adidasla olan sözleşmesinin iptali için çok para vermiş tabiki özel forma yapılacak diyen arkadaşlara da hatırlatıyım pumayla devam edilecekti ve başkanın açıklaması vardı yeni firma pumanın verdiği paranın çok üstüne bir teklifle geldi diye...yani durduk yere gidip nike firmasını seçmedik biz onlar bizi seçtiler...

bizim beklentimiz şu yönde ki bunda haklıyız...örneğin çubuklu formamız için bir interli yada biz aynı formayı giyiyoruz diyemiyor fakat eskişehirle olan durumda aynı formayı giyiyoruz diyebiliyoruz...halbuki dışardan bakınca tıpatıp aynı formalar fakat interin formasındaki ufak nüanslar o formayı onlar için özel kılıyor ve bizim giydiğimiz çubuklu forma onların formasından esinlenip kataloğa koyulan bir forma olmaktan öteye gidemiyor...(renklerimiz dışında)

özle diye adlandırılan gri formamızın bize özel olmadığı hatta 2 sene öncesinin arsenal forma modelinden yola çıkılarak kataloğa koyulan bir forma olduğunu çoğu taraftarın bildiği gerçeğini göz önüne almalı yetkili kişiler...(renkleri hariç)

şimdi buraya kadar yazdıklarımda nike ın değil kulübümüzün eksiklerinden kaynaklanan durumlar söz konusu...ne zamanki armalar ve numaralar nike tarafından uygulanmış şekilde elimize gelir o zaman nike a sallamaya başlarız yanlışlarda ve hatalarda...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Sade bir taraftar olarak benim bu kadar ilgili görünmemim tek bir nedeni var Trabzonsporu fazla seviyor olmam. Kulübe katkıda bulunmak için illa kulüpte çalışıyor olmaya gerek yok. Kendi adıma kulüp üyesi ve taraftar olarak bu süreçlere pozitif katkıda bulunmaya çalışıyorum.

Olaylara baktığınız yerle görüşleriniz değişecektir. Kulüp olarak eleştirdiğimiz konuların içine girdiğimizde belki biz de benzer şeyler yapmak zorunda kalacağız bilmiyoruz. Bildiğim bir şey varsa bu işlerin çok kolay yürümediği.

Yılların biriken kurumsal sorunlarının biranda çözülmesini beklemeyelim. Bu her şeye razı olalım demek değil. TS Club, formalar, ürünler taraftarın istediği gibi olması için BMN olarak tavrımız belli, yoksa bunca sayfadır ne için konuşuyoruz ki.

Kendi gerçeklerimizi göz önüne alarak hareket etmeliyiz. Konuları değerlendirirken işin bütün muhataplarına empati ve hoş görü ile yaklaşmaya çalışıyorum. İflah olmaz bir iyimser olduğumu düşünenler olabilir olayların güzel yanlarını görmeye çalışıyorum.

Derdini çektiğimiz konularda çaba sarfedildiğini ve çalışıldığını gözlemliyorum. Eğer taraftarların haklı beklentilerini işin sorumlularına ulaştırma ve çözümü konusunda bir şeyler başarabildiysek bu Trabzonspor taraftarının ve BMN üyelerinin ısrarlı sabırlı gayretleri ile olmuştur.

TS Club'ın tasarım anlayışı, ürün kalitesi, fiyat politikası beklenti düzeyimizde değil henüz. Formalar ile ilgili kumaş kalitesi tutturuldu, renklerimiz doğru uygulanıyor. Yeni sezonda isteğimize uygun "hah işte bu!" diyeceğimiz forma modellerinin siparişleri verildi. Armalar konusu da istediğimiz gibi çözülecek deniyor.

Elçiye zeval olmaz.

TS Club'ın genel müdürü ile konuşuyorum Nike ile sözleşmenin bitmesi veya Adidas ile sözleşme diye bir konu yok.

Trabzonspor taraftarı özellikle BMN üyeleri formaları bambaşka gözlerle değerlendiriyor.

Gri formayı çok beğenmemize rağmen, "armalar neden gerçek bordo mavi değil?" diye 6 yaşındaki oğlum bile soruyor.

İşim bitti diyenin, işi bitmiştir. Yapılacak çok iş var.

Yapılacak güzelliklerin ne kadar sahiplenildiğini fazlasıyla gösterdi bu taraftar.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 19:56.

Yorum

• Fransa Milli Futbol takiminin, 2011 2012 formasi, Nike'le ilk senesi, hatta dünyanin en çok para eden forma da Fransa'ya ait artik.

Kaleci formasi :

En son Atesh tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 16:48.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Bu Fransa formalari hic hosuma gitmedi.
                              Forma olarak diyorum, normal giyim olarak cok iyi olurdu..
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• afs abi yazılarını okudum gerekli mesajı aldım,mehmet said çelik arkadaşım çok ciddiyim bu konuda amatribünde bile taraftarı bir yapamıyoruz,böyle bir şeyi çok düşündüm,çok zor olur ama olursa kulüp şaha kalkar.zaten öyle düşünüyorum ki böyle bir durudma çok insanı kaybederiz,sonuçta trabzonspor trabzon şehrinin en büyük reklam aracı,ağababaları bu işi bırakmamak için çok uğraşır,her türlü pisliği yaparlar.

her neyse,misal benim bir düşüncem var,özellikle bu forma konusunda.işin daha iyi ve ciddi yapılması adına önce kulübün bu gelir kapısıdiye görünen kısmı eyalet tarzı iç işlerinde serbest dış işlerinde kulübe bağlı şekilde tüzüğe yerleştirmek gerek.

yapılan hizmetlerde aslan payı kulübe değil firmaya giderse ondan sonra gör sen ürünleri.kulüp yine şirket olarak bize bağlı olur,borsa da bilançoya girer,fakat firmadan elde edilen kârın bir kısmını-özellikle-satışlara oranla yapılacak şekilde,artık hangi firmaysa sponsor firmaya verilir.

özellikle satışlar diyorum çünkü bu işi üstüne alan firma formaları daha düzgün çıkarır,maliyeti düşürür.yerel hizmet yapmaya çalışır.
                                fakat forma üzerinde ki reklam hakları yine kulüpte kalır,oradaki gelir yedirilmez.
                                sadece satışlar üzerinden pay verilir.

tabi böyle bir şeyi yapmaya bizim kulüptekiler uğraşmaz,yoktüzük değiştireceksin de amaaaan kim uğraşıcak...
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X