Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim renklerimiz bellidir.

Anayasamizda yazilidir.

Bordo-Acik Mavi...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Samet ne demek istiyorsun ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Tek bildigim var !!

Forma tasarimina göre renkler degismez!! Renklere göre tasarim olur.

Yorum

• kazım babayı bende çok severim ama ne alaka arkadaş formada slüet
          allah kısmet eder kupayı alırız,
          başkanımız,
          kazım babayı,kazada ölen renktaşlarımızı ts ye gizmet edip vefat eden benim aklıma gelmeyen isimleri sayar,
          onlara armağan ediyoruz,ruhunuz şad olsun hediyemizi kabul edin denir iş biter
          enteresan enteresan işler çıkarmayın,
          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Yorum

• Çubuklu,parçalı,düz renk gibi değil de daha sıradışı bir tasarım olsa güzel olur.Önceden örnekleri verilmiş;

Yorum

• Üst mesajdaki formalar çok güzel.Siyah foramalar armanın sarı yerleri beyaz olsa daha güzel olur

3. rengimiz siyah olsa çok güzel olur

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tek bildigim var !!

Forma tasarimina göre renkler degismez!! Renklere göre tasarim olur.
                  Bizde aksini demedik güzel kardesim.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Su renklere bakin, bi kere taraftarlar dogru renkleri kullanmiyor ki

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Renklerimiz son yıllarda doğru kullanılıyor zaten, neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Yeni forma tasarımlarımız da bu renkleri ortaya çıkaracak şekilde tasarlandı.

Forma sponsoru sadece forma üretmiyor, kaleci formaları antreman ürünleri geniş bir kolleksiyon demek. Kolleksiyonu genel olarak değerlendirince en iyi kolleksiyon yine bizde.

Trabzonspor formalarında yedek renk kullanılacaksa, siyah veya turuncu değil mavinin formada kullanılmayan tonlarından herhangi biri kullanılabilir. Yedek renk önerilerimden biri buz mavisiydi mesela. Barcelona yedek renk seçerken yine tarihinden izler taşıyan renkler seçiyor örneğin.

Rakiplerimizin kullandığı hiçbir rengi kullanmamalıyız. Bordo mavi renklerini ortaya çıkaracak yardımcı renkler kullanabiliriz ürünlerimizde ama bu renk skalasının da bir sınırı olmalı.

İçerisine bordo mavi katmak şartı ile yardımcı ürünlerde olabilir ama formada siyah rengini doğru bulmuyorum.

En son a f s tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 14:57.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kazım Koyuncu'yu çok severim ama Trabzonspor formasında ne işi var diye sormazlar mı? Ne alaka? Tişört gibi ürünlerde olabilir ama forma apayrı bir şey. Herhangi birinin, formaya bu şekilde uygulanması hem o kişiye hem Trabzonspora uygun bir uygulama olmaz. Trabzonspor sevgisi de tek bir kişi ile sembolleştirilemez o çok daha büyük bir sevgidir.

Yeni formalarımız Trabzon'dan ve Trabzonspordan izler taşıyacak merak etmeyin.
                        ayne katiliyorum.
                        Ben bir tane formanin arkasina 12-Kazim Koyuncu yazdirmistim, ama formanin üzerinde siületmidir nedir, bence yeri orasi degil
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• muk61 in tasarladıgı formalar muthıs ozellikle sıyah yakar ortalıgı

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samet ne demek istiyorsun ?
                            Su an kullanilan renkler dogru oldugunu demek istiyorum.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Su an kullanilan renkler dogru oldugunu demek istiyorum.
                              Haklisin, ama yanlis diyen yok.

İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              muk61 in tasarladıgı formalar muthıs ozellikle sıyah yakar ortalıgı
                              Muk degil, ben tasarladim onlari.

@afs, siyah renk bize özgü bir renktir bi kere, rakiplerin degil. Yerel kiyafetlerimizin renkleri o siyah renk.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizde aksini demedik güzel kardesim.
                                Bende aynisini dedigime göre sorun yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X