Sarı fontu bir tek ben beğeniyorum galiba..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bugün Viyanada bulunan Intersport muydu Eurosport muydu aklimda degil ama ikiside ayni sirket oraya gittim alisveris icin gitmisken formalara fln göz attimda ManU ve Barca nin formalarindaki armalar dikisliydi Barcaninkinin resmini cektim ikiside dikislerin bulundugu noktaya formanin ic kismindan bise yazdirmis armanin arkasinin icine buyurun Barcanin dikisleri ve Nike
Not: bendede Barca formasi vardi ve onca defa 90 derecede yikandi ama formanin hic biryerine birsey olmadi
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
TS Club Samsun'da
Samsun'da açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.
Taraftarlarımız TS Club Mağazası'na 19 Mayıs Mah. Abali Sk. No:40 / Samsun adresinden ulaşabilirler.
Nihayet logo doğru uygulanmış, hayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün Viyanada bulunan Intersport muydu Eurosport muydu aklimda degil ama ikiside ayni sirket oraya gittim alisveris icin gitmisken formalara fln göz attimda ManU ve Barca nin formalarindaki armalar dikisliydi Barcaninkinin resmini cektim ikiside dikislerin bulundugu noktaya formanin ic kismindan bise yazdirmis armanin arkasinin icine buyurun Barcanin dikisleri ve Nike
Not: bendede Barca formasi vardi ve onca defa 90 derecede yikandi ama formanin hic biryerine birsey olmadi
Yorum
-
şimdi aşağıdaki fotoğrafta çubuklu formamızdaki logonun doğru yerde kullanıldığını mı söylüyorsunuz?
allah aşkına bariz bir simetri hatası yok mu şurda.
zamanında doğru da kullanmışız ne güzel.
----
En son danger00 tarafından düzenlendi; 05.10.2010, 13:11.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar özel forma Nikenin, nike hangi takima özel tasarim yapiyorsa onlarin ic kisminada yaziyor, Almanya 2 lig takimnlarida Hertha Berlinin formasinda bile yaziyor her takimin kendine göre birsey yazdirmisSAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali fuat abi merhaba,
forumu çok uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç yorumda bulunmamıştım.
göğsümüzde ki ay yıldız armasını yuvarlak olarak değil de internazionale milanın göğsünde olduğu şekil de kullansak daha şık gözükmez mi?
Nihayet doğru kullanılmış derken TS Club logosuydu. Geçen hafta açılan başka bir TS Club mağazasında bambaşka logolar kullanılmıştı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum