Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubuklu formamızda armamızın yerini düzeltmeye niyetleri yok galiba.

Malesef

Yorum

• Uzun formalar çıktı mı ?

Yorum

• Sitede ki puşiyi aLdım. Baktım arması söküLecek gibi anında müdahaLe ettim aramayı terzide yandaki beyaz yerin üzerinden beyaz ipLe diktirdim şimdi sapasağLam

Yorum

• Henüz yazıları sağlam olanlara bir uyarı formayı ters cevirip ütüleyiniz.
          Ayrıca para verip aldıgımız ve aldıgım orjinal formada Trabzonspor amblemi ilk yıkamda kenarlarından soyulmaya başladı. Sizce bu normal mi sizin başınızada geldimi. Yıkanan sıcaklık 30 derece.

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Henüz yazıları sağlam olanlara bir uyarı formayı ters cevirip ütüleyiniz.
            Ayrıca para verip aldıgımız ve aldıgım orjinal formada Trabzonspor amblemi ilk yıkamda kenarlarından soyulmaya başladı. Sizce bu normal mi sizin başınızada geldimi. Yıkanan sıcaklık 30 derece.
            Amblemin soyulması normal değil kardeşim. Bende de aynısı olmaya başladı (ilk yıkamada değilde 10-15 te oldu) Ay-yıldızın yıldızı sökülmeye başladı. Herkes bu problemle karşılaşıyor ve yıllardır bu konuda önemli gelişmeler yok.

Hiç kimsede gelişen bu teknolojide bana bunu yamadıklarını açıklayamaz.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• denizlisporun formalarını çok beğeniyorum.bizimde böyle bir formamız olsa güzel olur diye düşünüyorum.

Yorum

• yönetimden rica ediyorum devre arasında nike'a, son şampiyonluğumuzu kazandığımız, 83-84 yılına ait bu formamızdan yaptırsınlar. bu sene bu formayı da giyelim. maçlarda takımımız giyemese de taraftar forması olarak mutlaka satışa sunulsun.

Yorum

• parcali uzun kol cikacak mi acaba? :/

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...i--953182.Jpeg

denizlisporun formalarını çok beğeniyorum.bizimde böyle bir formamız olsa güzel olur diye düşünüyorum.
                    Beyaz forma yerine bunu yapsaydilar cok güzel olurdu. Ortaya bordo-mavi cizgi acaip giderdi ya.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar isterse çamaşır makinasında 1 derecede yıkayın olmaz,leğene sıcak suyu doldurun atın deterjanı bekletin yazısız bölgeleri çitileyin işlem tamam,benim çubuklu ilk günkü gibi

Yorum

• Hopaaaaaaa!!! Sitede Uzun Kollu formalar tukendi

Yorum

• Gri formayi giyelim bursalilar panige kapilir

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyaz forma yerine bunu yapsaydilar cok güzel olurdu. Ortaya bordo-mavi cizgi acaip giderdi ya.
                            katiliyorum, portekiz formasinin bordo-mavi rengi süper olurdu gercekten
                            hatta beyaz degilde siyah olsa müthis görünür !

Yorum

• Bu formanın bordo-mavi renklerde olan harika olur gerçekten.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Gri formayı iyice unuttular bu maçta gri giyilmeliydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X