En ideali 5 çubuk bence. 7 fazla 3 çok az.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
şu sponsor değişsin isteyenlere bişey sormak istiyorum şimdi:
1.(adidas,kappa,lescon,puma)bize özel forma yapacağının garantisi var mı?
2.formalarımızı zaten zar zor buluyoruz ki bu yıl bu konuda çok ilerleme var ,kappa mağazası kaç tane vardır ülkemizde hepsi bizim formaları satacak mı nasıl temin edecek taraftarlarımız...nike sanki yapıyor mu diyoduk ama bi çok mağazada gördüm bu yıl, ayrıca çoğu ilde mağazası olan bi marka...
3.adidas zaten bizi istemiyor...hadi aldık diyelim bize ist takımlarının formalarından yapacağını hiç ama hiç aklınızdan geçirmeyin...
4.puma zaten bizi bu forma konusunda geriye götürdü bi daha asla...
5.lescon olayına hiç girmiyorum...
bende kızgınım nike a ama olayı araştırınca olayın bizim klüple alakalı olduğunu öğreniyorum ama araştırmadan hemen suçluyu buluyoruz...ki ilk seneyle bu yıl arasında dağlar kadar fark var...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@a f s
Trabzonspor'un geçen yıl veya bu yıl kaç forma sattığı hakkında bir bilgi var mı acaba?
Geçen sene 160 binle en çok forma satan takım Galatasaray'dı.
Beşiktaş 100 binin altında satmıştı.
Fenerbahçe'de 150 felandı sanırsam.
Trabzon'u bilmiyorum aşşa yukarı oda bu civarlardadır.
Real Madrid'in son 5 sezon ortalaması 1.5 milyon
Manu'nun da ortalaması 1.5 milyon
Nerden baksan 60-70 milyon € üstünde bir gelir saglıyorlar senede...
Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü - Kasımpaşa
Berbat Formalar Serisi..
Berbatmi? benim fikrime göre formalar güzel birsey var yani formalarda, sade
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerbatmi? benim fikrime göre formalar güzel birsey var yani formalarda, sadeBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık iyiden iyiye anladım ki Nike'dan bize fayda yok...Avrupada 1-2 büyük takım hariç hiç bir takıma güzel tasarım yapmıyorlar.... benim gönlümde yatan Umbro ya da Kappa ....
Nike ve Adidas haricinde hicbirini istemem
Nike giyen Trabzonsporla
Lescon giyen Trabzonspor arasinda cok fark var
(Lesconu ilk defa duyuyorum oda ayri bi konu)[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bunlar sadeyse bizimkiler ne
ben Ankaragücünün formasina güzel diyorum, kendin demissin bizimkiler ne diye bende onu diyorum hic bir fark göremiyorum yalan yok bizim formada sade renkler güzel gerisi sade normal forma bize özgü veya özel birsey degil, öteki takimlara baktimmi formanin icinde armasi veya simgesi var belli oluyor hangi takimin formasi oldu, bizde öyle birsey yok malesef siradan forma sade remkleri bordo mavi
Yorum
-
Beyler ayip size ya, bu kadar markaci olmayin. Bu bati hayranligini atin artik kafanizdan. Inanin bana bizim yarimiz olamaz onlar, tirnagimiz bile olamazlar. Bir bildigimiz var ki soyluyoruz bunu.
Lescon u kucuk goren arkadaslar, bence adamlar cok cok daha guzel forma yapiyorlar CUVALCi nike dan. Kizan kizar arkadaslar ben su ana kadar nike forma almadim ve asla da almam. 3 tane Kappa formam var onlari giyiyorum. Bir gun tekrar Kappa nin bize forma yapmasi icin de dua ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ayip size ya, bu kadar markaci olmayin. Bu bati hayranligini atin artik kafanizdan. Inanin bana bizim yarimiz olamaz onlar, tirnagimiz bile olamazlar. Bir bildigimiz var ki soyluyoruz bunu.
Lescon u kucuk goren arkadaslar, bence adamlar cok cok daha guzel forma yapiyorlar CUVALCi nike dan. Kizan kizar arkadaslar ben su ana kadar nike forma almadim ve asla da almam. 3 tane Kappa formam var onlari giyiyorum. Bir gun tekrar Kappa nin bize forma yapmasi icin de dua ediyorum.
Ucuz olan kalitesizdir.
Ama her pahalı olan kaliteli değildir.
Lescon formalarını yakından inceledim, Kappa formalarını da, Nike'ları da, Adidas'ları da.
Hiç birisi Nike'a yaklaşamaz.
Kappa güzel iş yapıyor. Ama Lescon'u karıştırmayın araya.
Nike'la bu kadar birikime yazık olur.
Ya tasarımlı ama kumaş kalitesi sıfır forma giyeriz.
Ya da biraz daha bekler, hem tasarımı güzel hem de kumaşı kaliteli forma giyeriz.
50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum