Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu bizim futbol takımının armasına bakın, ezilmiş gibi duruyor.

Basketbol takımının armasına bakın, düzgün.

Ama 4 4lük değiliz, bu kez de formaların renklerine bakın

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• trabzonspor aş ticari bir kurum ve demekki sponsorun katalog ürünler kullanılması durumunda verdiği para özel ürnler kullanılması durumunda vereceği paradan daha fazla

peki a sınıf formalar kullansak acaba mevcut formalardan ne kadar daha pahalı olurdu

trabzonspor un satacağı forma belli bu yüzden ne nike nede bizim yönetim kaliteyi pek önemsemiyor bence

trabzonspor her sene avrupada boy gösteriyor olsa nike marka değerini arttırmak için güzel malzeme verir bence kaliteli ürünlere giden tek yol bu yada yönetetim kaliteyi paraye tecih edecek (ki olacak iş değil)

ayrıca nike ın kesimleri ve dizaynları gs ye uygun değil foroumdan biri dediydi dersiniz büyük ihtimal gs nin renkleriyle oynayacaklar yada eğreti formalar yapacaklar nike trabzon un renklerine uygun nispeten fb ye de uygun ama gs ve bjk ye uymaz bizimkinden on kat daha kaliteli ürün de yapsalar olmayacak görün bakın seneye gs nin çoğu tarftarı formaları beğenmeyecek yukarıda örneği verilen gs formları bile gerçek gs rengi değil kırmızı neredeyse bordo gibi olmuş sarı desen bambaşka bi sarı
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• renkdaşlar bu işlerden çok fazla anlayan biri değilim ama

nike ın kesimleri ve dizaynları gs ye gitmez

muhtemelen gs nn renkleriyle oynayacaklar yoksa formaları çok eğreti olur

hatta dikkat ettiysenz yukarı da örneği verilen formalarda bile kırmızı bordo ayarında sarı da gs nin sarısından bambaşka sarı

istedikleri kadar bizimkinden kaliteli yapsınlar o renklere gitmez hadi fb olsa neyse güzel formalar olabilir ama gs ye olmaz bizim renkler nike kappa ve diadora hatta hummel e uygun ama adidas lotto puma bize uymaz
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ali Fuat abinin yazdıklarını okuyunca gelecek sezon için umutlarım artıyor gerçekten.
          Çünkü artık 'özel' olmayı hakediyoruz diye düşünüyorum.
          İnşallah hem oyunumuzla hem formalarımız ve ürünlerimizle ayrıcalıklı olacağız.
          Birde şu Ts Cluplar düzelse..
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

?

Bayan eşofman altının fotoğrafı ne kadar doğru ise aşağıdaki erkek eşofman altı o kadar yanlış. Ürün defolu gibi duruyor.

Ali Fuat bana sorarsan şu ürünleri ilk önce yapanı sonrada internet sitesine koyanı bulmak lazım.Allah aşkına erkek eşofman altlığına insan bir ütü vururda ondan sonra siteye koyar.Bayan için olanına ise baştan aşağı söyleyecek kelime bulamıyorum.Bana bedava versinler alıp eşime giydirmem.Sen bir taraftar olarak kulübe bir iyilik yapmak istiyorsan bu ürünlerin tasarımında logosuna kadar kimin emeği varsa isimlerini buraya yaz.Bizlerde bu gizli kahramanları tanıyalım.

Yorum

• Gs'ye bence özel formalar üreteceklerdir , bunu kimse yadırgamasın adidas'ın elinden tazminat ödeyerek alıp katolog ürünlerini çıkaramazlar diye düşünüyorum..Şimdi ama gs'ye özel forma çıkarıp bize çıkarmazlarsa büyük ayıp olur..O yüzden bu sene nike dan ümitliyim umarım yanıltmazlar..

Yorum

• Galatasaray'ın formaları ile ilgili bir siteden kendi formaları ile ilgili beklentileri:

"Takipçilerin en çok merak ettiği konulardan biri arma meselesi. Nike ile birlikte güzel günler bekleyen bizler, armamızın da adam gibi olmasını diliyoruz. Adam gibiden kasıt; Avrupa'daki bütün takımlarda olduğu gibi dikiş ile yapılmış ve kaliteli görünümde olması.

2004-2005 sezonunun sonunda Adidas ile anlaştığımız zaman armamız da Lextra firması tarafından yapılmaya başlandı. Adidas ile geçen bu 6 sezonda da Şampiyonlar Ligi'nin meşhur patchini de yapan bu firma hazırladı armalarımızı. Ancak kalitesi hiç de iyi değildi. Yıkanınca dökülüyor, futbolcuların üzerinde bile arması sökülmüş antrenman ürünleri görüyorduk. Bu sezonki mercan ve krem formalarımızda kullanılan armaların kalitesi, geçtiğimiz senelerdekilere göre iyileştirilmiş olmasına rağmen, baskı arma ve yıldızın kalitesiz görüntüsünden kurtulamadık bir türlü. Kısacası sevemedik biz bu Lextra baskı armaları ve yıldızları. Avrupa'daki hiç bir büyük kulüp bu tarz baskı armalar kullanmıyor üstelik.

Lextra firması Adidas'a bağlı değil. Yani Adidas ile sözleşmeyi feshetmemize rağmen Lextra ile ilgili bir gelişme yok henüz. Ancak aldığımız duyumlara göre Nike, formalarımıza armamızı kendisinin koymasını istiyor. Tıpkı; Barcelona, Arsenal, Juventus, Werder Bremen, Atletico Madrid, Manchester United vs... gibi. Onların armalarını da Nike kendisi yapıyor. Bu takımların armalarının hepsi kaliteli ve dikiş.

Nike eğer, "armaları ben yapacağım" da ısrarcıysa, yukarıda saydığım takımların armaları gibi kaliteli olacaktır. Ancak Lextra ile olan anlaşmanın da feshedilmesi gerekir. Adidas ile hayatımıza giren ve bir türlü sevemediğimiz şu markanın da bence sonu geldi. Bu kadar kararlı olan Nike'ın bu işi de halledeceğini düşünüyorum. Bu konuda kesin bir duyumum yok. Ancak seneye çok büyük ihtimalle hayallerini kurduğumuz ve Avrupa takımlarında görmeye alıştığımız dikiş ve en üst kalitede Nike'ın hazırladığı armaya sahip olacağız."

Gördüğünüz gibi arma ve forma sorunu sadece bizim sorunumuz değil. Her halükarda sponsor logoları ve numara isim uygulamaları kulüp tarafından yapılıyor. Bu konuda ekonomik ve pratik sürdürülebilir çözümler üretmek önemli. TS Club arma ve uygulamalar konusunda iddalı. Adidas gibi Türkiye'de üretim yapma şansları varken armaları başkaları uyguluyorsa kendi halimize şükretmemiz lazım.

Süleyman senin aksine bayan eşofmanın kesimini beğendim. Arma biraz daha yukarıya uygulanabilirdi. Erkek eşofman dediğim gibi defolu gibi duruyor.

Tasarım, ürün kalitesi, fotoğraf çekimi, işin sunumunu sorunlu görüyoruz ya bunları yapan gerçek anlamda ne tasarımcı, ne web uzmanı yok ortada. Fotoğraf çekimi, ürün tasarımı işin uzmanı tarafından yapılıyor olsa ortada sorun olmayacak zaten.

Kendi logosunu yanlış kullanan bir kurumdan söz ediyoruz.

Keşke onları düşündüğümüz kadar, onlar da bizi de düşünüyor olsalar.

İstemek ve yapabilmek zor kelimeler.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 12.02.2011, 15:02.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo forma, mavi sort.
                  Cok iyi yakismis.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Evet forma bordo ve sort mavi olmasi benimde dikkatimi çekti çok güzel olmus. Kesin biri bordo sortlari unutmustur oda yani

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Belki birtek bana öyle geliyordur ama bence bugün oynanan macdaki forma secimimiz cok cirkin idi. Yani uyduruk olmus. Hosuma gitmedi

Yorum

• bugün formalarımız mükemmel olmuştu

Yorum

• Formamız bugün müthişti, ben çok beğendim.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Sanirim bordo formayla hicbir mac kaybetmedik
                            .

Yorum

• Bordo formayi hic sevmememe ramen mavi shortun üstünde muhtesem durdu. Kadin elimi deydi ne??
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bordo forma diyorum işte uğurlu bu forma.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X