Adidas bizimle çalışmak istememişti arkadaşlar. Neden hala istiyorsunuz bunları. Bir de tamam adidas bize sponsor oldu. 3 İstanbul takımının formalarının kalitesinde yapmaz. Bize yapacağı formalar Sivas' ın Kayseri' nin giydiği formalar olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas bizimle çalışmak istememişti arkadaşlar. Neden hala istiyorsunuz bunları. Bir de tamam adidas bize sponsor oldu. 3 İstanbul takımının formalarının kalitesinde yapmaz. Bize yapacağı formalar Sivas' ın Kayseri' nin giydiği formalar olacak.
gerçi nike ile sözleşme uzatılır ve nike ile yola devam ederiz. gelecek sezonun formaları da bugünden belli: bir tane düz beyaz forma (her seneki gibi, ibb'yle aynı giyeriz), bir düz mavi forma ( bu sene yoktu o sebeple tekrar itelerler), bu seneki çubuklu forma (aynen ona devam) bir de aston villa forması (geçen sezon vardı bu sezon yok o sebeple önümüzdeki sezon kesinlikle olacaktır). yani değişik bir şey sürmezler piyasaya
Yorum
-
Bu ürün son derece güzel.Ben aldım geçen sezon. 109 Lira ama taş gibi valla. Kışın her hafta sonu yıkandı renginde bozulma olmadı. Bir de geçen sene armanın kenarındaki nakış altın rengiydi. Bu sene gri olmuş. Polardaki nike sembolünün rengi de gri. Daha güzel gözüküyor.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar nike bizim için polar üretti mi ? Arkadaşın üzerinde gördüm çok hoşuma gitti fakat aramama ragmen bulamadım hiç biryerde . Özellikle baktım polar orjinaldi .
Bildiğim kadarıyla polar İngilizcesi fleece olan genelde dağcılar kullandığı için dilimize bu şekilde yerleşmiş (polar, kutup anlamındaki "pole"dan geliyor) sentetik bir kumaş türü. Ama nedense bizim taraftarın bir kısmı sweat shirte polar diyor.
Nike'ın polar kumaştan malzemesi yok sanırım ama sweat shirt olarak antrenman malzemeleri var, eğer kastettiğiniz buysa.En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 21.09.2010, 18:49.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
Hafta sonu Bakırköy Ts Club'a uğradım ve antreman ürünlerinin kış sezonu için üretilmiş olan yağmurluk modellerini gördüm ve reklamsız oluşu yine ayrı bir güzellik..
Kaçırmayın derim
Bizim yönetim ürünlerimizi niye sitede satışa çıkarmaz hala anlamış değilim..Sitede satmayıp mağazalarda satmak nasıl bir mantık çözemedim..En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 21.09.2010, 20:05.
Yorum
-
bence nike ile sözleşme yenilenmelidir ancak bu üç yıl içindeki tüm olumsuzluklardan ders çıkararak daha geniş kapsamlı ve en büyük rakibi adidasın türkiyedeki markalaşmış partnerleri gs fb bjk ya karşı rekabet ettirecek şekilde bir sözleşme hazırlanmalıdır.İnşallah kongreden sonra TSClub ın başına kurumsallaşma ve markalaşmaya önem veren bir yönetici getirirler.
Yorum
-
Şu halimizle Nike'den özel forma beklemek yanlış olur. Uzun süredir avrupa kupalarında yokuz. En azından istikrarlı olarak UEFA Avrupa Ligi gruplarında olmalıyız. Yoksa her zaman katalogdan giyeriz. Adidas'ın da bize yaklaşımı Nike'den farklı olmayacak. O yüzden bence Nike ile uzun süre devam etmeliyiz.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYağmurluğun fiyatı nedir acaba ve nasıl satın alabiliriz?
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oldumu ama şimdi adidas feneri hiç takmıyor. Bak armaları düşmüş.Fener'in 100. yıl forması. Orada arma çizgi şeklinde... Aynlış hatırlamıyorsam bu forma çift taraflı.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum