Geçen sene Fenerbahçe'nin 3. forması arma gofre şeklinde formada bulunuyordu, komple forma üstünde, bu sene Güneş Forma adlı mavı formalarında da aynı şekil kullanıldı, hatta Yeşil formalarında da bulunuyor. Biz neden böyle bişey yapmıyoruz ki ?
Şampiyon olursak Kazım Koyuncunun siluetiyle oynayabiliriz mesela ?
Çubuklu desen, çok çubuk var, sadeler desen çok sade, parçalı desen ... eh modası geçti.
Şöyle Chelsea, Liverpool, Real Madrid gibi sade bir formamız olsa, ve bunu en güzel yapan Adidas.
Barcelona'ya herşey yakışıyo çünkü onların renkleri koyu. Açık mavı bordo pek yakışmıyo çubuklulara, 70 80li yıllarda ki çubuklularımız süperdi çünkü koyu maviydi.
sana katılmıyorum hocam,bizim gerçek renklerimiz budur ve her modelde begenmişimdir.... isyanın rengidir bizde bordomavi
En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 20:37.
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Çubuklu desen, çok çubuk var, sadeler desen çok sade, parçalı desen ... eh modası geçti.
Şöyle Chelsea, Liverpool, Real Madrid gibi sade bir formamız olsa, ve bunu en güzel yapan Adidas.
Barcelona'ya herşey yakışıyo çünkü onların renkleri koyu. Açık mavı bordo pek yakışmıyo çubuklulara, 70 80li yıllarda ki çubuklularımız süperdi çünkü koyu maviydi.
Renklerimiz bordo-mavi, kırmızı-lacivert değil.
Renklerimizden hoşnut olmayan da bir sizi görüyorum.
Renklerimizden hoşnut olmayan da bir sizi görüyorum.
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
sana katılmıyorum hocam,bizim gerçek renklerimiz budur ve her modelde begenmişimdir.... isyanın rengidir bizde bordomavi
Ya Ad ve Soyaddaşım, demek istediğimi anlamadın ki. Bu renklere bu çubuklu yakışmıyo dedim, renkleri eleştirmiyorum ki, forma tasarımını eleştiriyorum. Barcelonada çok ağır ve hoş duruyor. Bizim daha değişik bişeyler yapmamız lazım.
Dediklerimi alıp kesip istediğiniz hale getirip yorumlamayınız, anlamadıysanız ya detay isteğiniz yada alıntı yapmayın arkadaş. Ben burda renklerimizi eleştirmiyorum.
En son Atesh tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 21:44.
Eskiden formalarımızda dönem dönem bordo yerine kırmızı, mavi yerine lacivert kullanıldı. Beğenen oldu beğenmeyen oldu.
Tek bir gerçek varki Bordo-Mavi harici tüm denemelerin yanlış olduğudur.
70-80 mi dediniz... O zamanlar kaç kişi önemsiyordu ki, bu günkü gibi forma renklerini?
Kim önemsiyordu önemsemiyordu bizi alakadar etmez, çubuklu formada renkler önemlidir. Yeşil ile kırmızı, Yeşil ile lacivert gibi yan yana duran renkler kötü görünür eğer bu renkler bir kulüp rengiyse O RENKLERE göre tasarlaması lazım formasını, biz Nike ne verirse onu yapıyoruz, hani isyanı temsil ediyordu renklerimiz ? Nike ne derse onu yapıyoruz nerde isyan. Renklerimizi daha hoş bi şekile getirelim diyorum.
Anlamayanlar için daha açık konuşim, renkler eleştirilmiyor burda, renklerin kullanışı eleştiriliyor. Lütfen baştan sona kadar okuyunuz.
Ya Ad ve Soyaddaşım, demek istediğimi anlamadın ki. Bu renklere bu çubuklu yakışmıyo dedim, renkleri eleştirmiyorum ki, forma tasarımını eleştiriyorum. Barcelonada çok ağır ve hoş duruyor. Bizim daha değişik bişeyler yapmamız lazım.
Dediklerimi alıp kesip istediğiniz hale getirip yorumlamayınız, anlamadıysanız ya detay isteğiniz yada alıntı yapmayın arkadaş. Ben burda renklerimizi eleştirmiyorum.
ad ve soyaddasım ben senin demek istedigini anladım ama heralde ben yanlış anlattım ben orda tum modellerden kastım bizim renklerimizin tum modellere uygun oldugu cubuklu dahil ayrıca cubuklu formalarımızı bu renklerde barcelonın cakma kırmızı mavisinden daha hoş duruyo. özellikle kot pantalonun üzrerine bizim cubuklu forma gibi giden başka cubuklu varmıdır bence yoktur. bu benim görüşüm herkes aynı görüşte olmak zorunda değil tabi
Kalite nerde abi ? yazlık kumaş NİKE FİT işte, 2002 de Türkiye forması bu kumaştan kullanmıştı ben aldığıma pişman oldum.
Kardeş kusura bakma ama kumaş kalitesinden anlmadığın açık iyi bir fotoşopçusun sanırım ama istersen iyi olduğun şeylerde iddialı olmaya devam et, yazlık kumaş demiş kesip atmışsın , formaların yazlık kışlık olarak ayrıldığını ilk defa duyuyorum kışlık olanın içindede polarmı var bu nasıl mantık ? çizimlerini beğendim eyvallah ama yorumlarından bu işten anlamadığın kanısına vardım darılma ama sen çizmeye devam et kardeş .
En son Şahinoğlu tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 23:30.
Kumaş derken yanlış ifade ettim kendimi, yaz formaları değişik olur, kış formaları değişik olur. Ayrıca ben kumaş kalitesinden bahsetmiyordum orda, kumaştan bahsediyordum sadece. Kalite deme kastım da konfor yönündendi. Yazlık kışlık ayrımı var tabii ki de, kışlık kumaşlar daha kalın olur, yazlık kumaşlar daha ince olur, futbolcu formalarında da bunlar üç boyutlu kumaşlarla yapılmıştır, futbolcunun teri formada kalmaması için. Ayrıca delikler olur yazlık kumaşlarda. Sen kumaştan anlıyorsun galiba ama hangi çağın kumaşından.
Ayrıca fotoşopcu diye bir meslek dalı yoktur güzel kardeşim, grafiker olunur, tasarımcı olunur, fotoşopcu da neymiş öyle.
En son Atesh tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 01:25.
Yorum