kazım babayı bende çok severim ama ne alaka arkadaş formada slüet
allah kısmet eder kupayı alırız,
başkanımız,
kazım babayı,kazada ölen renktaşlarımızı ts ye gizmet edip vefat eden benim aklıma gelmeyen isimleri sayar,
onlara armağan ediyoruz,ruhunuz şad olsun hediyemizi kabul edin denir iş biter
enteresan enteresan işler çıkarmayın,
Renklerimiz son yıllarda doğru kullanılıyor zaten, neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Yeni forma tasarımlarımız da bu renkleri ortaya çıkaracak şekilde tasarlandı.
Forma sponsoru sadece forma üretmiyor, kaleci formaları antreman ürünleri geniş bir kolleksiyon demek. Kolleksiyonu genel olarak değerlendirince en iyi kolleksiyon yine bizde.
Trabzonspor formalarında yedek renk kullanılacaksa, siyah veya turuncu değil mavinin formada kullanılmayan tonlarından herhangi biri kullanılabilir. Yedek renk önerilerimden biri buz mavisiydi mesela. Barcelona yedek renk seçerken yine tarihinden izler taşıyan renkler seçiyor örneğin.
Rakiplerimizin kullandığı hiçbir rengi kullanmamalıyız. Bordo mavi renklerini ortaya çıkaracak yardımcı renkler kullanabiliriz ürünlerimizde ama bu renk skalasının da bir sınırı olmalı.
İçerisine bordo mavi katmak şartı ile yardımcı ürünlerde olabilir ama formada siyah rengini doğru bulmuyorum.
En son a f s tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 14:57.
Kazım Koyuncu'yu çok severim ama Trabzonspor formasında ne işi var diye sormazlar mı? Ne alaka? Tişört gibi ürünlerde olabilir ama forma apayrı bir şey. Herhangi birinin, formaya bu şekilde uygulanması hem o kişiye hem Trabzonspora uygun bir uygulama olmaz. Trabzonspor sevgisi de tek bir kişi ile sembolleştirilemez o çok daha büyük bir sevgidir.
Yeni formalarımız Trabzon'dan ve Trabzonspordan izler taşıyacak merak etmeyin.
ayne katiliyorum.
Ben bir tane formanin arkasina 12-Kazim Koyuncu yazdirmistim, ama formanin üzerinde siületmidir nedir, bence yeri orasi degil
Yorum