İlk olarak Kaan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.01.2011, 15:02.
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray Adidas'la sözleşmesini feshetmiş, Nike'la anlaşmışlar..
Yalnız önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak anlaşma, sene sonuna kadar Adidas kalacak yine..
Yorum
-
İsteklerimizin daha çabuk olacağının bir işareti olabilir. Nerede rekabet orada bereket. Konu ile ilgili haber bekliyorum, bir iki telefon görüşmesi yapacağım bakalım gelişmeler ne diye.
Yorum
-
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayan futbol takımımızın antalyasporla oynadıkları maçın resimlerini koymuşlar siteye bu futbolcularımıza armalı şort bulamadılar mı şortlardaki bütün armalar gitmiş bu nasıl özensizliktir arkadaş bir spor kulübünü temsil eden şey armasıdır yazık yani koskoca nike firmasıyla çalışıyor bayan takımımıza armalı forma giydiremiyoruz bari resimleri resmi siteye koyma dahada rezil olmayalımDRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsteklerimizin daha çabuk olacağının bir işareti olabilir. Nerede rekabet orada bereket. Konu ile ilgili haber bekliyorum, bir iki telefon görüşmesi yapacağım bakalım gelişmeler ne diye.
bence aksine isteklerimizin hic degeri olmadiginin göstergesi olacak...
yeni sezonda direk olarak geseye özel formalar üretilir biz yine katologdan giyeriz...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsteklerimizin daha çabuk olacağının bir işareti olabilir. Nerede rekabet orada bereket. Konu ile ilgili haber bekliyorum, bir iki telefon görüşmesi yapacağım bakalım gelişmeler ne diye.
İstanbul Carrefour'a gittim
Nikeye Girdim 2 tane large çubuklu formamız var
Adidas'a girdim 3 İstanbul takımının 3 forma rengide çocuk bedenine kadar altlı üstlü var
Pazarlamadan kasıt buysa bence Nike istediği kadar kaliteli olsun olmaz
Galatasaray'ın gelmeside iyi oldu rekabet artarEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
Galatasaray Adidas ile sözleşmesini feshetti
Galatasaray, Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş ile arasındaki sözleşmeyi feshettiğini duyurdu.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklama, “Şirketimiz ile Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş arasında mevcut 9 Mart 2004 ve buna bağlı 2 Ocak 2008 tarihli sözleşmeler ve tüm ekleri tarafımızca feshedilmiştir” denildi.
Fesih anlaşması sezon sonunda yürürlüğe girecek. Galatasaray sezon sonuna kadar yine Adidas formalarıyla sahaya çıkmaya devam edecek.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray gelirse asıl curcuna o zaman kopacak. Muhtemelen adamlara direk özel bi forma çakarlar bize de katalog yollarlar. seyreyle cümbüşü.
Biz Şampiyon olursak muhtemelen bize özel tasarımlar gelecek ama biz 3 sene karın ağrısı çekip Gs direk özel formayla işe başlarsa bizimde farklı firmalara yönelmemiz gerekir hemde yeni sezonda.. Bu sefer biz kazık atalım..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtemelen böyle bir şey bekliyorum.
Biz Şampiyon olursak muhtemelen bize özel tasarımlar gelecek ama biz 3 sene karın ağrısı çekip Gs direk özel formayla işe başlarsa bizimde farklı firmalara yönelmemiz gerekir hemde yeni sezonda.. Bu sefer biz kazık atalım..
Şimdiye kadar hep Nike ile istikrarı destekledim. Ama ilk sene direk Gs'ye özel forma yaparlarsa kesinlikle ağırlığımızı koymamız gerekir...
İnşallah böyle bir durum yaşanmaz.
Yorum
-
artık forma konusunda konunun markadan çok direk yönetimle alakalı olduğunu düşünüyorum
öncelik kalite değil para olduğu sürece bu kaliteden ödünvermeden devam ederiz
ayrıca nike ın çizgileri gs nin renklerine yakışmaz
formaları özel üretim olsa da hoş durmaz...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
beyler...
Beyaz ve Cubuklu formamizi aldim...
arkasina orjinal numara yaptiracagim...
size sorum su:
Formayi Yikayinca Arma´da veya Numaralarda sökülmeler oluyormu ???
Sökülüyorsa hic giymeyecegim
Kiyamiyorum bu güzelim Formalara...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Geçen Ts-Club'a gittim Nıke ile sözleşme imzalamıyormuşuz. Önümüzdeki sezon Adidas ile anlaşmışız. Çalışanlar öyle dedi. Daha öncede Trabzonda yaşayan bir arkadaşım söylemişti pek inanmamıştım ama Ts-Club'a sorduk onlarda öyle olduğunu söyledirler. Daha önce konuşuldu mu tartışıldı mı bilmiyorum ama bana bunu söylediler. Ne kadar doğru bilemem."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum