Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aaaa Adidas'a bakın,neyi koymayı unutmuş)

Nike ile aynı sınıfa düştüler,şimdi biz ne giyicez!!
    Adidas'la alakası yok arma olayının. Mesela bizim armalarla Nike'ın da alakası yok. Formalar gelir, amblemleri yapıştıracak olan kulüptür.

Biz de zaten arma konusunda Nike'ı değil, kulübü eleştiriyorduk.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Galatasaray'ın formalarının armasız olması doğrudan Adidas'ın sorumluluğu, tabii bunu kontrol etmeyen kulüp te hatalı. Adidas formalar Türkiye'de kulübün isteğine ve markanın yönlendirmelerine göre üretiliyor. Formalar armalı olarak geliyor, bizim gibi yurtdışından gelip armalar sonradan eklenmiyor. GS da bizim gibi futbolcu numaralarını sonradan ekliyordur o kadar.

Bazen sadece kendimize bakınca etrafımızdakileri göremiyoruz. Melesa Trabzonsporumuzun güzel futbolu başka takımların yavan futbolunu izleyince bu tada alıştığımızı farkediyoruz.

Arka sayfada İzzet'in verdiği örnek te çok can alıcı; yani işin maddi kısmı.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 11:01.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ömer Çatkıç, Nike'ın kaleci formasını Puma yapmaktan artık vazgeçmiş sanırım.

Yorum

• Formalar sadece kumaş kaliteleri arma kaliteleri ile ölçülmez. Onları değerli kılan temsil ettikleri ruhtur. Marka değerini oluşturan o renkler, takımın ruhunu sahaya yansıtan futbolcular ve başarılarla birleşince efsane olur.

Bunu sağlamak için istikrar ve kurumsal bir plan gerekli. Taraftarın beğenileri, estetik çözümler, sunum kalitesi, fiyat politikaları, estetik anlayışındaki tazelenmeler Trabzonsporumuza çok şeyler katacaktır.

Yorum

• cizgili formamiza bayiliyorum yaaa... cok seviyorum ama kendi formama dokunmaya korkuyorum biraz... neyse okadar olsun

Yorum

• Su Forma 59 €

Yapistirma Armasiz alirsaniz Perakende Fiyati 20-25 € civarinda... "Arma" icin sadece 40 € zam yapiyorlar anlayacaginiz...

Su Formada 70 €:

http://www.werder-fanshop.de/crm2/jsp/shop/produktdetails2.jsp;jsessionid=91AA64994DD11327EE2F6E0629F4359F?defuser=wbshop&TopProduktID=13608&ShopCenter=ProduktDetails&ProductsPerPage=%3C!--HTTP:ProductsPerPage--%3E&page=%3C!--HTTPage--%3E&RealVerfugbar=522

Drifit bile degil...

Insallah seneye bu kesim Bordo Formamiz olur..
              En son izzet tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 14:42.
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                40 Euroya Nike Formasi giyiyoruz...

Bundesligada en dandik Nike Formasi Freiburgun. Fiyati 70 €. Gercekten bizimkinden Kalitesiz, arma yapistirma. Drifit de degil...

Ama Taraftarlar alip giyiyor, kimse "la bune bunun suyu söyle, bunun buyu böyle" demiyor.

Hatta Internet sitelerine bile düstü bu Formanin dandikligi, ama Millet Hosnut olmasa bile, "Kulüp kazaniyor" diyip sineye cekiyor.

Birazda bu yönden bakalim...
                hocam neden euro ile tl yi karşılaştırmışsın anlamış değilim. almanya'da yaşayan adamın aldığı maaş euro cinsinden. türkiye'de yaşayan adamın aldığı maaş tl cinsinden. bunu karşılaştıramazsın. türkiye'deki asgari ücret 280 euro. almanya'da ise bildiğim kadarıyla saat başı en az 7.8 euro. (bazı federelerde sanırım. yanlış da biliyor olabilirim.) oradaki en fakir adam bile bir formayı bir günlük kazancı ile alabiliyorken 40 euro burada asgari ücret alan adam için maaşının yedide biri. bilmem anlatabildim mi?

Yorum

• Sonucta ayni Forma ve ayni ürünlermi ? Ayni ürünler...

Peki buradaki hayat pahaliligindan haberiniz varmi?

Ayrica birakin 7-8 Euroyu 3-4 Euroluk Saat ücretine calisanlar var... Burada Aksam pazar yerlerinde, gida yardimi alan yoksularrin, Metrelerce sira olusturdugunu bilyiormusunuz? Yada isi olan Insanlarin bile, Yemekhanelerde bedava Yemek icin Siraya girildigigini?

Ortalama Kazanclari daha yüksek olmasi, kimseyi zengin etmez.

Ayrica bu "Almancilarin Parada yüzdügü" sacmaligi nasil yayilmissa artik... Bircok gurbetci türkiyeye tatil yapmaya gelemiyor bile... Bundanda haberiniz varmi?

350 € gibi bir Rakamla gecimini aylik saglayan Insnalardan haberiniz varmi?

----------------------

Sonuc olarak demek istedigim : Kimse burada Nike bize Kalitesiz ürünü, fahis Fiyatlara satiyor demesin. Tabiki durumu olan alir, olmayan alamaz, ama Avrupada bu kadar Kaliteli Formayi 40€ baska yerde bulamazsiniz...
                  En son izzet tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 16:04.
                  Trabzonspor

Yorum

Sonucta ayni Forma ve ayni ürünlermi ? Ayni ürünler...

Peki buradaki hayat pahaliligindan haberiniz varmi?

Ayrica birakin 7-8 Euroyu 3-4 Euroluk Saat ücretine calisanlar var... Burada Aksam pazar yerlerinde, gida yardimi alan yoksularrin, Metrelerce sira olusturdugunu bilyiormusunuz? Yada isi olan Insanlarin bile, Yemekhanelerde bedava Yemek icin Siraya girildigigini?

Ortalama Kazanclari daha yüksek olmasi, kimseyi zengin etmez.

Ayrica bu "Almancilarin Parada yüzdügü" sacmaligi nasil yayilmissa artik... Bircok gurbetci türkiyeye tatil yapmaya gelemiyor bile... Bundanda haberiniz varmi?

350 € gibi bir Rakamla gecimini aylik saglayan Insnalardan haberiniz varmi?

----------------------

Sonuc olarak demek istedigim : Kimse burada Nike bize Kalitesiz ürünü, fahis Fiyatlara satiyor demesin. Tabiki durumu olan alir, olmayan alamaz, ama Avrupada bu kadar Kaliteli Formayi 40€ baska yerde bulamazsiniz...
                    dikkat ederseniz parantez içinde yanlış biliyor da olabilirim demişim. hayat pahalılığı filan demişsiniz de ben derdimi anlatamamışım sanırım. almanya'Nın gayrisafi milli hasılası ile türkiye'nin gayri safi milli hasılasını karşılaştırın önce bi. şu ekonomik krizden sonra durumlar nedir bilemiyorum, ama küçük bir örnekle açıklayayım; atıyorum, almanya'da ekmek fiyatının 1 euro olması halka normal gelebilirken, buradaki ekmek fiyatı, atıyorum, 0,5 euro olsa bile bu türk insanının belini büker, isyana sürükler.

ayrıca bir dönem fransa'da bulunduğum için, avrupa'nın ekonomik durumunun iyi olmadığının farkındayım. ama ne ne değildir az çok biliyorum.

yine söylüyorum, ekonomileri farklı iki ülkeden bahsediyoruz. yine de anlatamadıysam yapacak bir şey yok. iyi günler, saygılar.
                    En son art(w)in tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 16:16.

Yorum

• Ben sizi anladim, ancak siz benim ne demek istedigimi galiba biraz yanlis anladiniz.

Nominel olarak daha yüksek bir Gelire sahip olmak, daha yüksek bir Yasam standardina sahip anlamina gelmiyor. Yani inanin bana, benim Almanyadaki Yasam Standardim, Türkiyedeki ortalama Yasam standardinin altinda. Bircok kisi, ben dahil, is bulmak icin Türkiyeye dönmeyi bile düsünüyoruz.

benim daha cok dikkat cekmek istedigim Nokta su idi :

Drifit, Nikefitden daha kaliteli, daha özellikli bir Kumas olmasina ragmen, biz bu Formalari neredeyse yari fiyatina alabiliyoruz. Almanyada iki kati neredeyse Fiyatlar.

Yani su kaliplanmis "Nike bize kalitesiz ürünü, kazik fiyatlara satiyor" söylemine vurgu yapmak icin bu karsilastirmayi yaptim.

Sizede Saygilar. Ayrica su "Almanyada herkes su kadar kazaniyor, söyle ediyor, falan fistik" Laflarina uyuz oldugum icin, belki biraz hassas davranmis olabilirim.
                      Trabzonspor

Yorum

• Formalarımızın İstanbul takımlarının formalarından daha ucuz, ama daha kaliteli olduğu ve kulübümüzün bu işten para kazandığı gerçeğini ıskalamamak lazım.

Yorum

Ben sizi anladim, ancak siz benim ne demek istedigimi galiba biraz yanlis anladiniz.

Nominel olarak daha yüksek bir Gelire sahip olmak, daha yüksek bir Yasam standardina sahip anlamina gelmiyor. Yani inanin bana, benim Almanyadaki Yasam Standardim, Türkiyedeki ortalama Yasam standardinin altinda. Bircok kisi, ben dahil, is bulmak icin Türkiyeye dönmeyi bile düsünüyoruz.

benim daha cok dikkat cekmek istedigim Nokta su idi :

Drifit, Nikefitden daha kaliteli, daha özellikli bir Kumas olmasina ragmen, biz bu Formalari neredeyse yari fiyatina alabiliyoruz. Almanyada iki kati neredeyse Fiyatlar.

Yani su kaliplanmis "Nike bize kalitesiz ürünü, kazik fiyatlara satiyor" söylemine vurgu yapmak icin bu karsilastirmayi yaptim.

Sizede Saygilar. Ayrica su "Almanyada herkes su kadar kazaniyor, söyle ediyor, falan fistik" Laflarina uyuz oldugum icin, belki biraz hassas davranmis olabilirim.
                          benim anlatmak istediğim de buradaki 40 euronun değerinin vatandaş için oradaki 80 euro ile aynı olması. yani çokta ucuza almıyoruz (en azından vatandaşın gözünde böyle) önemli değil hassas olmanız doğal. benim akrabalarım da fransa'da olduğu için bu tür durumlarla ben de karşılaşıyorum. önemli olan birbirimiz anlamamız. zaten kalite konusunda söyleyecek sözüm yok. ben daha çok tasarımlara takığım biraz. tasarımların daha iyi olmasını istiyorum sadece.
                          En son art(w)in tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 16:28.

Yorum

• Ucuz tabiki degil. Banada ucuz gelmiyor. Ancak cok kaliteli ürünü, cok daha ucuza kullanabiliyoruz.

Türkiyede 1000 Lira geliri olan biri 80 Liraya Formayi, Almanyada 1000 € geliri olan birinin 80 € luk Formayi aldigindan daha kolay alir. Buni demek istedim. Alim gücümüz, cebimize giren para ile ayni sekilde büyümüyor ne yazikki Avrupada.
                            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              doğru söylüyorsun bunu göz önüne almalıydım aslında....haklısın da bu kadar mı uçurum olur arada? hadi bu böyle, peki "celtic" ne? celtic örneği hiç kafama yatmıyor benim mesela. adamların ne başarısı var ne de parası. =S

celtic bir futbol takimi oldugu kadar dini ve siyasal bir simge , katolik iskoclarin takimi oldugu gibi katolik irlandalilarin da benimsedigi bir deger. iskocya da oldugu kadar irlanda cumhuriyetindeki ve kuzey irlandadaki hatta usa da yasayan katolikler irlandalilarin da buyuk cogunlugunun benimsedigi bir olusum. kaldi ki birlesik krallik tandansli olusu pazarlanmasini kolaylastiran bir unsur. o yuzden celtic e gosterilen ilgi gayet normal.
                              En son ESER tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 16:57.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 17:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X