Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sarı fontu bir tek ben beğeniyorum galiba..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Birde beni yaz Gökhan abi.

Yorum

• Sarı font muhteşem. Yeni formama da sarı yazdırdım mesela
        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• bugün Viyanada bulunan Intersport muydu Eurosport muydu aklimda degil ama ikiside ayni sirket oraya gittim alisveris icin gitmisken formalara fln göz attimda ManU ve Barca nin formalarindaki armalar dikisliydi Barcaninkinin resmini cektim ikiside dikislerin bulundugu noktaya formanin ic kismindan bise yazdirmis armanin arkasinin icine buyurun Barcanin dikisleri ve Nike

Not: bendede Barca formasi vardi ve onca defa 90 derecede yikandi ama formanin hic biryerine birsey olmadi
          En son Bilhan Özhan tarafından düzenlendi; 04.10.2010, 18:38. Sebep: not
          SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• Sari font bence berbat otesi!

Yorum

• ben de sari font hayranlarindanim -_-

Yorum

• Sarı fontu bende beğeniyorum..

Barça'da olduğu gibi çok yakışıyor bize de..

Biraz fazla abarttı bizimkiler değiştiler sanırım
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• TS Club Samsun'da

Samsun'da açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Taraftarlarımız TS Club Mağazası'na 19 Mayıs Mah. Abali Sk. No:40 / Samsun adresinden ulaşabilirler.

Nihayet logo doğru uygulanmış, hayırlı olsun.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bugün Viyanada bulunan Intersport muydu Eurosport muydu aklimda degil ama ikiside ayni sirket oraya gittim alisveris icin gitmisken formalara fln göz attimda ManU ve Barca nin formalarindaki armalar dikisliydi Barcaninkinin resmini cektim ikiside dikislerin bulundugu noktaya formanin ic kismindan bise yazdirmis armanin arkasinin icine buyurun Barcanin dikisleri ve Nike

Not: bendede Barca formasi vardi ve onca defa 90 derecede yikandi ama formanin hic biryerine birsey olmadi
                    onlar özel forma Nikenin, nike hangi takima özel tasarim yapiyorsa onlarin ic kisminada yaziyor, Almanya 2 lig takimnlarida Hertha Berlinin formasinda bile yaziyor her takimin kendine göre birsey yazdirmis

Yorum

• şimdi aşağıdaki fotoğrafta çubuklu formamızdaki logonun doğru yerde kullanıldığını mı söylüyorsunuz?

allah aşkına bariz bir simetri hatası yok mu şurda.

zamanında doğru da kullanmışız ne güzel.

----
                      En son danger00 tarafından düzenlendi; 05.10.2010, 13:11.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• cubuklardan kaynaklanan bi olay yani forma bedeninden heralde

Yorum

• Ali fuat abi herhalde Ts Club logosu için ddiyor

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            onlar özel forma Nikenin, nike hangi takima özel tasarim yapiyorsa onlarin ic kisminada yaziyor, Almanya 2 lig takimnlarida Hertha Berlinin formasinda bile yaziyor her takimin kendine göre birsey yazdirmis
                            keske bizdede böyle formalar olsa.. yikamaya korkmam en azindan..
                            SAMSUN UNDERGROUND RAP
                            55

Yorum

• ali fuat abi merhaba,
                              forumu çok uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç yorumda bulunmamıştım.
                              göğsümüzde ki ay yıldız armasını yuvarlak olarak değil de internazionale milanın göğsünde olduğu şekil de kullansak daha şık gözükmez mi?

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ali fuat abi merhaba,
                                forumu çok uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç yorumda bulunmamıştım.
                                göğsümüzde ki ay yıldız armasını yuvarlak olarak değil de internazionale milanın göğsünde olduğu şekil de kullansak daha şık gözükmez mi?
                                Sezer hoş geldin tekrar, Türk Bayrağının o şekilde olmasını TFF belirliyor.

Nihayet doğru kullanılmış derken TS Club logosuydu. Geçen hafta açılan başka bir TS Club mağazasında bambaşka logolar kullanılmıştı.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X